onsdag den 15. februar 2012

De første vintergækker er endelig på vej

Hjulpet godt på vej af Frøken Tø og et blændende solskinsvejr i dag, ja, så er vintergækkerne her i Signes Vals nu endelig på vej - måske når de endda at springe helt ud i dag :-)Jeg har jo kunnet se, at flere af jer andre allerede har fået hilst på jeres, men her har de været lidt længere om at dukke op til overfladen. Det gør dog ikke gensynsglæden mindre :-)

Så er blomster-sæsonen 2012 endelig skudt igang - jubiii!

For at fejre det, får I også lige et par solskinsbilleder fra stuen :-)Ha' en rigtig dejlig dag!

16 kommentarer:

 1. Skønne solskinsbilleder fra stuen af dine påskeklokker. Og vintergækker så kan det ikke blive bedre før foråret rigtig kommer :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Mine vintergækker er også sene har - men det strækker jo blot sæsonnen når man kan nyde billeder af de andres der blomstrer tidligt, og føst nu begynder have blomsterne i egen have :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du altså heldig. Jeg har ikke set nogle af mine vintergækker endnu, men jeg glæder mig.

  SvarSlet
 4. Skønt at vintergækkerne også vil hilse på fra Signes Vals - og sikke en skøøøøn vindueskarm du holder dig med Primula og Påskeklokker....aahh, en lille bid paradis :o)

  SvarSlet
 5. Hej Signe..
  Her i Herlev er der ikke dukket noget forår op ad jorden endnu...
  Så jeg nyder dine billeder... håber også snart på tegn...
  Jeg må også blive bedre til til at tage fotos i og af haven...
  Fortsat god forårs/tø dag... fru.leger

  SvarSlet
 6. Vintergækker - I love it :o) Det er bare så meget forår... nogle rigtige kæmpere. Mine har været oppe et stykke tid, dejligt :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 7. Y E S........det er virkelig en stor glæde når de kommer frem de små hvide alfer.

  Her har jeg feriebørn - tre nevøer på andet døgn og vi har rigtig været ude at nyde det fantastiske dejlige vejr i dag, så nu har alle mand røde kinder og jeg er sikker på de sover godt i nat ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Ikke set skyggen af dem endnu. Men nu savner jeg dem endnu mere.

  Flotte billeder - og dejlig forårsstemning hjemme hos dig

  ;)

  SvarSlet
 9. Ja, her er de også :o) Jeg tog billeder af mine allerede i januar. Men så kom sneen. Nu har det jo været tø-vejr i nogle dage, så i morgen må jeg ud med kameraet og se hvad jeg kan indfange :o)

  SvarSlet
 10. Hej Signe. Det var så forårstegnet JUHU. Jeg har kigget efter vintergækker her hvor vi bor, men de er ikke kommet op endnu, måske fordi de står meget i skyggen.

  SvarSlet
 11. Skønt at se de små vintergækker igen. Vi har nu kun Dorthealiljer i vores have, de blomstrer lidt senere. Men jeg vil nu overveje at få nogle vintergækker også, der florerer jo nærmest en begyndende galantofil-feber i blogland nu.

  knus Ulla

  SvarSlet
 12. Ojoj, jag vill flytta! Till någonstans där man kan se blommande snödroppar i februari :-) Nej, jag skojar bara, jag kan väl plantera några i en kruka isf, men längtan till vårens första blommor är väldigt stor just nu!

  SvarSlet
 13. Dejligt at tøvejret får vintergækkerne til at titte frem. I nat bider frosten igen, men det er vintergækkerne heldigvis ligeglad med ;-)

  SvarSlet
 14. Mine vintergækker er ikke helt så langt fremme endnu, men de er der da heldigvis og det kan kun være et spørgsmål om tid før knoppen bliver mere synlig. Jeg kan desuden se, at din art må være en anden, for knoppen er længere end på mine.

  SvarSlet
 15. Hej
  De ser skønne ud. Jeg har ikke set mine egne vintergækker endnu, men forventningens glæde ...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...