søndag den 11. september 2011

Blogtræf


Sikken en skøn lørdag i selskab med dejlige havebloggere. Som forventet, var det helt utrolig hyggeligt at møde jer live og se menneskerne bag bloggene. Jeg kan ikke forestille mig, at det bliver sidste gang. Stor tak til Ina, Berit og Birgitte for et rigtig godt initiativ - og tak til alle jer, der deltog, for en super hyggelig eftermiddag :-)

Jeg fik taget lidt stemningsbilleder af haven og bloggerene og en masse billeder af blomsterne (som jeg desværre ikke var åndsnærværende nok til at få noteret navnene på, da jeg havde alt for travlt med at snakke :-) Tak for en skøn, skøn eftermiddag!

18 kommentarer:

 1. Ja, også tak for den dejlig dag herfra - rigtig hyggeligt at møde dig IRL :-) Håber vi får lejlighed til at mødes igen :)

  Skønne billeder du har fået taget af haven - se det var jeg ikke åndsnærværende til at få taget grundet al den dejlige snak ;o)

  SvarSlet
 2. Hej
  Tak selv for en rigtig fin dag. Det var spændende og inspirerende og høre om din have, og jeg vil fremover følge lidt bedre med i din blog. Det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
 3. Super, super dag......skønt at møde dig og alle de andre - og nej billeder blev der ikke taget voldsomt mange af, men jeg skal da lige love for der blev snakket ;0)

  Skønne billeder der summerer det hele Signe.......ser vi fulgte den samme rute.......men mere om det når jeg engang når hjem til Jylland - i aften står den på Brøndby Stadion :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Nydelige bilder! Det var en veldig god ide å ha et bloggtreff.

  SvarSlet
 5. For et blomsterhav ,det må ha vert en stor opplevelse og være der .
  Du har fått tatt så fine bilder av blomstene også.
  Takk for tittenturen og ha en fin søndag , Marit.

  SvarSlet
 6. Hej Signe, Dejligt at I havde en god dag. Dine billeder er utroligt fine og i sådanne omgivelser kan det nemt være svært at få de enkle blomsters navne med. Forhåbentlig kommer endnu et blogmøde - det kunne være skønt. God søndag til dig og din have ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Signe.
  Ja tak for i går, det var super hyggeligt og sikke snakken gik. Jeg glemte helt at tage billeder. Ha' en smuk søndag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 8. Skønne skønne billeder - det var hyggeligt at se jer i virkeligheden det er utrolig dejligt at have nogle at dele sin interesse med og inspireres af og jeg ser frem til at vi ses til et nyt arrangement:)

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt, at du fik taget så mange billeder. Det var en herlig dag, og skønt at møde jer alle i virkeligheden :-D

  SvarSlet
 10. Flotte billeder du har fået taget, jeg glemte også helt at tage billeder :o)
  Det var hyggeligt at hilse på dig og alle de andre, glæder mig også til vi ses igen til et nyt blogtræf;O)

  SvarSlet
 11. Skidt med navnene på blomsterne, men billederne er dejlige. Du er meget dygtig til at fotografere. Tak fordi vi, der blev hjemme fik mulighed for at kigge med.

  SvarSlet
 12. Ihhh hvor er det godt, du har taget fotos af nogle af blomsterne! For jeg nåede faktisk ikke at ses ret meget. Tror jeg vil tage derind en dag igen snart alene.

  Multitasking er opreklameret! Og trods mit køn kan jeg ikke både snakke, fotogrqafere og nyde samtidigt!

  Og så er det så sjovt at se de fotos med os på! Hold da op hvor de alle fortæller om en dag, hvor munden ikke stod stillle! :)

  SvarSlet
 13. Gode billeder.
  Mange smukke blomster.
  Ser ud til at det har været alle tiders dag.
  Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 14. Tak fordi vi måtte kigge med også - dejligt med dine billeder. Det har helt sikkert været en dejlig dag for alle jer, der deltog. Desværre kunne jeg ikke selv i går, men initiativet var fint.

  SvarSlet
 15. Hej Signe. Tusind tak for kigget og sikke nogle fantastiske billeder. Du er godt nok god til at fotografere! Det er dejligt at få et lille kig fra sidelinjen, når jeg ikke selv kunne være med. Tak for det.

  SvarSlet
 16. Wouw - for nogle flotte billeder og tak fordi du også sansede at tage billeder af nogle af bloggerne, selvom der jo desværre ikke står navn på dem heller!! ;o) Kan fornemme som en rød tråd gennem beretningerne at snakken har gået lystigt, det må ha' været en herlig dag.

  SvarSlet
 17. Også tak fra mig for en dejlige dag igår :-) Jeg tillod mig at bruge dagen idag ude i det gode vejr, ind imellem at servicere mine flise-læggere. Så bloggeriet måtte vente til nu.
  Ja, jeg har jo set dig tage de billeder med dit lille lomme-kamera, så jeg kan garantere at der ikke er brugt noget fint udstyr :-D
  Sikken en dag. Det var bare hyggeligt og værd at blive træt i hovedet over :-) Jeg har gået hele dagen og prøvet at finde en dag hvor I kan se haven. Men indtil videre vil tingene bare ikke gå op. Men jeg tænker videre så det knager, det lover jeg :-) Det skal jo heller ikke vare for længe, for så er der jo ikke meget tilbage som blomstrer.

  SvarSlet
 18. Selv tak for en fantastisk dejlig dag. Det var skønt at møde dig. Og, nej tid til at notere navne på blomster var der bestemt ikke tid til :-). Heldigvis er vi jo nogen som kan smutte forbi haven en anden dag.

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...