mandag den 26. september 2011

Min marokkanske mynte

Min marokkanske mynte er ved at invadere det ene højbed - hvilket egentlig var ret forudsigeligt. Der er jo grænser for, hvor mange mojitos man kan nå at sætte til livs.

Til næste år får den sin helt egen solo-plasds, hvor den ikke kan genere andre, men lige nu vælger jeg bare at nyde de fine små hvide blomster. Når jeg går forbi, har jeg i øvrigt fået for vane lige at snuppe et par blade i forbifarten - uhmm, hvor de dufter :-) Ha' en rigtig dejlig mandag!

13 kommentarer:

 1. Jag har fått en marockansk mynta av en kompis i sommar men den står fortfarande kvar i sin kruka eftersom jag inte vet var jag ska plantera den. Vill inte att den ska sprida ut sig hur mycket som helst - vilket jag vet att myntor gärna gör. Funderar på att prova att plantera den med kruka och allt i jorden. Man kan ju i alla fall försöka...

  Ha en bra dag.

  Hälsar Åsa

  SvarSlet
 2. Hej Signe

  Jeg havde mynte de første par år men til sidst måtte de lade livet. Der er nu kun lidt tilbage til en kop te i ny og næ. Det smager bare så dejligt.

  kh
  Eva

  SvarSlet
 3. Den er vel nok smuk.
  Hvor findes der dog mange planter, som jeg slet ikke kender.

  SvarSlet
 4. Den er smuk. Mine gror i nedgravede murerspande uden bund ;-)

  SvarSlet
 5. Du ved jo nok, at du kan plante den i jorden i en urtepotte. Så har du nogenlunde styr på den. Det har jeg gjort og det fungerer fint. Hvis du vil have en stor gruppe er det jo bare at plante i flere urtepotter. Bare et tip :-)

  Ha´en god mandag aften
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Hvor er din mynte sød med de hvide blomster. Jeg har kun et par stykker med lilla blomster.
  Jeg har dem primært i krukker, også fordi de jo spreder sig sådan. Men jeg elsker duften, så jeg vil heller ikke undvære dem. Måske skulle man forsøge sig med en nedgravet murerspand til næste år?
  Jeg vil gerne bytte en stikling med din hvide til foråret ;-) Ikke at jeg ved hvor jeg skal gøre af den. Men det kan man jo altid finde ud af senere :-D

  SvarSlet
 7. Ja den er meget fin, men jeg har en hvis respekt for mynter. Jeg har prøvet at plante en broget en i en potte i stenbedet. Den er over det hele nu, jeg synes ikke det hjælper at plante den i en potte, men andre har åbenbart bedre erfaring med det.

  SvarSlet
 8. Oj, hvor er den smuk. Der kan også blive til mange kopper te. Jeg har kun haft almindelig mynte, men det er utroligt så langt den kan "flyve" :)

  SvarSlet
 9. jep... mynter har en fremragende duft, og ikke mindst flotte blomster :)

  SvarSlet
 10. Oijii..den var da lekker:) og ny for meg...men det finnes jo så mange mynter.Denne hadde en fantastisk blomst:)

  SvarSlet
 11. Uhh hvor er den smuk, den må jeg på udkik efter. Jeg har 3 slags som jeg også har plantet i spande uden bund, og de breder sig ikke.
  Annette

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres kommentarer :-)

  @Hanne:
  Du er meget velkommen til at få en stikling eller et rodskud, hvis den kommer med sådan et :-)

  SvarSlet
 13. Hej Signe
  Jeg har været på en dejlig rundtur på din blog, og er helt stum over de smukke billeder!
  Fantastisk - her vil jeg følge med også...
  Hej fra Line

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...