tirsdag den 6. september 2011

Selvsåede kavaler, roser mm.

Jeg synes lige jeg ville vise et par af mine selvsåede stolte kavalerer.


Denne her minder meget om 'Sweet Sixteen', men den tynde pink linie langs kanterne er her mere afdæmpet og udflydende, hvilket jeg faktisk synes er rigtig fint. Den må jeg huske at tage frø af. Og så matcher den tilfældigvis høstanemonerne i baggrunden ret godt :-)


En anden selvsået er denne fyldte lille fyr, som jo egentlig også er ganste fin :-)

Til sammenligning kommer der her nogle billeder af de rene 'Sweet Sixteen', som jeg også helt sikkert skal have taget en masse frø fra igen i år :-)Så er der i øvrigt også godt gang i flere af roserne:


Her er det den, der fulgte med huset, og som efter den fik en chance, har blomstret stort set uafbrudt :-)


'Eden Rose/Willestrup' der nu er begyndt at blomstre igen. Denne her i en lidt mørkere nuance en ved første blomstring. Det bliver lidt interessant at se, om det også kommer til at gælde de andre, der er på vej.


 Den søde lysegule 'Mermaid'Og her er det 'Withe Nights' og 'Geoff Hamilton'.


Røllikerne er også igang med en ny blomstring


Her til sidst en lille pileurt, der kisse-misser med en af de stolte kavalere under æbletræet - det kunne være sjovt at se, hvordan sådan en blanding kunne komme til at se ud ;-)

Håber i får en rigtig dejlig aften!

5 kommentarer:

 1. Ja, den blanding ville jeg også gerne se :-D Farven ville da helt sikkert blive yndig.
  Dine 'Sweet Sixteen' er virkelig søde, og også deres barn. Der findes bare så mange skønne Cosmos, at man bliver helt ør, når man skal vælge.
  Jeg har faktisk været ude og købe en rose idag. Stærkt inspireret af alle dine dejlige rosenbilleder hen over sommeren. Jeg har fået en rigtig god rosen-plads ledig, nu hvor jeg har rykket det orange bed. Men jeg spillede på den sikre hest og købte en Astrid Lindgren, for hun skulle vist være så sej, at hun kan trives selv hos mig :-) Hvis jeg kan få hende til at trives, kan det være at jeg tør forsøge med nogle af de dejligheder som du har senere.
  Desværre får vi vist ikke havevejr den første dag eller to, øv altså. Men foreløbig lover de da tørvejr på lørdag :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dog et flor...Geoff H er bare FLOT. Og det ser ikke ud til at regnen har påvirket dine roser. Hos mig er det kun Viktor Borge der blomstrer, New Dawn med en enkelt knop, og en cremefarvet rose jeg ved ikke hvad hedder........

  SvarSlet
 3. Hvor er alle dine blomster smukke.

  SvarSlet
 4. Det er dejlige billeder og hvor er de fine de kavalerer især Sweet Sixteen. Jeg har også besluttet at jeg skal have rølliker næste år, på baggrund af dine fine billeder.

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke, alle dine billeder. Det gør næsten ondt i mig, så smuk din selvsåede cosmos er, den på det første billede...Og så er det ikke engang en, som man kan købe og så...suk :)

  kh
  Anne Mette

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...