onsdag den 29. februar 2012

Flere blå perler

På denne (i følge kalenderen) sidste vinterdag er de små krokus 'Blue Pearl' kommet myldrende frem - klar til at springe ud og byde den første forårsmåned velkommen :-)

21 kommentarer:

 1. Kære Signe, jeg fatter simpelthen ikke at du har SÅ meget gang i Krokus nu - det må være en rigtig solskinsplet du ejer. Super dejlige billeder:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal måske lige nævnes, at det kun er de tidlige krokus, der er kommet op. De store har jeg ikke set noget til endnu. Men de tidlige er heldigvis også skønne - og så er de tidlige, hvilket måske er endnu skønnere på denne tid af året, hvor man virkelig længes :-)

   Slet
 2. Det er da helt utroligt.
  I morgen skal jeg i haven og så vil jeg gå på krokus-jagt.

  SvarSlet
 3. Hvor er de dog flotte, de lyser næsten helt op på billederne.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige forårsbilleder, du viser. Jeg tror foråret er længere fremme hos jer. De blå er noget for sig. Dit paradistræ i gårsdagens indlæg er også smukt. Jeg har hørt, at det er rigtig svært at få paradistræ til at blomstre, så du skal nok nyde det sålænge du kan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok huske at nyde det - kan slet ikke lade være :-)

   Slet
 5. Hej Signe
  Det lader til, at der kun er dig og mig, der kan fremvise krokusbilleder endnu. De er smukke dine de blå en helt anden farve end mine.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener da også, jeg har set billeder andre steder. Men meget snart svømmer blogland nok helt over i blomstrende krokus :-)

   Slet
 6. De er altså fine dine blue pearls.
  VH Nina

  SvarSlet
 7. De er dejlige de blå, som hilser foråret velkommen ;-)

  SvarSlet
 8. Smukke blå perler... mums :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)

  SvarSlet
 10. I morgen er det vår! Jippi!! Flotte vårtegn.

  SvarSlet
 11. De har godt nok en smuk farve, dine små perler :-)
  Og så gik det lige op for mig, at der både findes tidlige og senere krokus. Se, det har jeg da aldrig tænkt på. Jeg skal da helt sikkert have flere af de tidlige, for det er jo dem, som man nyder mest. Jeg har nogle rigtigt søde små lilla, men de står i et koldt og skygget bed. De skal da rykkes ud i solen. Sikke med idéer man får i Blogland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Hanne
   Ja, de små botaniske krokus (Crocus Chrysantus som bl.a. 'Blue Pearl' hører til, og Crocus Tommasinianus, som jeg skrev om for et par dage siden) er mindst et par uger tidligere fremme her hos mig end de strore hollandske (Crocus Vernus), som nok er dem, man ser flest af rundt omkring. Og så synes jeg faktisk også, de er sødere end de store. Så dem kan jeg varmt anbefale :-)

   Slet
 12. Jeg har også krokus i min have, som er helt oppe, så hvis ellers jeg kan nå det i morgen, skal jeg gerne lægge billeder på min blog :o)) Jeg skal bare lige tage nogen af dem når jeg kommer hjem :o)

  Signe: Nu ikke mere snak om den Blue Pearl. Hver gang du viser den ryger der yderligere 100 løg på min liste over indkøb. Snart kan jeg sende hele efterårs- lønnen til løg-grossisten og så skal hele familien leve af hvad drivhuset kunne producere henover sommeren :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det bliver en dyr omgang, for showet er først lige startet. Der kommer helt sikkert mange fere billeder her i de kommende uger. Så du må nok hellere sørge for, at så lidt ekstra til drivhuset ;-)

   Slet
 13. Hvor er dine billeder dog gode af de smukke krokusser.

  SvarSlet
 14. Hvor er det en smuk blå farve... så langt er min have slet ikke nået endnu... åh hvor jeg nyder dine billeder... god aften.. fru.leger

  SvarSlet
 15. Altså hvor er de skønne :-D
  Jeg kigger også til mine hver dag for at se om de skulle være sprunget ud. Men den eneste der blomstre er en der er kommet ind i min have ved et "uheld" (Det gør nu overhovedet ikke noget, men der måtte gerne være endnu flere.)
  Så jeg må "nøjes" og nyde synet af dem i andre viser :-D Indtil mine egne springer ud. Og jeg har noget at glæde mig til, for sidste år satte jeg 150 løg i mit surbundsbed :-D

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...