lørdag den 11. februar 2012

Lilla x-faktor

Uha, det er sørme heller ikke let at vælge en lilla x-faktor kandidat, men det blev den skønne ærteblomst, der fik æren. Jeg har en stor svaghed for denne lille klatrende yndighed med den himmelske duft :-)
Jeg har bl.a. haft den stående ved min havelåge, og hver gang jeg er kommet og gået, har jeg lige været nødt til at stoppe op for at stikke næsen ned til den - og uanset hvor sur, stresset eller træt jeg har været, så har det altid bragt et lille smil frem på læben. For uhmmm, hvilken berusende duf!

Med i opløbet var også to andre duftende yndlige: den smukke natviol og den lille floks 'Blue Paradise':Og desuden de skønne akelejer og den graciøse kæmpeverbena. Men det blev som sagt den lille ærteblomst, der denne gang løb af med sejren :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend!

19 kommentarer:

 1. De er alle skønne - og det er SÅ svært at vælge en. Når man er vild med dem alle. Men Lathyrus er skøn, og duften er en blanding af "duften af barndom" og den fineste parfume. Gotta love ´em.
  Og det gør vi så.. ;)

  SvarSlet
 2. Ja jeg ville også have svært ved at vælge, for der er virkelig mange smukke lilla blomster til. Men duften af lathyrus er berusende, så et godt valg er det, både x-factor og at plante den ved indgangen, så du bliver budt velkommen af både blomsten og duften.

  SvarSlet
 3. De er flotte alle sammen, men god valg. Ærteblomster er bare så smukke og man har glæde af dem hele sommeren.

  Hlsen Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Nydelig erteblomst! De har så mange fine farger og dufter så godt.

  SvarSlet
 5. Ærteblomster er mums! En af de få blomster jeg har på trods af fælles interesser med rådyrene. De vokser bag lås og slå, så jeg kan have dem for mig selv og når jeg tager en buket med hjem i bilen er køreturen fuld af liflig blomsterduft :-)

  Ha´en god lørdag
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Skøn blomst med en herlig duft. Held og lykke.

  SvarSlet
 7. Det var et godt valg, den skønne lathyrus :-)
  èn af mine planer i år, er at finde flere gode steder til lathurus i min have. Og du gav mig lige en idé til at sætte dem ved mit lille hegn ved skraldespanden ved lågen, tak. Det er noteret ned, så håber jeg bare at jeg husker at kigge på noten :-D
  Jeg er også helt enig i dine andre favoritter.

  SvarSlet
 8. Jeg havde den også i haven sidste år, men desværre ingen billede. Den dufter fantastisk, godt valg. Held og lykke. Konkurrencen :-)

  Klem Anne-Mette

  SvarSlet
 9. En härlig doft av sommar kommer ut ur dina bilder. Fina allihopa men luktärten är nog speciellt skön :)

  SvarSlet
 10. Åh, så lekre erteblomster! Ja, de dufter himmelsk! :)
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlet
 11. Erteblomster må jeg så hvert år, for de kan jeg ikke unnvære! De dufter himmelsk, og er så lette å få til! En nydelig lilla du viser her!
  Lykke til!

  SvarSlet
 12. Alle smukke blomster, men det er et godt valg du har gjort.
  Held og lykke.

  SvarSlet
 13. Hej Signe. Det var bare et godt valg. Jeg er også helt vild med ærteblomster og har en purpurfarvet, der hedder Flagship, som jeg tog frø af sidste år. Jeg glæder mig rigtig meget til at så den. Et stort HELD og lykke fra mig.

  SvarSlet
 14. Jeg kan kjenne den gode lukta!

  SvarSlet
 15. Erteblomster er et "must" i haven! Ingenting kan måle seg med duften og blomsten er nydelig i alle farger! Lykke til! Hege

  SvarSlet
 16. Ja, jeg har næsen helt nede i dine billeder og kan næsten dufte den. Skønt valg :)

  SvarSlet
 17. Ja det er næsten grusomt at skulle vælge den ene frem for den anden ;0)

  Men godt valgt.....ærteblomster er simpelthen et must i sommerhaven......at sidde der en stille aften og lade sig beruse uden alkohol det er jo fantastsik - din lilla udgave er super smuk ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 18. Godt valg. Ærteblomster kan man aldrig få for mange af :-)

  God søndag

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 19. Det er utroligt så mange lilla kandidater der er, den ene skønnere end den anden... godt det ikke er mig der skal vælge vinderen :o)
  Din ærteblomst er en værdig kandidat, og hvor er det dejligt at høre at den har gjort dig glad så mange gange :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...