fredag den 23. marts 2012

Flere krokus


Et nyt hold krokus er gået igang med at blomstre. Denne gang er det i det dråbeformede bed med æbletræet ved den nye sti.


Bedet blev lavet sidste forår og krokusløgene blev lagt sent i efteråret (et tilbud fra Bilka), så de står ikke helt så tæt endnu - men det skal nok komme med tiden, når de får formeret sig lidt :-)Jeg glæder mig allerede til at se det kulørte tæppe, de vil have lavet om nogle år - og måske vil de også komme lidt tidligere, når de har fået etableret sig bedre.Jeg lagde ved samme lejlighed nogle af de samme krokusløg i den nye del af bedet langs skuret på den anden side af stien - jeg tænkte, det ville skabe lidt bedre sammenhæng mellem de to bede.


Her kan de ses i baggrunden - forrest er det nogle af de store krokus, som jeg satte forrige år. For sjov skyld vil jeg lige vise, hvordan det samme bed så ud for lidt over en uge siden:


Her var det de små Blue Pearl og de store hvide, der dominerede den nye del af bedet.


De er dog ved at være helt afblomstret nu. Det er lidt utroligt, hvor hurtigt billedet kan skifte - men hvor er det skønt med alle de forskellige krokusløg, jeg har fået lagt. Tænk hvor meget glæde de kan bringe forår efter forår :-)

Det er ikke mange chancer jeg har fået for at nyde det skønne vejr, der har været de sidste par dage, men nu er det endelig weekend - og den står i havens tegn :-)

Håber I også får mulighed for at nyde det skønne weekend-have-vejr!

16 kommentarer:

 1. Det er så flott å se et hav av slike skjønnheter! Takk for titten av flotte bilder!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
 2. Er du helt nede at ligge på maven, når du tager dine krokusbilleder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit kamera kan heldigvis stilles på autofokus, så jeg nøjes med bare at sænke det til græshøjde og skyde i den rigtige retning ;-)

   Slet
 3. Jeg pipper lige med Marie. Det ser godt ud.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
 4. Altså Signe, det er da helt vildt så mange krokus du har :-)
  Jeg tror du har lagt flere på de par år, end jeg har i mine 14 haveår. Det ser virkelig godt ud allerede.
  Mine er heldigvis også kommet op nu, og er lige begyndt at blomstre. De står stadig kun i skygge, det er derfor de var så forsinkede i forhold til alle andre. Men til gengæld kan man jo strække blomstringen over meget længere tid.
  Også rigtig god haveweekend til dig. Jeg skal 'desværre' også en del andet, så den står ikke på så meget have for mig. Men pyt, foråret er jo l-a-a-a-a-ngt endnu :-)

  SvarSlet
 5. Jamen altså - sikke billeder :)

  Ha' en super dejlig weekend.

  SvarSlet
 6. Ja det er som altid smukke billeder. Jeg har samme slags krokus som de første du viser, de står i store klumper og burde deles, men jeg har ikke nået det endnu. De er så smukke, når solen skinner i dem.

  SvarSlet
 7. Dejlige forårsbilleder, Signe. Endelig blomstrer mine krokus også og ja jeg måtte selvfølgelig også have et par billeder af dem da jeg så dem i solskin idag:o)

  SvarSlet
 8. Guf for øjet Signe......hvor der er krokus er der dobbelt op med solskin ;0)

  Ønsker dig nogle super gode have dage
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Sikke nogle dejlige Krokus du har Signe :-)
  Mine Record er også endelig sprunget ud forleden dag ;-)-jeg har sat dem i små grupper og jeg skal da have nogle flere til næste år!!
  Rigtig god have dag til dig :-D
  Knus Gro

  SvarSlet
 10. Så flot Signe, jeg har kun 2 små sølle grupper af krokus. Til efteråret vil jeg sætte en masse hvide ved mine vintergækker.

  SvarSlet
 11. Lækre billeder som altid, mine krokus er også endelig begyndt at blomstre.
  Rigtig god have week-end
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 12. Lækre billeder som altid, mine krokus er også endelig begyndt at blomstre.
  Rigtig god have week-end
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 13. Hej Signe
  Hvor er det flot med de mange krokus. Spændende med billederne idag og for en uge siden. Er der krokus, der er tidlige og andre der er sene, eller er det et heldigt tilfælde, at dine krokus blomstrer på skift over så lang en periode?
  VH Nina

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...