fredag den 26. august 2011

Min røde rose

Jeg har en enkelt rød rose i min have, 'Ingrid Bergman', som jeg har fået af min søde genbo, og sørme om ikke den har besluttet sig for at blomstre i dag, hvor der netop er udskrevet valg ;-)


Den er faktisk mere mørkerød i virkeligheden, men mit kamera har tilsyneladende lidt svært ved at gengive den røde farve. Jeg er nok mere til de lyserøde roser, men min datter ville meget gerne have den stående foran sit vindue, så det fik hun selvfølgelig, og selvom den skiller sig lidt ud, så synes jeg nu stadig, den er utrolig smuk :-)

7 kommentarer:

 1. Ja men den er da smuk og dufter dejligt. Men den er nu heller ikke min favorit, slet ikke hvis hele bedet er fyldt af dem, som vi ser i mange haver. En enkelt kan gå an :-)

  SvarSlet
 2. Her er nok også mest rosa. Inntil min mann spurte om jeg ikke kunne kjøpe noen som er litt mørkere. LD Braitewaite er en som passer sammen med de rosa. Det gjør også Rapsody in blue.

  SvarSlet
 3. Smuk er den, men ikke lige umiddelbart en farve, jeg havde forventet at se i din have ;-)

  SvarSlet
 4. Jo, den er smuk, og sikke et sjovt sammentræf med valget :-)
  Jeg havde heller ikke ventet at se en rød rose hos dig, men alt for de kære 'børn', ikke?
  Måske får du en dag også lyst til at lave et orange-gult-rødt flammebed, og så kan du jo bruge den der.
  God weekend, spændende om der bliver lidt havevejr.

  SvarSlet
 5. Jeg forstår godt, at I ikke havde forventet det, og hvis det ikke var fordi, det var en gave, havde den nok heller ikke fundt vej til min have :-)

  Jeg har også haft en del overvejelser om, hvordan den kunne komme til at passe bedre ind. F.eks. om jeg skulle plante noget mørk pink eller lilla ved siden af den for at skabe en bedre overgang til farverne i resten af haven. Rapsody in blue var måske ikke nogen helt tosset idé.

  @Hanne:
  Jeg tror ikke helt jeg er klar til et flammebed endnu. Jeg går stadig og øver mig på gul :-)

  Ha' en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
 6. Ingrid Bergmann er en smuk rose. Men jeg har det ligesom dig. Der stod en knald rød rose i min have, da jeg flyttede ind for 7 år siden, og den står der stadig og er alt for rød.
  Men den er da fin i disse valgtider ;-)

  SvarSlet
 7. Enig...

  Men vi har den nu også i haven, ca. 5 stk. står i den ene ende af rosenbedet, hvor Pernille Poulsen står i den anden og det hele er omkranset af lavendel og hvid brudeslør. Det ser faktisk OK ud. Rosen står netop nu med store knopper igen. Jeg er også mere til lyserøde, hvide og sarte farver, men Ingrid Bergmann var sjovt nok de allerførste roser, vi plantede i haven. Når jeg engang skal renovere det store rosenbed, ryger hun nok ud.

  Ha' en god lørdag.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...