onsdag den 21. september 2011

Et halvt år i blogland


I dag er det præcis et halvt år siden, jeg kastede mig ud i livet som haveblogger. Dengang var de første krokus lige begyndt at springe ud i haven.

Siden da er det blevet til 214 indlæg med i alt 1.476 kommentarer, 26.660 sidevisninger, 74 faste læsere og flere billeder, end jeg formentlig til sammen havde nået at tage, inden jeg begyndte at blogge.

Det har kun gjort fornøjelsen ved at have fået en have endnu større, at der har været nogen at dele tankerne, spørgsmålene, ideerne og ikke mindst begejstringen med. For ikke at tale om, hvor mange smil og hyggelige stunder, det har givet foran skærmen - og nu efterhånden også udenfor i den virkelige verden til blogtræf ol.


Og alle I andre skønne havebloggere, jeg har fulgt og er kommet til at holde af. Jeg tror aldrig, jeg har oplevet en sammenhæng, hvor der har været så meget god energi og positiv stemning.

1000 tak til alle jer, der har været med til at gøre mit første halve år til en helt igennem dejlig oplevelse!

12 kommentarer:

 1. Hej Signe. Et stort tillykke med halvårsdagen! Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet din blog. Jeg har læst alle dine indlæg lige siden. Du skal have et stort tak, fordi du opdagede mig og gjorde en indsats for at andre havebloggere også kunne finde mig. Det har sandelig virket. Jeg er virkelig glad for det. Det var vel nok godt, at I havde en hyggelig dag hos Hanne. Jeg har stadigvæk til gode at møde andre havebloggere in real life. Jeg håber, det bliver muligt en dag. Knus fra Birgitte.

  SvarSlet
 2. Hej Signe og selvtak.... for alle de skønne billeder og dejlige indlæg her på din blog. Du beriger sandelig blogverdenen og det er jo dejligt at følge med på sidelinjen.

  Tillykke med den halvrunde dag!

  Kh Ulla

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dit halve år, også fra mig :-)
  Din blog var den første som jeg fandt og begyndte at læse med på, da jeg startede min egen blog i maj.
  Og jeg tror også at jeg har læst alle dine indlæg og beundret alle dine billeder hver eneste dag :-)
  Jeg er helt enig med dig i alt hvad du har skrevet. Det kan godt være at det har været en dårlig sommer, men for mit vedkommende har det alligevel været en skøn sommer, fordi det giver så meget ekstra at kunne dele alt i haven med jer andre bloggere.
  Keep up the great work :-D

  SvarSlet
 4. Tillykke med det halve år som haveblogger :-) Tror jeg har læst næsten alle dine indlæg, det er altid en dejlig side at besøge, og jeg beundrer dagligt dine skønne billeder.

  Dejligt at der er haveglade mennesker man kan dele sin interesse med, mennesker som ikke synes, der går for meget have i det hele :-)

  SvarSlet
 5. Også et stort tillykke herfra med det halve år og det er en stor fornøjelse at følge din blog :-)

  Jeg har derfor også sendt en award-stafet videre til dig fra min nr. to-blog (http://susanne-planteriheaven.blogspot.com/) - det har du og din blog fortjent :-)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke også herfa Signe....det har været en berigelse at følge din dejlige blog med altid glade og positive indlæg....og så dine lækre glade billeder - en rigtig dejlig blog som jeg håber er kommet for at blive ;0)

  Kæmpe Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Også jeg kigger forbi din blog hver dag – og glæder mig over de fine billeder. Synes aldrig det lykkes mig, at få mine egne så gode som dine. Måske skulle jeg anskaffe mig et rigtigt kamera i stedet for at fotografere med min iphone!

  Glæder mig til at følge dig fremover :o)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke skal også lyde her fra.
  Du viser altid gode billeder, som jeg nyder at se.
  Jeg glæder mig til dit næste indlæg.

  SvarSlet
 9. Tillykke med det første halve år. Du har en meget dejlig blog som jeg følger dagligt og dine billeder er fantastiske. Jeg tror heller ikke jeg nogensinde har taget så mange billeder som efter jeg lavede min blog.
  Det er skønt at kunne dele sin interesse med så mange ligesindede. Lad os alle håbe det varer ved laaaang tid endnu.

  SvarSlet
 10. Jeg sidder her med et kæmpe smil og læser jeres kommentarer :-)
  Taaak - hvor er I bare søde!

  SvarSlet
 11. Hold da op - Du har godt nok også været aktiv med indlæg på bloggen på det halve år. Jeg har selv været med i snart 4 måneder og har vist kun fået postet omkring de 45 indlæg på min blog.. Tror ikke helt jeg kan følge dit tempo..
  Men følger dig gerne i dine indlæg og skønne billeder i fremtiden :-)

  SvarSlet
 12. Ja så må jeg have ½ års dag i dag, for jeg startede på min fødselsdag. Det er meget sjovere at have en have på den måde, når man er med i havebloggerland, selvom det ind i mellem kniber med at få tid til at blogge. Man bliver lidt afhængig :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...