fredag den 12. august 2011

Morgengæster

Hver morgen går jeg min lille runde i haven i følgeskab med Voodoo, min søde sorte uldtot af en hund, og hvis det ikke regner, følger kattene Tinka og Luna også gerne med, så det nærmest er en hel lille familieudflugt :-)

Da jeg åbnede døren her til morgen (hvor det for en gangs skyld ikke regnede), havde jeg derfor hele slænget med mig, men sikken et porstyr, der pludselig blev på gårdspladsen, for på bunken af fliser, sad en lille killing og følte sig vist pludselig meget omringet.


Da den havde siddet der lidt og hvæset og brummet over al den uventede opmærksomhed fra husets fir-benede beboere, forbarmede jeg mig over staklen og løftede den tilbage til hækken, hvor den kom fra. Og her sad der sørme en og ventede på den.


Jeg havde egentlig troet, at den nu vill skynde sig lidt ind i sikkerhed på den anden side af hækken, men det var vist alligevel lidt for spændende det her.


Interessen var absolut gensidig :-)


Der blev lige kastet et blik bagud for at sikre, at flugtvejen var fri, og så dristede den anden killing sig lidt tættere på.Man må nok hellere hvæse lidt af den sorte uldtot, for lige at vise, hvor farlig man er.


Og måske var det alligevel sikrest at krybe tilbage i hækken  :-)

Det blev ikke til meget haverunde, men hvor var det hyggeligt med sådan et par søde små morgengæster.

5 kommentarer:

 1. Nydelige kattunger! Du er heldig som får besøk av sånne morgengjester :-)

  SvarSlet
 2. Nååeeee... hvor er de søde... flytter de mon ind??

  SvarSlet
 3. Ja, de var bare så søøøde :-)
  De bor lidt længere nede af vejen, men jeg tror vist, at naboen har forelsket sig i den ene, så den flytter nok ind på den anden side af hækken. Det er sikkert ikke sidste gang, den kigger forbi :-)

  SvarSlet
 4. Kanon gode billeder Signe :-)

  SvarSlet
 5. Årh hvor er det en sød fortælling og de er da bare for skønne de misser. Din hund er da også utrolig dejlig at se på:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...