torsdag den 2. februar 2012

Forårsfristelser


Det er jo ikke fordi, jeg med stor overbevisning i stemmen kan påstå, at jeg mangler forårsvækster i min stue. Der er hyacinter, juleroser, primula og spirende krokusløg. Men når man så går forbi sådan en hyldemeter forårstilbud på vej ind for at fylde indkøbskurven med et par liter mælk, lidt brød og andre kedelige hverdagsfornødenheder, så bryder det shoppe-gen, jeg egentlig ikke troede, jeg var belastet af, pludselig ud i lys lue. Jeg MÅ da bare have et par af de små forårsbebudere med mig hjem. Og denne gang var det så et par lyseblå perlehyacinter og en lille skilla, der fik snøret mit hjerte og listet sig ned i kurven. Kender I det? :-)


Ha' en rigtig dejlig dag!

15 kommentarer:

 1. uha ja - DET kender jeg godt! Jeg har også nemmere ved at gå shop-amok, når jeg ser et plantesttiv uden for en forretning eller når jeg er på planteskole - end når jeg er i sko eller tøj butikker..
  Sådan er det nok for os havefolk - vi bliver bidt af det :-)
  De er yndige dine nye planter

  SvarSlet
 2. Ja hvem kender ikke det, sådan nogle fine planter kan man "heldigvis" ikke få her hos os endnu, i hvert fald ikke der hvor jeg handler. Så jeg måtte "nøjes" med en chrysanthemum :o) men den var nu også sød.
  Knus

  SvarSlet
 3. Mon ikke - havde idag svært ved at gå forbi et stativ med 3 aurikler for 30 kr, men jeg gjorde det! for hjemme i min gang står et par dobbelte campanula og venter på et indeliv. Men sidder næsten og fortryder nu - måske jeg skulle forbi imorgen ......

  SvarSlet
 4. Ja, det kan du tro, jeg gør. Og jeg har det især svært ved at modstå løgplanterne, fordi de jo kan plantes ud i haven bagefter, så det er jo nærmest et 2-i-1-køb :-) Jeg kan finde på de mest utrolige undskyldninger overfor mig selv, for hvorfor jeg godt må købe den lille dejlighed som står der på hylden: 'Det er jo så koldt' eller 'nu ligger alt det i haven jo hen ad jorden'. Men heldigvis er de jo heller ikke så dyre de små forårsvækster.
  De er rigtigt søde, dine små forårs-børn :-)

  SvarSlet
 5. Kender det fuldt ud. Jeg fik en potte med Vibeæg med hjem i går ;-)

  SvarSlet
 6. Kender det godt - ikke så snart er den første potte blomstret af, før den næste kommer hjem...

  SvarSlet
 7. Hej Signe. Hvor er det skønt at læse, at kulde, frost og sne ikke har taget dine forårsglæder fra dig. Det er en god idé at lade foråret flytte ind i stuen, jeg tror, jeg vil se om jeg kan finde nogle primulaer a la din den gule. Jeg har lige set en reklame, at Aldi skulle have primulaer til 6 kr stykket, så det vil jeg studere nærmere i morgen!

  SvarSlet
 8. Perlehyacinter er da smukke, så jeg forstår dig godt.
  Jeg får også en gang immellem bare lyst til at købe en blomst til stuen eller køkkenet, når det er hvidt derude.

  SvarSlet
 9. Om jeg kender det! Jeg som altid har pralet af at være en dårlig konsumer har ændret mit selvbillede drastisk efter jeg har fået have! Den helt fantastisk gode undskyldning er, at de jo kan komme ud i haven bagefter :-). Det er nu ikke det værste at bruge sit shoppegen på, hvis jeg skal sige det :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Ork nej, det er ikke noget problem for mig... overhovedet... slet ikke... jeg kan sagtens gå forbi de små skønheder... nej nej nej, jeg er akkurat lige så svag som alle I andre :o)
  Men vi trænger jo også bare lige nu, og så er det da en win-win situation at de kan plantes ud bagefter :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 11. Ups...jeg hører vist også til den kategori af hjerte-smeltende-blomster-faldgruber der står ved indgangen til vores butikker rundt omkring, ofte frister. Idag måtte jeg pænt sige - stop - men kom alligevel hjem med to x 3 fine tulipaner i potte til den nette sum af 20 kr. - ialt.
  For mig er blomster i stuen på denne årstid det samme som lys-i-øjnene. Og det tager jeg meget gerne med hjem, så længe budgettet ikke overskrides.
  Hav en god aften,

  kh
  Eva

  SvarSlet
 12. Ditto..... uh, jeg elsker perlehyancinter og alt det andet forårsgejl, for ikke at sige tulipaner og hyacinter og... og... Ja, shoppinggenet kan nemt plejes i disse tider.

  kh Ulla

  SvarSlet
 13. ohhh ja, også jeg fik en potte Vibeæg med hjem i går - og 10kr. Herregud, det er jo ingen bondegård.

  SvarSlet
 14. Hej signe
  Gå ind på Haverummet, jeg har en besked til dig:-)

  Knus

  Karina

  SvarSlet
 15. Jeg mener nu heller ikke, jeg har det helt store shoppegen, men billige løg/forårsvækster til at pryde stuen med her i vintermånederne tillader jeg mig at tage med hjem. Tænk så meget glæde man kan få for næsten ingen penge. Jeg har købt primulaer til 5 kr. stykket og ligeledes perlehyasinter til samme pris :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...