lørdag den 4. februar 2012

Kan I kende mig?

Jeg har fået nyt profil-billede, for jeg synes bare, det var et super godt billede, Susanne havde taget af mig, da vi var i Botanisk Have. Det gamle var også et par år gammelt, taget lige efter jeg var flyttet ind i Signes Vals - så jeg synes jo det var helt oplagt at få det skiftet ud :-)


Men så kom jeg til at sidde og filosofere lidt over det med profilbillederne og vores identitet her i blogland. Jeg kender jo i høj grad jer andre igen på jeres billeder, hvad enten det er af jer eller (for de mere blufærdiges vedkommende) af en blomst. Og jeg tror da, jeg ville blive lidt forvirret, hvis I andre sådan bare skiftede billede, for hvem er nu det, der pludselig kommenterer :-)

Som man kan se, er det gamle billede fra før huset blev malet.
Det er i øvrigt taget en søndag formiddag efter en fest, med
morgenhår og en smule tømmermænd, så det er måske heller
ikke det heldigste tidspunkt - der var bare ikke så mange
billeder at vælge i mellem :-)

Og så får man jo også ud fra billederne dannet sig nogle indtryk af, hvad det er for en person. Nogle gange stemmer det rigtig godt overens, når man så møder personen i virkeligheden. Men jeg kan også huske, at jeg til blogtræffet i nogle tilfælde var ret overrasket, fordi nogen virkede helt anderledes end det indtryk, jeg havde fået fra billedet (det var selvfølgelig ikke så udtalt for dem der bare havde et blomsterbillede - men forskellige blomster sender jo også forskellige signaler).

Om det her billede rammer mere rigtigt i forhold til hvem jeg er, er jo svært selv at vurdere, men jeg synes det var godt. Og nu er I så advaret om, at det bare er mig, når I ser det nye billede :-)

Det kunne i øvrigt være lidt sjovt at høre, hvilke tanker I andre har gjort jer om profil-billeder?

27 kommentarer:

 1. Hej - det er da en forbedring af dit profilbilled men inden for det genkendelige - så det er godkendt og du er genkendt :o)

  SvarSlet
 2. Altså som I da kan kaste grænseoverskridende emner på banen!! Men for at starte ved starten, så er det et rigtig godt billede Susanne har taget af dig, ingen tvivl om det! Men jeg ville nu ha' genkendt dig alligevel for det andet billede var nu også godt (morgenhår eller ej), - og det siger jeg trods det at jeg aldrig (endnu) har mødt dig IRL.

  Hvis vi skal tale om andres billeder, mit måske, så er det valgt fordi det er et af de FÅ, jeg gentager MEGET FÅ billeder af mig, der ser nogenlunde ordentligt ud. At det så er et par år og nogle kilo siden, havde jeg jo ikke tænkt at jeg skulle afsløre... hmmmm... jeg må lige tænke lidt over om jeg skal gå over til blomsterprofiler!

  Ha' en fortsat forrygende dag og tillykke med dit flotte profilbillede :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg var slet ikke klar over, at emnet var så farligt :-)
   Men jeg synes da absolut ikke, at du skal gå over til en blomst. Selvom jeg har fuld respekt for, at nogen ønsker at være anonyme, så synes jeg nu der er rart, at kunne sætte et ansigt på. Glæder mig i øvrigt til en dag at se dig IRL - så må vi se, om jeg kan genkende dig ;-)

   Slet
 3. Dit nye billede er virkelig godt, jeg komplimenterede også Susanne for det, den dag hun lagde indlægget om foto-sessionen på sin blog. Genkendeligt selvfølgelig også :)

  Mht. profilbilleder så tænkte jeg - dengang jeg startede min blog op - at jeg ville være anonym til at begynde med og at en Frk.Anemone jo godt kan have en anemone som profilbillede. Inden længe lagde jeg dog et rigtigt foto ind, som bare ikke er placeret øverst men længere nede - så jeg er altså lidt til begge dele....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk lidt sjovt, for når jeg ser dit anemone-profilbillede, så bliver billedet inde i mit hoved lynhurtigt lavet om til det billede, du har af dig selv på din blog. Jeg tror bare at man instinktivt gerne vil sætte et ansigt på personen - så i min verden er du altså ikke anonym :-)

   Slet
  2. Det er fint med mig at du kan "se" igennem Anemonebilledet :)

   Slet
 4. Kære Signe,
  Det er et supergodt billede af dig. Nu har jeg jo set dig IRL, og det er sådan du ser ud - skøn :)
  Mit profilbillede er taget af en professionel fotograf i forbindelse med en boligsag til et ugeblad for ca. 2 år siden, så det bliver altså ikke skiftet ud foreløbig - især fordi jeg desværre har taget på, og er blevet lidt mere rund og løs i ansigtet. Jeg håber alligevel I kan kende mig, hvis I ser mig :)))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød Lene :-)
   Hvis billederne her var blevet taget i omvendt rækkefølge, tror jeg nu heller ikke, jeg havde haft noget behov for at skifte ud. Det er da helt ok at være lidt forfængelig - hvem kan sige sig helt fri for det?
   Og jeg kan da helt sikkert kende dig - jeg synes ikke, du ser så meget anderledes ud IRL :-)

   Slet
 5. Jeg synes der er en del forskel på dit tidligere billede og så det Susanne har taget af dig. Det nye er rigtig godt! (Som jeg også tidligere har skrevet)Har dog ikke mødt dig IRL, så aner ikke om det ligner dig :-)
  Jeg har ingen billeder af mig selv på min profil - da mit blognavn leder tanken hen på en bestemt ø, har jeg valgt at have øen som profilbillede. Jeg har ingen billeder af mig selv (eller min familie) på min blog, da jeg godt kan li' at være anonym her i blogland. Jeg kan godt lide tanken om at det måske er min nabo eller en bekendt, der ind imellem læser min blog, uden at vide, at det er mig der står bag..
  Bloggen er et frirum for mig som jeg deler med alle jer andre haveglade mennesker - som jeg heller ikke kender.
  Men det er bare min mening..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fuld respekt for, at nogen ønsker at være anonyme - jeg havde også selv de overvejelser i starten, så det skal du ikke høre et ondt ord for. Man skal jo gøre det, man har det godt med. Personligt synes jeg bare det er rart, at kunne sætte et ansigt på dem jeg blogger med - men det er ikke afgørende på nogen måde :-)

   Slet
  2. Du har da ret i at det er dejligt at sætte et ansigt på - man husker også bedre de forskellige blogs, når de kan forbindes med et ansigt. Så jeg vil da overveje det.. :-)

   Slet
 6. Det är en jättefin bild hon tagit av dig!Du ser så rar o snäll ut :-)
  Nog skapar man sig en 'bild' av hur personen ser ut o är genom bloggen.
  Det är inte alltid det stämmer sen i verkligheten har jag erfarit.
  Men de flesta är som jag förställt mig :-)Det är så härligt oxå att träffas o man får ett ansikte o röst på personen.Det tycker jag är kul sen när man skriver hos varandra :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Helena :-)
   Ja, det er herligt, når man får mødt andre bloggere i virkeliheden. Det giver en ekstra dimension :-)
   Knus Signe

   Slet
 7. Du ser supergodt ud på billedet, så forstår godt, at du gerne vil bruge det som profilbillede. Og så er det jo lige dig - blandt grønne planter og med dit dejlige nye kamera :-)
  Jeg har faktisk også overvejet at skifte billedet ud. For selvom jeg kun viser den øverste halvdel af mit ansigt, så er jeg blevet genkendt bl.a. af Tim til åben have hos CD. Én anden blogger har nævnt, at jeg ser ældre ud på profilbilledet end i virkeligheden. Så der er vist basis for at finde et nyt. Men det plejer at være mig, som er kamerafører, så jeg har stort set ikke nogle at tage af! Jeg bryder mig ikke specielt meget om at få taget billeder - måske derfor jeg også helst vil tage billeder af blomster :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et fantastisk godt billede, du har taget - stor ros til fotografen! Det kan da være, at jeg til gengæld skulle tage en serie af dig, næste gang vi skal på foto-date, så du har lidt at vælge imellem, hvis du skulle blive fristet? Det kan du jo overveje :-)

   Slet
 8. Det er et rigtig godt billede Susanne har taget, og så er det dig. Den Signe som jeg mødte til blogtræffet er også på billedet ;-)

  Nogen af os er mere fotogene end andre, og der er langt mellem de gode billeder af mig. Mit google-konto billede blev taget for et år siden af min datter. Det er absolut et af de bedre, så det varer nok også lidt før det bliver skiftet ud. Der er lidt rod og tekniske problemer med profilbilleder og Wordpress, men det skal jeg have gjort noget ved snart, ligesom alle de andre mange ting.....

  Om billedet passer til personen kan man vel ikke altid selv bedømme. Man vælger jo et billede, som man godt kan lide at se en selv eller gerne vil ses. Man vil jo helst se tingene fra en positiv vinkel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver faktisk ikke vist noget billede, når du kommenterer, men med jer, jeg har mødt IRL, så ser jeg alligevel jeres anigter for mit indre blik - og her er du absolut fotogen :-)

   Slet
 9. Dit nye profilbillede er supergodt på mange måder, men det første der slog mig var, at det siger alt om dig... omgivet af blomster og med dit elskede kamera rundt om halsen. Ja jeg har jo ikke mødt dig IRL, men det er sådan jeg forestiller mig dig :o)
  Jeg startede ud med et blomsterbillede, men har for nyligt skiftet til et billede af mig selv. Jeg synes det er dejligt at få ansigt på bloggerne, og så har jeg også nemmere ved at huske dem... og så tænkte jeg, at så måtte jeg nok hellere selv være et godt eksemplar :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 10. Billedet er lige som jeg kender dig :-)

  Selv overvejer jeg at få taget et nyt. Mit er nemlig også et par år gammelt og det var vist oven i købet dig, som bemærkede, at jeg ser anderledes ud i virkeligheden :-).. Det vil sige, når jeg ikke er på ferie og har en niece udenfor billedet som kilder mig :-). Puha, men jeg synes det er lidt svært. For et er jo, hvordan man ser sig selv og - nogen gange - noget ganske andet, hvordan andre ser en.

  Ha´en god lørdag
  Birgitte - som i dagen anledning vælger at bruge sin Google profil med billede i stedet for aliaset Landliggeren uden billede :-)

  SvarSlet
 11. Skønt billede Susanne har taget af dig, kan godt forstå du vil bruge det som profilbillede :-)

  SvarSlet
 12. Flot billede, og du ligner da dig selv, bare i en endnu smukkere udgave. Jeg har hele 2 profilbilleder - men det er, fordi jeg lige pludselig fik besked om, at jeg ikke måtte lægge flere billeder ind - jeg havde opbrugt kvoten - så måtte jeg oprette en ny konto med en redaktør, jeg kunne give adgang til at lægge billeder ind på min blog. Vi er altså 2 redaktører - som begge to er mig - og ingen af os hedder iøvrigt Sussi på officielle papirer......det lyder indviklet....... :-)

  SvarSlet
 13. Billedet ser ud nøjagtig som jeg har forestillet mig, du ser ud i virkelighed, altså ud fra det gamle billede. Signe med langt udslået hår, sådan er det bare, du er nemlig en køn pige, som ikke burde gå rundt alene :o)Jeg forstår det ikke.
  Nå om mit profilbillede kan jeg bare sige, at jeg er stolt af, at jeg fandt ud af at sætte det på. Jeg har heller ikke noget mod billedet, for sådan ser jeg nemlig ud. Jeg kunne godt tabe 3-4 kg, men det gør jeg nok ikke. Alderen er der ikke så meget at gøre ved :o)og jeg føler mig ikke nær så gammel som jeg er, undtagen når jeg går lige for tiden.
  Knus til dig

  SvarSlet
 14. Du ligner stadig "dig selv" på det nye billede som iøvrigt er super super godt.
  Jeg syntes det er dejligt at få ansigt på den med blogger med - føler jo næsten som om man kender hinanden, men har også respekt for dem der ikke vil være offentligt...
  God weekend til dig

  SvarSlet
 15. Gratulerer med nytt flott bilde! Det gamle bildet var da også flott, men det er jo også flott med et nytt bilde. Ha en fin helg!

  SvarSlet
 16. Virkelig godt billede.
  Jeg forstår godt, at du vil bruge dette billede.

  SvarSlet
 17. Det er et super godt billede af en super passioneret havenisse - og det er jo bare dig ingen tvivl om det.........godt valgt og super fotograf ;0)

  Ja anonym eller ikke anonym......

  Det er svært og en balancegang mellem hvordan man bedst selv har det med at være "offentlig" og pludselig og uden varsel blive genkendt i det offentligerum af folk man ikke selv kender, og så ønsket om at "kende" de personer man sidder og blogger med.

  Derfor har jeg valg min facon........med at være anonym men samtidig ikke, da faste og regelmæssige læsere ind i mellem får et uventet glimt ;0) Uha det blev vist lidt kringlet :0)

  Har haft travlt med fødselsdags tam-tam i week-enden men har nu været inde og se dine kandidater i x faktor - de er super smukke - lige som kvinden bag linsen ;0)

  Knus Frøken Solhat (med hentydning til mit profil Billede ;0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...