søndag den 25. september 2011

Sommerlykke

Hold da op et fantastisk sommervejr vi har haft i denne weekend. Hele min søndag kan stort set summeres op med dette billede:


Jeg nåede aldrig at få åbnet avisen, fordi det bare kriblede i fingrerne for at få handskerne på og komme igang. Så var et par af mine skønne naboer forbi til et par kopper kaffe - super hyggeligt. Hunden fik konfiskeret sig legetøj, efter det var blevet kastet og hentet mindst 100 gange - og den blev ved med at gø af mig for at få kastet det endnu engang. Der blev blogget lidt om udformningen af min nye sti. Men det meste af tiden stod bordet for sig selv, fodi jeg havde alt for travlt i haven - på den gode måde :-)

Den slags dage har der været alt, alt for få af denne sommer. Måske er det derfor, man kan blive så lykkelig, når man får en sommerweekend forærende her i slutningen af september :-)

Jeg håber også at alle I andre har nydt det :-)

5 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste der bare måtte ud i haven.
  Jeg gik også i haven straks da vores feriebørn var taget hejm.
  Her havde vi solskin, kun lidt vind og 22 graders varme. Næsten sommer.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud :-)
  Mit lille hvide plastik-bord så næsten lige sådan ud, minus computer men med lange lister over de planter som skulle i bedet. Jeg flytter det med mig rundt hvor jeg arbejder, og gemmer det når jeg får besøg :-D Fordi det er grimt og af plastik, men det er praktisk til kaffen og alt det andet :-)
  Og de lover flere dage som idag. Man bliver helt forårskåd, ikke :-)

  SvarSlet
 3. Det har været skønt vejr, og jeg fik købt en del planter på plante¨marked i går plus det jeg havde bestilt på forhånd fra Staudefeen, så min eftermiddag gik med at få det hele i jorden. Flere dage som disse please!!!

  SvarSlet
 4. Jo, det var skønt, og der blev også arbejdet igennem. Det er jo langt sjovere at være derude nu, end om en måned, hvor kulden begynder at bide.

  SvarSlet
 5. Kære Signe.
  Jo det er bare så skønt med lidt sol på næsen :-)
  og efteråret virker ikke så "slemt" lige nu. Sikke der sker ting og sager hos dig, det bliver rigtig godt med den buet sti.... og et kæmpe tillykke med dit halve år i blog-land, inspirationens paradis.
  Ha' en smuk uge.
  Knus Lone

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...