lørdag den 27. august 2011

Mystisk vejr i dag

Jeg vågnede lidt før solopgang af buldren og brag, kiggede ud af vinduet, der så ud som om det var ved at blive spulet udefra, træerne svajede vildt, og det ene lyn efter det andet skar sig hen over himlen. Meget voldsomt, lidt skræmmende og vildt imponerende. Man føler sig pludselig meget lille, når man befinder sig midt i elementernes rasen. Nu har vinden helt lagt sig, det småregner, og solen bryder igennem fra tid til anden. Det er da et mystisk vejr.


Jeg var lige rundt i haven, for at se, om det hele stadig stod der. Der var nogle krukker rundt omkring, der lige skulle rejses op igen, men ellers så det ikke helt galt ud :-)

Og mens jeg sidder og skriver dette, tager regnen pludselig til igen med dråber så store, at det næsten lyder som halg, når de trommende rammer taget.

Ha' en rigtig dejlig weekend - og forhåbentlig noget lidt mere havevenligt vejr :-)

9 kommentarer:

 1. Ja, det er utroligt store kræfter der spiller med musklerne!
  Her har det regnet i flere omgange og det i rigelige mængder. Men vi har endnu ikke set solen. Den må gerne komme, så jeg kan komme igang med at jævne efter at hækken er væk. Men jeg er tilfreds bare det ville holde op med at regne!

  SvarSlet
 2. Præcis 6.10 vågnede jeg ved bulder og brag og regndråber så store som "tekopper" :)
  Jeg er bange for at det desværre ikke bliver havevejr i dag. Det hele er helt vildt sumpet og vådt - ÆV. Efter næsten 14 dage med over 30 grader sydpå er det lidt af en kold tyrker at komme hjem!

  SvarSlet
 3. Men så er det godt, vi har nogle gode billeder af glade solsikker! Og nogle vidunderlige haveblogs, vi kan hoppe lidt rundt i - uden gummistøvler! ;)

  Ses vi til haveblogger-komsammen d. 10. spet?

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 4. Ja det var et vildt vejr i nat. Mindes ikke at jeg før er vågnet op fordi hele soveværelset har været oplyst af lyn.
  Vi har ikke set solen i dag, så jeg vil nu gå ud i regnvejr og kigge om haven står under vand.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 5. @Susanne:
  Jeg kan godt forstå, du gerne vil videre. Her har det været tørt et par timer nu, men det indbyder alligevel ikke rigtig til havearbejde.

  @Lene:
  Ja, det var en lidt voldsom morgenvækning :-)
  Og jeg kunne levende forestille mig, at det kræver noget af en omstilling efter sydens sol - håber du nød den. Og velkommen hjem :-)

  @Marianne:
  Det er nemlig godt :-)
  Og selvfølgelig ses vi da den 10. september ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Mette
  Det var også kun lige et par gange i løbet af morgnen og formiddagen, at solen lige tittede frem - flere gange mens det regnede. Jeg kunne dog desværre ikke se nogen regnbuer.
  Og nu regner det også igen her.
  Håber ikke din have er alt for medtaget.

  SvarSlet
 7. Ja vi fik da i det mindste lov at sove til morgen, til gengæld havde vi det i nat fra kl. 24 til kl. 1. Vi fik 29 mm og har igen vand i haven. I løbet af dagen blev det heldigvis kun til smådryp, men aldrig helt tørvejr, og jorden var for våd, til at jeg kunne lave noget.

  SvarSlet
 8. Her tordnede det kun i går aftes. Formiddagen har været fin i dag, men i eftermiddag har det ind imellem regnet ret så kraftig.
  Håber snart vi kan få mndst 8 dage med tørvejr.
  Fin Solsikke.

  SvarSlet
 9. Vi havde også det vildeste uvejr her igår. .man er glad når det er overstået. Vi var også lidt bekymrede for min mands mange georginer, de ser dog ud til at have klaret det ok. God søndag, knus.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...