torsdag den 23. februar 2012

Hosta la vista baby ;-)

Ja, ok, måske er overskriften lidt plat, men når nu man har set de allerførste livstegn fra sine små hosta-babyer i dag, så kunne jeg altså ikke stå for fristelsen :-)

Jeg har kunnet se rundt omkring her i blogland, at vi er flere, der har været igang med hosta-såningen. Flere andre har fået frø fra Susanne og Gitte.

Jeg havde også fået frø fra Susanne, og de blev sået for flere uger siden inde i den varme stue. Jeg har hver dag lige tjekket efter, om der snart var livstegn. Men der har ikke været noget at se - ikke før i dag, og jeg skulle se rigtig godt efter for overhovedet at få øje på de bitte-bitte-små spirer. Jeg var faktisk ved at tro, at det ikke ville blive til noget, men nu er det ganske vist. De er på vej :-)


Det var derfor med en god følelse af succes, jeg i dag kunne åbne det brev, der netop var landet i min postkasse. Det var fra Gitte med bl.a. en portion af hendes hosta-frø. Dem skal jeg have sået i løbet af weekenden. Det bliver en hel lille hosta-fabrik, jeg får gang i, men der skal også laves en del nye bede i år, så de skal nok blive brugt :-)

Hvor er det altså fantastisk med den enorme gavmildhed, der findes her i Haveblogland - jeg forundres og glædes gang på gang. Jeg tror ikke jeg kender nogen anden sammenhæng, hvor gavmildheden og hjælpsomheden er så stor som her. Jeg bliver helt rørt.

1000, 1000 tak til Susanne og Gitte - og til alle jer andre, der er med til at gøre Haveblogland så fantastisk :-)

22 kommentarer:

 1. Grattis, och vilken lucka! Jag skall så pyttehostor i veckan för första gången. Nu vet jag att det är möjligt.
  Vilken fantastisk fin blogg du har.
  Jag kommer tillbaka - Hasta la vista alltså....
  Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være meget velkommen Malin - hasta la vista :-)

   Slet
 2. Nååååå de små Hostafrølinger er da søøøøøde :-D
  Jeg syntes også haveblogland er et fantastisk sted, man skal lede længe for at finde et sted der er lige så positivt (hvis det overhovedet findes??)
  Hurra for det og alle havenørder ;-D
  Hosta la vista baby.....
  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har aldrig oplevet noget lignende :-)

   Slet
 3. Tillykke med dine spirer :) Tålmodighed belønnes åbenbart - mine frø fra Susanne og Gitte blev sået for nogle uger siden og der har intet livstegn været, før lige netop i går, hvor jeg konstaterede nogle små bitte frølingehoveder stikke op af jorden.

  Hosta la vista....

  SvarSlet
 4. Nåhr, hvor ser de bare søde ud ;-)
  Jeg har også fået et brev med frø i går, og det var hvide lupinfrø fra dig. Tusind tak, hvor er jeg glad for dem. Posen er så flot, at jeg næsten ikke nænner at tage hul på den, men jeg vil gerne have sået dem i weekenden, så det kommer jeg til ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må jo hellere åbne den. Ja, jeg fik leget lidt med frøposedesign, når nu jeg skulle have så mange afsted. Er glad for, du synes, de blev fine :-)

   Slet
 5. Ja, Blogland er helt fantastisk. Altid søde og positive kommentarer. Gid verden udenfor var ligesådan, men der hersker havefolket jo ikke. Kan man konkludere, at det giver positivt overskud at pleje sig selv med haveglæder? Ved det ikke, men hvor er der dejligt herinde!
  Held og lykke med dine "Hostlinger"

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg bestemt, man kan konkludere :-)

   Slet
 6. Ih hvor er det spændende med de Hosta, har fulgt lidt med herude fra, med det resultat, at jeg nu har været ude og kigge på mine egne hosta i haven og kan se en masse små frøplanter omkring. Gad da vide om det også er Hostaplanter er noget helt andet. I år skal jeg måske lade være med hakke dem væk og se hvad det er :):)

  Ja det er altså helt utroligt hvor søde, hjælpsomme og givende havebloggerne er. Jeg har lært en masse herinde og har også oplevet hvor søde man er til at dele. Skønt.

  God weekend Signe

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må hellere passe lidt på - det ville da være synd, hvis du fik aflivet en masse små hosta-babyer :-)

   Slet
 7. Også jeg har sået frø fra Susanne, foreløbig er der kommet 10, ikke så mange som sået, men måske kommer der flere. Mine har jeg kunnet pusle om i en uges tid eller mere. I har helt ret, hvad skulle vi gøre uden blogland, gavmildheden og de gode råd.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var kvikt - du må have været særligt sød ved dem :-)

   Slet
  2. De får sprayet vand på hver morgen og så bliver de vendt, når de gror for meget mod lyset.

   Slet
 8. Ja, man bliver varm om hjertet af alle de søde havebloggere, der findes.

  Vi havetosser er nu også noget særligt ;)))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør man Lene, jeg har lige pakket dine fine frøposer ud :)
   Og i går var vi i Kolonihaven for at se hvordan det gik, det så fint ud, lidt vådt men fint.
   Så fik jeg hentet alle mine minidrivhuse og så potter, nu mangler jeg bare noget jord :)
   På søndag skal jeg ha' jord under neglene :) glæder mig helt vildt!

   Slet
 9. Signe hvorfor deltager du ikke i min konkurrence med det fine spire billede? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, de er lige små nok, til at det rigtig giver mening (det kunne jo være hvad som helst) - måske når de er vokset lidt til :-)

   Slet
  2. Ja du har nok ret... men så lige om lidt når kimplanterne er store nok :)

   Slet
 10. HAHahahahaha Det var ski' en kvik overskrift - Jeg var slet ikke i tvivl om emnet. Slet ikke nu hvor vi er så mange, der er blevet hostafarmere :-)

  Måske vi har en ny Signe Schwarzenegger her i blogland :-)

  SvarSlet
 11. Skønt at se, at mine hosta'er får brødre og søstre hos dig :-) Det er kun dejligt, at vi kan hjælpe hinanden :)
  Og du har fuldstændig ret i, at det er ganske forunderligt og nærmest magisk, at haveblogland er så gavmild og venlig. Et skønt sted at bevæge sig i :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...