lørdag den 20. august 2011

Planter til de nye bede

Jeg får jo helt præstationsangst med alle de interesserede spørsgmål om, hvilke planter der skal i de nye bede. Jeg har sået forskellige i år. Dem der er sået senest, venter stadig på at blive plantet ud, og det er primært dem, der nu skal fyldes op med rundt omkring. Samtidig er der også nogen af dem, jeg såede tidligere i år og sidste år, som bliver flyttet til de nye bede. Jeg har ikke helt overblik over det endnu :-)


Jeg må indrømme, at planterne ikke er valgt med en eller anden større plan for øje, men fordi de hver især har appelleret til mig. Derfor bliver kunsten nu at få det bedste ud af det jeg har, og sat dem sammen på en fornuftig måde. Næste år kommer der helt sikkert endnu flere planter til, at så kan jeg jo supplere op med dem og rykke mere rundt. Bare for at sige, at der nok kommer til at gå nogle år, før det for alvor begynder at tage form.

Men her kommer de, der endnu ikke var plantet ud, men som nu er på vej:

Rosa kongelys og kattehale 

Digitalis i blandede farver og Blåskæg

Jeg flottede mig også og købt lidt nyt til bedene i sidste uge. De to nye roser og tre silkepæoner, der alle var på tilbud.

'Heritage' og 'Geoff Hamilton'

To 'Withe Wings' og en 'Duchesse de Nemours'

Jeg er langt fra færdig med at plante, (mangler også og få fjernet det sidste græstørv i et af hjørnerne) men det er skønt at være kommet igang og gå og prøve forskellige kombinationer af for mit indre blik. :-)

Håber I også har nydt denne fantastiske sommerdag :-)

8 kommentarer:

 1. Der er bare ikke noget som nye bede Signe....det bliver spændende at se det vokse til - og det er næsten ikke til at vente....så jeg kan godt forstå du har været tidligt ude med spaden ;0)

  Geoff Hamilton bliver du rigtig glad for - den har jeg også og den er bare helt perfekt i formen og duften er fantastisk :0)

  SvarSlet
 2. Det bed kommer du sikkert til at rykke rundt på 100 gange endnu, så få ikke præsentationsangst :)

  Vi glæder os til at følge med.

  SvarSlet
 3. Hvor er det spændende med dine nye bede. Men det er næsten ikke til at have tålmodighed med at vente for at se, hvordan det ser ud om laaaaang tid!

  White Wings ser rigtig skøn ud :-)

  SvarSlet
 4. Du skal slet ikke have præstationsangst, Signe. Du skulle se nogle bede jeg lavede i mine første haveår :-) og du virker som om du har meget mere styr på det hele, end jeg havde.
  Det ser skønt ud med alle potterne med plante-babyer, og det lyder som nogle gode sager.
  Roserne og pæonerne er virkelig smukke, og jeg glæder mig allerede til at se dine dejlige billeder af dem til næste år :-)

  SvarSlet
 5. Du har i hvert fald lavet et stort forarbejde med alle de planter du har fået sået. Det skal nok blive fint. Jeg er spændt på at se din kattehale - en plante jeg selv først har fået øjnene op for nu.

  Ja, det har været skønt vejr i dag :)

  SvarSlet
 6. Rosa kongelys og Blåskæg lyder spændende..... Dem skal jeg vist kigge lidt nærmere på.
  Held og lykke med projektet. Glæder mig til at se de smukke billeder, der uden tvivl vil følge.

  Go´søndag

  SvarSlet
 7. Det er en god portion egenproduktion du har og og skønne planter du har valgt. Jeg bliver aldrig færdig med at flytte rundt på mine planter så det er the never ending story, men vi havefolk kan jo også så godt lide projekter:)

  SvarSlet
 8. Hvor spændende - glæder mig til at følge bedet. Det er nogle dejlige stauder, du har valgt.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...