fredag den 23. september 2011

Min blomstrende havfrue


Jeg har en gul rose, jeg holder meget af. Navnet er 'Mermaid' og lige nu står den fyldt med de fineste enkle lysegule blomster. Den er ikke så stor endnu, men med tiden skulle det blive en hel busk på 3x3 meter.

Jeg har dog fundet ud af, at den ikke er særligt begejstret for regn. Den har flittigt sat knopper gennem hele sommeren, men når de nåede det punkt, hvor de skulle til at springe ud, har regnen ødelagt dem. Det er derfor helt fantastisk, at den nu for første gang i år står fyldt med blomster. 

Det måtte selvfølgelig foreviges og vises frem her på bloggen, så I må lige bære over med mig, når der her kommer en masse billeder af min lille havfrue - det er jo bare med at udnytte chanen, når den endelig er der :-)Håber vi får en rigtig dejlig weekend med lunt og lækkert sensommervejr :-)

10 kommentarer:

 1. En meget skøn rose, jeg kan godt forstå du er glad for den. Det er dejligt at den endelig blomstrer. Støvdragerne er fantastiske.
  God weekend:-)

  SvarSlet
 2. Hun er vel nok en Sval skønhed, Signe. Hun skal nok komme sig så hun får mange kræfter til blomstringen til næste år. Før du ser dig om har du 3x3 meter rosebusk. Så mangler du bare liggestolen, en lang flæsekjole og så avisen, så har du et levende Krøgherbillede!

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 3. Skyd bare løs... havfruen er jo helt vildt fotogen :)

  Smuk rose.

  Ha' en dejlig have-weekend.

  Ulla

  SvarSlet
 4. hej Signe
  hvor er den køn. Jeg glæder mig til at se Krøyer billedet til næste sommer. ;)
  Kan godt lide farven. Den er så delikat og fin.
  Rigt god weekend Signe

  Kh
  Eva
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Med så smuk en rose bærer jeg gerne over, at du sætter masser af billeder af den på bloggen. Den er da utrolig køn, jeg blev straks forelsket. Dufter den?

  SvarSlet
 6. smuk... og heldigvis skulle der jo blive smukt vejr i weekend så du kan nyde den ;0)

  SvarSlet
 7. Hvor er den skøn den ville passende kunne supplere min Aïcha:) Jeg håber også at vi får et dejligt weekendvejr. Dejlige billeder:o)

  SvarSlet
 8. Ja, så blev jeg da også lige forelsket! Hende må du da gerne vise en masse billeder af. Jeg er også nysgerrig efter om hun dufter.
  Tænk, jeg tror der er et par små knopper på vej på min nye Astrid Lindgren. Er det ikke skønt, så fjollet glad man kan blive over at se sådan noget :-D Det kan kun have-tosser som vi, sætte os ind i.
  De lover jo fantastisk havevejr de næste mange dage, så du rigtigt kan nyde din rose uden våde blomster :-)
  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 9. Åh, hvor er den bare skøn :-D
  Nu er der heldigvis udsigt til nogle flere rosenvenlige blomsterdage.

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)

  Jeg vil da se brand godt ud i flæser og liggestol ;-)

  Ud over at være en af de yndigste roser, jeg kender, så dufter Mermaid i øvrigt også skønt :-)

  Til trodt for, at den vist ikke er særligt udbredt i Danmark - jeg havde ikke set den andre steder, før jeg tilfældigt faldt over (og for) den på rosenplanteskolen i Løve - så er det faktisk en ældre dame. I 1917 fik den guldmedalje af the Royal National Rose Society of England - det kan jeg jo godt forstå :-)

  Ja, det tegner til at blive et helt fantastisk weekendvejr :-)

  @Lisbeth:
  Den minder rigtig meget om Aicha, der dog har lidt flere kronblade og mørkere støvdragere - men jeg kunne da godt forestille mig, at de ville være fine sammen :-)

  @Hanne:
  Ikke så tosset med Astrid Lindgren :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...