søndag den 4. september 2011

Jeg føler mig helt usynlig

Der er igen bøvl med Blogger. Mine nye indlæg bliver ikke vist hos jer andre bloggere. Når jeg surfer rundt lige nu, er det mit indlæg om stjerneskærm fra i fredags, der dukker op i bloglisterne. Man føler sig jo helt usynlig :-(


Jeg har i øvrig helt glemt at fortælle, om det fine brev med akelejefrø, jeg fik af Merete, der har bloggen Mor'skaber. Er det ikke fint? Jeg blev så glad, da det pludselig dukkede op blandt alle de kedelige kuverter i postkassen. Dem vil jeg glæde mig til at så i haven.

Det er måske lidt tarveligt at sende sådan en tak her mens jeg er usynlig, men det kan jo være, der alligevel er nogen, der opdager det om nogle dage :-)

14 kommentarer:

 1. Sødeste Signe - hvor irriterende når blogger giver bøvl. Men i min bevidsthed er du bestemt ikke usynlig men meget nærværende......elsker dine altid udsøgte billede :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg ser da fint denne og så også dit indlæg om stjerneskærmen. Så lidt synlig er du da :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes også Blogger driller og føler mig også usynlig -ØV :-) Jeg kunne ikke se dine sidste indlæg i min blogliste.
  Jeg var også så heldig at få festlig frø brev fra Merete. Heldige os.
  Mange hilsner Anne-Mette som snart siger Hulla Ballu hvor er i alle henne?

  SvarSlet
 4. Hej Signe,
  Jeg er også blevet usynlig. Jeg kan se at det stadig er mit gamle indlæg der bliver vist hos jer andre, selvom jeg lige har lagt et på i går. Gad vide hvad der går galt??

  SvarSlet
 5. Hej Signe. Jeg så kun dit indlæg med stjerneskærm og så dette her. Men nu har jeg læst det hele, så du ikke føler dig usynlig. Du tager nogle fantastisk flotte billeder.

  SvarSlet
 6. Jeg er også usynlig for tiden, men det er fordi jeg ikke har været frisk nok til at blogge. :)

  Det er jeg så nu (eller kan ikke lade være lige "at kigge ind", for ikke skrevet mere på det indlæg, jeg har på vej i dag).

  Jeg synes ikke du er tarvelig. Det er da en hyldest til glæden!

  Ses vi Signe, til bloggertræf på lørdag? Sidste frist for tilmelding er i morgen kl. 12.

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 7. Jeg har også set dig Signe, men du har ret i, at det varer lidt længe inden vores nyeste indlæg vises på de andres blogge.

  SvarSlet
 8. Jeg har også oplevet samme bøvl, Signe - men pludselig fungerer det igen. Dit seneste indlæg har i hvert fald stået længe på min blogliste. Usynlig er du langt fra og vi, der ved at du lægger noget på stort set hver dag, kan jo med sindsro gå ind på din blog og se om ikke der skulle være nyt, selvom du ikke figurerer i dagens blogliste.

  Ulla

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg blev helt glad og varm i kinderne, da jeg læste dem - og dejligt at høre, at jeg alligevel ikke er helt usynlig. ;-)

  @Marianne:
  Jeg har da selvfølgelig ikke tænkt mig at gå glip af chancen for at møde en masse af jet andre skønne bloggere, så jeg har skam tilmeldt mig træffet på lørdag. Og jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
 10. Hej Signe.
  Jeg kan da fin se dine indlæg.
  Du er virkelig god til at tage billeder.

  SvarSlet
 11. Der er masser af synlighed og jeg har også lige fået læst op på de to indlæg som du mente vi ikke så, så alt er ved det gamle :o)
  Skønt brev du har fået fra Mor'skaber :o)

  SvarSlet
 12. Ja, jeg har også oplevet at der har været problemer med blog-roll ind imellem de sidste dage. Det er rigtigt irriterende, og de bliver altså nødt til at få det i orden, nu hvor det bliver efterår og vi har mere tid til bloggene :-)
  Og Tusind tak for din meget søde kommentar på min blog om min historie. Du kan tro at jeg også blev glad over den.
  Jeg kommer også på lørdag, så glæder jeg mig til vi ses :-)

  SvarSlet
 13. Hej usynlige Signe, du er ikke alene. Jeg har endnu ikke 'fundet' min profil, som er væk hver gang jeg vil kommentere på et indlæg. Er der nogen der ved hvordan jeg finder den? :)

  SvarSlet
 14. Jeg trot ikke på de "nyeste" sider min blog viser. Jeg derfor selv tjekker min yndlings blogs selv, som jeg har som bogmærker.
  Så, den trofaste læser vil altid vende tilbage på andre måder, Signe:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...