torsdag den 25. august 2011

Geoff Hamilton blomstrer

Jeg havde købt to nye roser til de nye bede: 'Heritage', der allerede blomstrede, da jeg købte den, og 'Geoff Hamilton', der til gengæld blomstrer nu - og i øvrigt også dufter skønt :-)

Jeg synes dog ikke, den ser helt så fyldt ud, som jeg havde regnet med, men det kan være, det kommer, når den folder sig lidt mere ud. Dejlig er den under alle omstændigheder :-)


8 kommentarer:

 1. Jeg har også Geoff Hamilton i haven og den bliver helt fyldt. Der sker en stor forandring dag for dag med rosen. Men vi må håbe, der ikke kommer for meget regn, for det kan roserne ikke lide.

  SvarSlet
 2. Sikken en dejlig rose du har købt dig.
  Det er skønt når de viser os blomsterne allerede første år, ikke :-) Jeg kan næsten fornemme duften fra dine dejlige billeder :-D

  SvarSlet
 3. Ja den ser skøn ud din rose, sådan en har jeg ikke, måske skal den på ønskelisten :-)

  SvarSlet
 4. Geoff Hamilton er virkelig også en dejlig sag, mon den vil klæde Scepter d'Isle, hvis de står ved siden af hinanden? ... :).. You know...

  Køber du roser et bestemt sted?

  Ulla

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer :-)

  @Birgitte:
  Du havde sørme ret - den ændre sig meget fra dag til dag :-)

  @Hanne:
  Tak søde Hanne. Ja, det er dejlig, at se dem med det samme - og som sagt dufter den helt fantastisk :-)

  Høneballehaven:
  Den har stået på min ønskeliste noget tid, men jeg er rigtig glad for, at den nu også står i min have :-)

  @Frk. Anemone:
  Jeg er sikker på, de vil klæde hinanden - og din have Ulla, men da Geoff Hamilton bliver noget større, skal man nok arrangere det på en måde, så den ikke stjæler hele scenen - det ville jo være synd for den skønne Scepter'd Isle :-)

  Jeg har både roser fra Bilka og Netto, den lokale planteskole og nogle stykker fra Rosenplanteskolen i Løve (bl.a. min skønne enkle lysegule Mermaid, der ikke er så almindelig). Så svaret må vist være nej :-)

  SvarSlet
 6. Geoff er på min top 3 yndlingsliste. Og jeg er lidt af en rosennørd. Jeg har 34 roser i min lille have på kun 200 m2 fordelt på 28 forskellige slags. Historiske og en hel del Austin roser. De 4 sidste blev købt i går :-))

  Jeg har både Geoff Hamilton og Heritage. Den sidste opfører sig en anelse mærkeligt, men er skam meget smuk. Tror det bliver en af dem, som jeg binder ned til foråret.

  Desværre måtte jeg dette forår i april konstatere, at flere af mine roser havde fået stængelsyge i løbet af vinteren, så jeg måtte klippe flere af dem helt ned UNDER JORDNIVEAU. Andre blev blot klippet meget, meget langt ned. De fleste er kommet op igen. Omend langsomt. Desværre gik 2 stk. Scepter d'Isle og en af mine Nahema til de evige rosenmarker.

  De ældste af mine roser er fra 2009, hvor jeg lagde hele min lille have om, så jeg har ikke mange års erfaring, men jeg kan berette, at der er lidt forskel på 1. og 2. blomstring. Det kan være forklaringen på, at din Geoff ikke er helt så fyldt. Eller måske er det blot, fordi det er en baby. Jeg har også bemærket, at flere af mine lyserøde i den kolde ende af spektret, i 2. blomstring er noget mere abrikos i det. Jeg "bruger" ellers ikke abrikos farver.

  Ja, Scepter d'Isle vil se flot ud ved siden af Geoff :-)), men det er der masser af andre, som også vil.

  SvarSlet
 7. PS: Jeg er FULDSTÆNDIGT vild med din kolonihave. GIEF!

  SvarSlet
 8. Tak Nette :-)
  Det var da ellers en del roser. Det må være et helt fantastisk syn (og duft), når de springer ud :-)
  Trist med stængelsygen - lad os håbe, det var en engangsoplevelse. Jeg ville blive rigtig trist, hvis jeg mistede nogen af mine rose :-(

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...