lørdag den 18. februar 2012

Har du problemer med at fjerne ordbekræftelsen?

Jeg kan se, at flere har haft problemer med at fjerne ordbekræftelsen - hvor man nu skal skrive to, til tider ret ulæselige, volapyk-ord, for at få lov til at lægge en kommentar.


Jeg fjernede selv ordbekræftelsen mens der var den gamle blogger-grænseflade, så når flere de sidste dage har efterlyst, hvordan man fjernede den, gik jeg derfor lige ind i mine indstillinger for kommentarer, og her var 'Kommentarmoderation' det eneste, der virkede relevant i den nye grænseflade, så tænkte jeg, at det nok var den. Men der tog jeg fejl - og undskyld, jeg har vildledt jer.

For det man skal fjerne er 'Ordbekræftelsen' og det kan man faktisk slet ikke gøre i den nye grænseflade. Det man derfor skal gøre er at trykke på det lille tandhjul i højre hjørne og vælge den gamle grænseflade - derefter kan man fjerne ordbekræftelsen (og huske nu at trykke 'gem indstillinger' bagefter) - og derefter skifte tilbage til den nye grænseflade igen. Lidt bøvlet, men det burde til gengæld virke :-)

Og så håber jeg, at dette lille indlæg kan bidrage til, at der bliver lagt endnu flere kommentarer rundt omkring i Haveblogland - og at vi undgår for mange frustrerede kommentatorer, der igen og igen forsøger at overbevise blogger om, at de ikke er robotter ;-)

22 kommentarer:

 1. Godt emnet blev taget op igen... tror de fleste har været inde og tjekke hvordan det står til :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Da det pludselig gik op for mig, at jeg havde lagt vildledene kommentarer forskellige steder, synes jeg jo lige, jeg var nødt til at rette op på det med dette indlæg :-)

   Slet
 2. Åh tak, for hvor er det dog møj irriterende når man skal skrive ordbekræftigelsen flere gange, - passer absolut ikke til min tålmodighed. Finder det også en smule bøvlet, at man jo ikke ved om der er ordbekræftigelse på ens egen blog, men nu vil jeg gøre som du siger og så må vi se!
  Tak for hjælpen, håber rigtig mange læser det her og at vi kan få luset ud i det som jeg formoder er pjat!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har flere gange opgivet at lægge kommentarer, når jeg så, at der var ord-bekræftelse på - og det er jo egentlig lidt ærgeligt.
   Jeg har ikke haft problemer med spam, selvom jeg har haft det slået fra - hvis det skulle gå hen og blive et problem, må vi jo slå det til igen. Indtil da vil jeg nok også være tilbøjelig til at medgive, at der lidt noget pjat, som du skriver.
   Så er det jo også lidt lusket, at man ikke nødvendigvis selv er klar over, at man har det på sin blog, fordi det kun er os andre, der ser det. Men jeg mener da ikke, at du har haft det slået til Fru Friis :-)

   Slet
 3. Vi har samma diskussion i Sverige bland oss trädgårdsbloggare i a f. Den där ordverifieringen är bara sååå jobbig. Jag undrar hur Blogger tänkt med det nya gränssnittet som saknar avstängningsknappen... märkligt!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ret 'jobbig' :-)
   Ved ikke, om det er med vilje, at man ikke kan slå den fra på den nye grænseflade, eller om det bare er en forglemmelse fra bloggers side - men jeg er enig i, at det er lidt mærkeligt.

   Slet
 4. Nå, skulle da lige have læst dette først, har lige bøvlet med det igen, men jeg fandt ud af det samme som dig. Nu lader jeg mit eget indlæg med enslydende forklaring stå hos mig også.  Men tak og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du fandt ud af det - og det skader jo ikke, at vi er flere om, at sprede de nyttige informationer :-)

   Slet
 5. Tak for tipset..:-)
  jeg gik ind og så at jeg havde ordbekræftigelse på, så den fik jeg fjernet.
  Hvad er det for et tegneprogram du bruger?

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Je, det er jo lidt lusket, at man ikke selv opdager, at det er slået til, med mindre man går ind i de gamle indstillinger. Godt du fandt ud af det :-)
   Jeg har tidligere brugt det meget, meget simple tegneprogram Paint, der allerede lå på min computer. Men nu er jeg gået over til Paint.NET, der kan downloades, og hvor man kan arbejde med lag - det er dog heller ikke voldsomt avanceret, men fint nok til mit formål :-)

   Slet
 6. Heldigt at mit var slået fra, for jeg er ikke sikker på at jeg ville have kunne regne den ud. Synes det er fint at vi sætter fokus på det :-)

  Ha en dejlig dag :-)

  Kh Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regnede det som sagt heller ikke ud lige med det samme ;-)

   Slet
 7. Tak for det:-) Det er da fordelen i blogland, alt den hjælp man kan få. Jeg har ikke altid tålmodigheden til at bøvle rundt i indstillingerne på bloggen, derfor tog det faktisk også sin tid inden jeg fik en blog.
  Nu håber jeg bare at det virker:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige været inde på din blog - og det virker :-)

   Slet
 8. Hej Signe.
  Tak for dette indlæg, for jeg vidste ikke, at jeg havde den dumme moderation. Nu er den fjernet.
  Jeg er vild med dine havedrømme. Har selv leget i Paint, men synes det er svært.
  K.h. Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe :-)
   Jeg synes, det der er lettere ved Paint.NET er, at man kan lægge lag på lag af ændringer på og nøjes med at fjerne et enkelt lag, hvis man ændre mening, så man ikke behøver at starte helt forfra.

   Slet
 9. Godt Signe
  mon ikke det begynder at hjælpe nu, så vi igen kan skrive kommentarer uden og bruge en masse tid på at skrive bogstaver, som næsten ikke kan læses.

  SvarSlet
 10. Kære Signe :-D

  Jeg sender dig en stor TAK! Jeg havde aldrig fundet ud af det uden dig!
  Knus Gro :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Gro - og undskyld at jeg fik vildledt dig. Godt at det alligevel lykkedes til sidst :-)

   Slet
 11. Hej Signe. Sikke spændende baghavedrømme. Det bliver helt fantastisk!

  SvarSlet
 12. Har lige brugt din hjælp til at fjerne koderne på min blog, så mange tak ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...