søndag den 18. marts 2012

Jeg prøver at tage mig sammen


Det er jo ikke rigtig fordi vejret for alvor indbyder til havesysler, men i følge DMI skal jeg vist bare være glad for at det ikke regner lige nu, så måske skulle jeg alligevel finde det varme tøj frem og kaste mig ud i det. Øv, kunne ellers godt have brugt sådan en lun og solrig forårsweekend, hvor vasketøjet kunne hænge ude, og den tykke jakke kunne blive inde.

Det plejer dog at være hyggeligt nok, når først jeg kommer ud og kommer igang, men det er liiige det med at få taget sig sammen. Men om lidt gør jeg det - tror jeg ;-)

Håber I andre får en skøn søndag, hvadenten det bliver ude eller inde!

7 kommentarer:

 1. Smil - er det bare sådan en dag, hvor det er svært at tage sig sammen.
  Jeg sidder her og kan ikke beslutte om jeg skal ordne hus, have eller køre ud og male lidt ;-)
  Altså har også svært ved at tage mig sammen i dag, men håber jeg gør det.........

  SvarSlet
 2. Ja ikke ligefrem solskin i dag. Men jeg skal selv i haven i dag, for som du siger "det plejer at være hyggeligt når man først kommer igang". God søndag til dig

  SvarSlet
 3. Tag du dig bare din tid, Signe :-) Det er stadig rigtigt tidligt på sæsonnen, så vi skal nok nå det hele.
  Jeg har også svært ved at komme ud når vejret ikke er perfekt. Og når jeg så læser at alle har været i haven hele dagen, får jeg næsten dårlig samvittighed :-)
  Men nogle år har vi sne på denne tid af året, så det er stadig kun bonus-forår. Og vi behøver ikke gå ud hvis vi ikke gider :-D
  Men jeg kunne også godt have brugt sådan en weekend, som du nævner, ah.

  SvarSlet
 4. Jubiiiii! Himlen er helt overtrukken, så om lidt begynder det nok/forhåbningsvis at regne ...

  Ja, det er altså ikke for at være Rasmine-modsat, men i disse dage har jeg polenallergi, og da jeg også er allergisk over for medicin, er jeg lukket inde, når vejret er det, I andre kalder godt. Der er altså ikke noget så galt, at det ikke er godt for nogen. Regnvejr betyder nemlig, at jeg kan komme ud at få noget frisk luft, mens jeg henter brænde, og at jeg kan komme til at vande de overvintrende planter i Tehuset. Derfor: Jeg æææælsker regnvejr om foråret!
  Happy (Armchair) Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Ude........med regndråberne dryppende fra en noget våd og flad frisure.......men det til trods så er der nu skønt og mildt derude i røjser og regntøj ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Jeg kan heller ikke tage mig sammen idag - det er lige blevet til den sædvanlige affodring af vufferne ( de får frokost og aftensmad, de forkælede kræ ), sat en vask over, ryddet lidt af hist og her, men ellers sidder jeg bare her ved computeren - skulle have været ude og ordne terassen ( eller noget af den ihvertfald ) men jeg har så meget andet jeg også kan lave her indenfor...så mit dilemma lige nu, er om jeg skal komme igang med noget eller blot sige det var den søndag og nyde resten af den - bliver nok det sidste :o)
  God dag til alle I friske havefolk!

  Hilsen Pernille

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke fået læst blogge de sidste dage, så jeg er ved at indhente det forsømte... og nøj hvor jeg elsker dine billeder, jeg blir simpelthen så glad af det :o)
  Hvor ærgerligt med vandalisme på dine krokus, men den gumpetunge brumbasse er godt nok nuser... med en rumpe helt gul af pollen møver den sig frem... supergodt billede :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...