mandag den 12. september 2011

Morgen billeder og nye skatte

Der har været endnu en af disse smukke stille morgner, som jeg holder så meget af :-)Og så glemte jeg jo helt at vise alle de skønne skatte, jeg have med mig hjem fra blogtræffet. Bortset fra en halvfyldt okseøje, jeg havde gravet op til Hanne i Haven, havde jeg ikke selv haft noget med, jeg kunne bytte med. Alt i min have er så nyt, at der ikke er så meget at dele ud af endnu.

Så jeg havde holdt mig lidt i baggrunden, da plante/frø-bytteriet gik igang. Men flere havde taget noget med specielt til mig. Jeg blev bare så rørt. Og andre spurgte, om der var noget af deres, jeg kunne tænke mig, også selvom jeg ikke havde noget at bytte med. Det var helt overvældende at opleve, hvor søde og gavmilde sådan en forsamling havebloggere er.


Forskellige frø: stjerneskærm, staude-lathyrus, tre forskellige valmuer, pragtsnerle og en del hvide: katost, anisisop, spydverbena og drejeblomst.


Og planter: forglemmigej, hosta, storkenæb, torskemund, kattehale og digitalis, og igen forskellige hvide: solhat, katost og stjerneskærm.

Med alle de forskellige hvide, er det lige før jeg går og overvejer, om jeg skulle lave et helt hvidt bed.

1000 tak til for jeres gavmildhed - jeg har næsten styr på, hvem, jeg har fået hvad af, og jeg lover, at jeg nok skal passe godt på dem, og tage en masse billeder af dem i de kommende år :-)

10 kommentarer:

 1. Skønne morgenbilleder.

  Sikke nogle dejlige frøposer, du har fået med hjem fra blogtræffet - Alle ved jo, hvor entusiastisk du er, og vi har jo hørt hvor meget i din have, der stammer fra frøposer - så mon ikke det er derfor at dine "kolleger" var så gavmilde ?

  Ulla

  SvarSlet
 2. Sikke skønne sensommerbilleder, lige til at blive glad af på en dag hvor regnen er grå og sønnen syg.

  Og sikken heldig du var på blogtræffet, det bliver fint at se det hele i fuldt flor til næste år.

  SvarSlet
 3. Det var da en helt skøn morgen-billedserie, du har lavet i dag!

  Og nogle dejlige planter, du har med dig hjem! Det er då godgørende at have noget at glæde sig til!

  Vidunderlig mandag!

  SvarSlet
 4. Stille er det så ikke længere! Vi nød det i den anden ende. Altså i går aftes i skumringen med græshoppesang, en tudende ugle og en flok summende myg.

  Jeg skrev også op, hvem jeg fik, hvad af. Det er så hyggeligt at kunne sige, den og den fik jeg af hende. Så er giverne lidt tilstede i haven :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Smukke morgen billeder - jeg er helt vild med de to cosmos billeder.

  SvarSlet
 6. Du er god til at tage billeder. Hvor har du mange smukke blomster.
  Dejlig når ens "kolleger" vil forære en noget.
  I går fik vi foræret rigtig mange planter til haven.
  Jeg fik også nogle frø med hjem. Det har jeg ikke rigtig forsøg mig med, men nu skal det altså prøves.

  SvarSlet
 7. Dejligt at planterne har fået en ny kærlig mor :-)

  SvarSlet
 8. Flotte bilder med sensommerlys på...:)
  Så heldig du var...mye flott du fikk:)
  En god uke ønskes deg:)

  SvarSlet
 9. Som altid fantastiske billeder fra dig. Det var nu ikke længe, det var stille morgen her, men regnen kom først 15.30. Til gengæld blæser det rimelig meget.
  Jeg synes, det er dejligt, du har fået så mange planter og frø af de andre bloggere. Det er netop sådan jeg godt kan lide det, man bytter og giver væk, ikke noget med at skal tjene penge på hinanden. Rigtige bloggervenner :-)

  SvarSlet
 10. Ej for filan, hvor bliver jeg er ærgelig over at jeg ikke var med til bloggertræffet. Nå, men mon ikke at der bliver arrangeret et nyt. Og fedt at der er sådan en gavmildhed blandt havebloggere. Christine -den nye haveblogger

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...