fredag den 17. februar 2012

Vil du have hvide lupiner i din have?

Jeg har frø til overs af den hvide staudelupin 'Nobel Maiden', og skal alligevel have sendt nogle afsted til Elvira, så hvis andre er interesseret, må I endelig sige til, for så kan de jo ligeså godt komme afsted ved samme lejlighed - det er jo skønt, hvis nogen kan få glæde af dem :-)

Hvid staudelupin 'Noble Maiden'

De er høstet i min have i efteråret, men jeg har ikke prøvet at så dem endnu (har vist rigeligt i dem jeg såede sidste år), så jeg ved ikke, hvor villige de er til at spire - men der plejer vist ikke at være problemer med lupiner, hvis bare man ridser lidt i skallen og evt. lægger dem i blød nogle timer.

Da der ikke var andre lupiner, der blomstrede i min have samtidig (de var sået samme forår og blomstrede derfor sent), er der en ret stor chance for, at de allesammen er ligeså blændende hvide som deres mødrende ophav :-)

Man kan se flere billeder af dem på min plante-blog her. Jeg regner med at pakke og sende dem afsted i starten af næste uge, så hvis du er interesseret så skynd dig at lægge en kommentar og send mig evt. en mail på signesvals(snabel-a)gmail.com med din adresse. (Hvis det nu skulle vise sig, at interessen er større end mit lager af frø, så trækker jeg lod søndag aften blandt dem, der har lagt en kommentar - men Elvira får selvfølgelige dem, jeg har lovet hende :-))

Ha' en rigtig dejlig dag!

28 kommentarer:

 1. Den er super fin i den hvide farve:) jeg har den selv i et af mine måneskinsbede, og den lyser flot op:)jeg sår gerne mine lupiner ude i efteråret, men det er nok at lægge dem i vand 24 timer før de skal sås, hvis de skal sås nu:) bare et fif. God weekend Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for fif :-)
   Ja, jeg synes også, de er rigtig fine :-)

   Slet
 2. Sender en mail senere... Sådan et godt tilbud vil jeg da ikke lade gå forbi

  SvarSlet
 3. Jeg siger også mange gange Ja Tak, hvis det ikke er for sent.
  Jeg har en anden hvid slags, men ikke denne.

  SvarSlet
 4. Hej Signe
  Jeg siger også gerne 'Ja Tak' til frø :-)

  SvarSlet
 5. De er rigtig smukke Signe :-)
  Jeg har dog ikke brug for nogle hvid Lupiner, men de cremegule salgs :-)

  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fint med cremegule - men dem kan jeg desværre ikke hjælpe med ;-)

   Slet
 6. Kære Signe,

  jeg vil med stor glæde takke ja, til dit søde og generøse tilbud.......hvis ikke der allerede er "udsolgt"? Jeg drømmer om at beplante en kæmpestor bakkeskråning med hvide digitalis og hvide lupiner.

  Min vej faldt lige forbi dig og jeg spørger migselv, hvorfor i himlens navn, jeg ikke har lagt mærke til din lækre blog noget FØR?????

  Bedre sent end aldrig......nogle er jo lidt sene i optrækket:o)

  De kærligste lupinhilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Tante Grøn.
   Hvem der bare havde sådan en bakkeskråning - det bliver da helt fantastisk! Jeg eeelsker også digitalis :-)

   Slet
 7. Hej Signe

  Det vil jeg meget gerne, hvis du har flere tilbage. Der er rift om dem ;-)

  Jeg sender min adresse i en mail senere.

  SvarSlet
 8. Hej Signe

  Jeg vil da blive kisteglad for nogle hvide frø :-) Går på nuværende tidspunkt i planlægningsfasen med et hvidt/creme bed, og der passer de jo perfekt ind :-D
  Ud over det er der da kun at sige, at hvor er jeg glad for at være "faldet" over din blog.

  Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Lina :-)
   Et hvidt/creme bed lyder da mums :-)

   Slet
 9. Sikke en overvældende interesse :-)
  Jeg har ikke helt overblik over, hvor mange frøposer, der kan blive, men hvis der ikke er nok, trækker jeg som sagt lod søndag aften blandt alle jer, der har meldt jeres interesse og lagt en kommentar her inden søndag kl. 18. Hvis det bliver nødvendigt med lodtrækning, skal jeg selvfølgelig nok offentliggøre navnene på de heldige her på bloggen, så I kan maile mig jeres adresser, hvis I ikke allerede har gjort det.
  Hvor er det altså dejligt at kunne dele :-)

  SvarSlet
 10. Kære Signe. Ja jeg vil da også gerne melde mig på banen. Jeg skal til at lave mit hvide bed om, da de fleste planter er "forsvundet". Hvor er det sødt af dig og dele. Tak for det. Nu må vi så se hvem der bliver de heldige.

  God weekend.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 11. Hej Signe. Hvordan kunne du gætte at jeg faktisk har planlagt at skulle anskaffe hvide lupiner:-)Jeg håbet at være blandt en af de heldige:-)

  SvarSlet
 12. Uha den ser lækker ud :-P
  Jeg vil også meget gerne bede om nogle, hvis jeg skulle være så heldig af blive trukket i din lodtrækning :-D¨
  Vores have er jo som jeg har skrevet tidligere ved at blive omlagt så der skal "nogle", læs; MANGE, planter til at dække jorden. Hvis du vil kan du så tilgengæld få nogle frø til Lupiner i Carminrød. Det er frø fra en plante jeg købte på et plantemarked sidste år.
  Rigtig god weekend.
  Havehilsner fra Marianne :-D

  SvarSlet
 13. Hej Signe
  De ser skønne ud, og hvor er der mange, der har meldt sig allerede. Jeg nænner næsten ikke at skrive, at jeg også er interesseret. Uanset hvad, så er jeg ihvertfald blevet inspireret. Jeg er ved at overveje indholdet til et lille hvidt og grønt bed ved hoveddøren, og 1-3 hvide lupiner tror jeg, at der skal til. Så du skal ihvertfald have tak for et dejligt billede, der satte tankerne i sving.
  VH Nina

  SvarSlet
 14. Skøn det er den, den hvide lupin - men nu er jeg jo den sjældne race der ikke sår selv, så mig behøver du ikke ta med i lodtrækningen :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 15. Jag är intresserad av frö och har skickat dig en e-post.

  SvarSlet
 16. Hej Signe
  Hvad har du dog rodet dig ud i her......der er godt nok rift om de hvide lupinfrø ;o)
  Jeg nøjes med at beundre den - for den er da lækker.
  ......og havde jeg ikke allerede skaffet mig aaalt for mange frø på halsen, ja så havde jeg da nok også lige smidt min mailadresse ;o)

  Måske næste år?
  God weekend

  SvarSlet
 17. Uha vi er mange om buddet - men det er godt nok også et rigtig fint bud. De er utroligt smukke og vil rigtig gerne prøve mit held i din lodtrækning :-)
  Jeg sender dig en mail :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 18. Hej Signe..
  Jeg kan se at der er andre som har tabt sit hjerte til den fine hvide staudelupin! :o) Jeg glæder mig meget til at modtage et lille brev fra dig!

  Go' weekend!
  De venligste hilsner her fra

  SvarSlet
 19. Hej Signe

  Hvo intet vover intet vinder, så jeg lægger gerne en billet ind på frø. Krydser fingre og sidder med tilbageholdt åndedræt indtil søndag :o)

  SvarSlet
 20. Hej Signe
  Den er rigtig fin din lille lupin, men jeg frafalder gerne så de andre kan få frø fra dig. Jeg har både lyserød, gul og blå, så jeg klarer mig nok.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 21. ... søde Signe, det er for vildt med din smukke hvide staude lupin :) Med stor risiko for at du bliver nødt til at lave lodtrækning, så vover jeg også at melde mig under fanen af interesserede. Jeg sender mail med adresse, hvis jeg skulle være heldig.

  Ha' en god weekend.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 22. Hej Signe.. Vi er mange der sluprer efter dine frø..
  Sådan er det - men dejligt at se så mange kigger ind, ikk !?

  Kh Rikke

  SvarSlet
 23. Hej Signe...
  Smuk ser den ud - og kunne også pynte i min have. Og jeg er sikker på at den er lige så smuk, som på dine altid fantastiske billeder. Så jeg deltager i dit meget gode tilbud.
  Mange hilsner Pia

  SvarSlet
 24. Uhh.. Jeg kan se, at det endnu ikke er for sent at melde sig til din lodtrækning. Dejligt! Jeg er ret betaget af den hvide lupin, så det kunne være rigtig dejligt med lidt frø af den. (Jeg behøver ikke så mange)

  Mange hilsner
  Skt.Helena

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...