torsdag den 21. juli 2011

Violfrøstjerne og brudeslør

Det regner. Jeg nåede lige hjem og ud  i haven, og så begyndte det. Nu må jeg nøjes med at glæde mig over haven indefra - og så selvfølgelig huske at glæde mig over, at jeg endnu end dag slipper for at rende rundt med vandkanden :-) 


Noget af det, jeg glæder mig over lige nu, er violfrøstjernerne, der blomstrer som lilla skyer rundt omkring i bedene med alle deres svævende små fnuglette blomster. Jeg såede dem sidste forår, og det var altså en god idé, for de er da helt utroligt yndige :-)


 


Til den fnuglette genrer hører også mine blomstrende brudeslør, som jeg heller ikke har lyst til at undvære. Begge to er med til at give haven et let og luftigt udtryk, som jeg holder rigtig meget af - ikke mindst på sådan en lidt tung rengvejrs eftermiddag som i dag.

Håber I andre også nyder dagen inde- eller udefra :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne og de må se fantastisk ud i dine bede :-)

  Det er som sædvanligt superdejlige billeder, du har taget. Bruger du macro-linse eller hvordan kommer du så tæt på den enkelte små blomster?

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.

  Ja, de ser så fine ud i bedene :-)

  Jeg har et lommekamera (Canon ixus 700), der har en makro-funktion. Men jeg drømmer om at få et stort lækkert spejlrefleks kamera :-)

  SvarSlet
 3. Det ser dejligt let og romantisk ud på en god måde. Jeg har også begge dele, men violfrøstjernerne er ikke så store endnu.
  Og så flotte foto igen :-)

  SvarSlet
 4. åh ja, violfrøstjernerne er virkelig nogen af havens stjerner - jeg har kun et par stykker, kunne godt bruge mange fler' :-)

  SvarSlet
 5. Smukke billeder du har taget.
  Her har der været godt vejr - letskyet + 20 grader, og jeg har givet mig selv endnu en fridag, været i Zoo med et barnebarn.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Gode billeder.
  Hvor er de smukke.
  Jeg glæder mig til min Brudeslør kommer med blomst.

  SvarSlet
 7. Hej signe,
  Hvor er det gode billeder du har taget af violfrøstjernerne. Ja det regner da men så kan jeg jo bare besøge bloghaverne samt se ud i haven med et smil. Det samme vejr får vi vist i morgen.Nåede ud i formiddags og rode en del.:-)

  SvarSlet
 8. Hej Signe
  En blæsende grå dag har det været i dag, det er først begyndt at regne nu. Så nu har jeg endelig nået det, jeg blev bagefter med i sidste uge p.gr.a. regnen og sønnebesøget :-)
  Jeg har en blomstrende violfrøstjerne og to dobbelte på vej. Den ene er meget høj, jeg håber at den holder sig oprejst.

  SvarSlet
 9. Ja, de er rigtigt dejlige begge to. Jeg er også helt vild med violfrøstjernen, den er simpelthen så yndig :-)
  Jeg ordnede det bed min største står i igår, og jeg huskede heldigvis at binde den op. Pyha.
  Jeg brugte dagen på at gøre badeværelset hovedrent. Så er jeg da fri for det, når det snart bliver pragtfuldt sommervejr i ugevis :-D

  SvarSlet
 10. Søde, fine og lette ....

  SvarSlet
 11. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)

  @Anne:
  Ja, bloghavebesøg er en fantastisk regnvejrsbeskæftigelse :-)

  @Hanne:
  Jeg har også et par hovedrengøringsprojekter, jeg kunne kaste mig over - det må vist blive en del af dagens program, nu hvor jeg ikke kan bruge haven som undskyldning :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...