fredag den 26. august 2011

Mere Geoff Hamilton, kavalerer og en lille havfrue

I går viste jeg min nye 'Geoff Hamilton' rose frem, men undrede mig over, at den ikke var mere fyldt. Birgitte beroligede mig med, at der skete store forandringer dag for dag, når den sprang ud. I morges måtte jeg selvfølgelig straks ud for at se, om hun havde ret.

Og sørme så, den var begyndt at ligne det, jeg havde regnet med, da jeg købte den. Nu kan jeg næsten ikke vente med at se, hvordan den ser ud i morgen :-)

Jeg ved godt, at bloggen er ved at blive overplastret med mine stolte kavalerer 'Sweet Sixteen', men jeg kan altså ikke lade være med at tage et par billede, hver gang jeg går forbi med kameraet, så i må bære over med mig. De har noget over sig, jeg ikke rigtig kan stå for :-)
I kommentarerne til mit indlæg fra i går nævnte jeg min skønne gule rose 'Mermaid', så den kommer også lige med. Den har haft en del blomster gennem sommeren, men de er stort set alle blevet ødelagt af regn, før de rigtig var sprunget ud. Her til morgen er det endelig lykkedes at få en hel og uspoleret blomst  :-)Ha' en rigtig dejlig fredag!

6 kommentarer:

 1. Virkeligt smukt. Jeg glæder mig til "min" Geoff H. viser sit sande jeg. Og du må meget gerne sætte alle de billeder du kan og har her, på bloggen. Hvordan går det med den fine "barokke-bed", du kantede i sidste uge?...

  SvarSlet
 2. Tak Kristina :-)
  Det gik lidt i stå i de nye bede, da virkeligheden pludselig havde bud efter mig, men der mangler ikke så meget, så jeg skal nok nå det :-)

  SvarSlet
 3. Rosen bliver smukkere og smukkere, og man kan da ikke sætte for mange billeder ind af sådanne fine kavalerer.

  SvarSlet
 4. Rosen er smuk og det er kavalererne også. Jeg sætter også ofte billeder ind af min syriske rose, vi ser jo på dem hele tiden og må lige tage et billede igen-igen :-)
  Den der Mermaid er da utrolig smuk.

  SvarSlet
 5. @Gitte:
  Ja, jeg bliver også gladere og gladere for den rose :-)

  @Høneballehaven:
  Hvis min syriske rose havde overlevet vinteren, var det sikkert også en af dem, der bliv taget rigtig mange billeder af her :-)
  Jeg synes også min Mermaid er utrolig smuk. Med tiden bliver det en hel lille busk på ca. 3x3 m, så den kommer til at fylde godt i haven - men det gør absolut ikke noget, når den har sådan nogle yndige blomster :-)

  SvarSlet
 6. Forresten, jeg tror ikke mine nyplantede roser får lov til at være i fred, jeg plukker dem allesammen:)))) Geoff H. røg også i en lille sølvvase:) Sikke et syn!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...