onsdag den 14. september 2011

En mørkere høstanemone


Jeg har en del lyserøde høstanemoner (tror det er 'Königin Charlotte') i min have, som jeg fik forærende via Den Blå Avis, hvilket jeg også har fortalt om her. Men jeg havde faktisk glemt, at jeg sidste år købte en lille plante på tilbud i Bilka. Hvis den også havde været sart lyserød, havde jeg sikkert glem alt om det, men nu er den sprunget ud, og den har vist sig at være noget mørkere end de andre.


De andre er stadig mine favoritter, men den mørke her er faktisk også ret sød, og det er jo altid godt med lidt afveksling :-) 

Den lyserøde 'Königin Charlotte' i aftensol i sidste uge


Der er heller ingen tvivl om, at jeg på et tidspunkt skal have indført nogle af de hvide i haven - specielt efter jeg så dem på Frederiksberg, da vi var til blogtræf. Hvem kan stå for sådan et syn :-)

7 kommentarer:

 1. Jeg har også både den mørke lidt pink og den sart lyserøde.. De er smukke som de står og vejrer i vinden nu.. Og så holder de sig faktisk ok når man tager dem ind i vase.. :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes den mørkere røde er rigtig sød, og de matcher jo fint.

  SvarSlet
 3. Ja, det hvide er helt skønne, dem så jeg et "HAV" af på Ordrupgaard Museum. Må have vist jer dem!

  Nå nu hender der den lidt mørkere pink Høstanemone truser med at brede sig ud i hele dit bed, så kunne jeg godt tænke mig en bitte aflægger :) Hvis du altså går af med nogen (af de der glansbilleder) ;)

  Onsdagsbyge-vejrs-smil
  Marianne

  SvarSlet
 4. tak for kommentarerne :-)

  @Marianne: Den er ikke så stor endnu, så der går nok et par år - men så må du gerne få en aflægger :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun sød, den lille mørke høstanemone. Selvom du har ret i at intet slår de lyserøde.
  Det er et fantastisk billede, du har taget af de hvide :-)
  Ville du kunne komme og se min have en hverdag? For det bliver rigtigt svært med weekender den næste måneds tid tror jeg. For vi er helt bookede med hjælp til at få den... grrr... kælder i orden igen.
  Det er pinligt, men jeg kan simpelthen ikke huske hvem mere det var, som gerne ville komme og se min have. Kan du det?

  SvarSlet
 6. Hej Hanne - ja, den er ret sød :-)
  Jeg synes også det ser godt ud med alle de hvide - også i virkeligheden. Og så vidt jeg husker stod du vist lige ved siden af, da jeg tog billedet :-)
  Vi kan sikkert godt finde en hverdag - det kunne være super hyggeligt at se din have IRL. Var det måske Berit fra Irishaven?
  Knus Signe

  SvarSlet
 7. Det tror jeg du har ret i. Jeg har skrevet til hende, så jeg vender tilbage. Er der nogle dage i næste uge som passer dig bedst?
  Knus, Hanne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...