lørdag den 10. marts 2012

Ikke den store havedag i dag


Jeg havde sådan gået og glædet mig til at komme i haven her i weekenden, men vejret i dag har ikke just indbudt til udendørs sysler - desværre. Solen tittede dog frem et ganske lillebitte kort øjeblik, da jeg tog min haverunde. Jeg håber, den kommer på en lidt længere visit i morgen, og at regnen holder sig væk og vinden lægger sig lidt, så jeg kan få indhentet noget af alt det, jeg ikke nåede i dag.
Og så er der flere små balkananemoner på vej. Ud over den til venstre, som jeg har vist før, så er denne lille "nyfødte" én dukket frem af jorden. Jeg var faktisk ikke klar over, at de blev "født" med blomst. Nu skal vi bare have lidt sol og varme, så både anemonerne og vi andre for alvor kan udfolde os i forårshaverne :-)

13 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt vandrebogen er havnet netop hos dig i dag :-)
  Håber du har haft tid til at bruge den lidt våde dag til at se på skønne havebilleder, når du nu ikke kunne komme i haven.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg tænkte også straks, at så havde du jo god tid til vandrebogen :-). Lige nu synes jeg godt nok det suser lidt meget der ude, men hvem ved måske er det væk i morgen.

  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Ja koldt, vådt og træls har det været i dag, men sikke billeder du viser, hvor er de skønne. Jeg har også lige opdaget at anemonerne er født med blomst, de kommer op af jorden på samme måde som erantis. Jeg har nemlig også et par stykker med hovedet næsten i jorden endnu.
  knus med håb om en forårssøndag :o)

  SvarSlet
 4. Hej Signe

  Sikke vidunderlige fotos du har taget. Det øverste er til at falde helt i staver over.

  I har det varmere end hos os, jeg har IKKE en eneste krokus endnu.

  SvarSlet
 5. Det første billede er da helt forunderligt, - det rene trylleri :o)

  SvarSlet
 6. Flotte billeder.

  Det regnede også i Århus i morges, men det blev bedre op ad dagen.

  Eva, der findes så mange sorter krokus. Jeg har nogen - der har stået her altid - de blomstre samtidig med vintergækkerne hvert år. De er sart lilla.

  God søndag, helst god have-arbejdsdag-søndag.

  SvarSlet
 7. Super flotte fotos af regnvåde krokus :-)))

  Jeg satser også på rigtig havevejr i dag. Selv om man helst ikke skal pille for meget i jorden i endnu, er der 1000 andre ting, der skal gøres ;-)

  SvarSlet
 8. Åh, jag älskar dina krokusbilder! Vilken friskhet!

  SvarSlet
 9. Igen fantastiske billeder, drømmer også om sådan et kamera ,men tror nu også at det er fordi du er rigtig god til at komponere billederene. Nogle af mine anemoner har vist farven.
  Det er utroligt hvor stor forskel der er i vores lille land på hvor langt tingene er fremme.
  Et stort tillykke med vandre bogen med den helt rigtige begrundelse på hvorfor den ramte dig først.Jeg har ikke hørt om bogen før ,men lyder da spændende.

  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 10. Nei, det frister ikke til ute jobbing når det regner!

  Flotte krokus som er fanget i regndråper!

  SvarSlet
 11. Heldigvis ser det MEGET bedre ud i dag. Jeg sidder ihvertfald på spring....

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 12. Pudsigt så stor forskel i vejret vi har haft så langt bor vi ellers ikke fra hinanden. Dejligt at du kom ud med kameraet det så vi fik nogle smukke billeder.

  SvarSlet
 13. Mums.......skønne krokus :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...