mandag den 11. juli 2011

Orange dahlia-overraskelse

Sidste år havde jeg købt forskellige dahlia-knolde på tilbud i Bilka, bl.a. en der hed 'Lucky Number'. Den viste sig at komme med de mest fantastisk blomster - lyserøde, men med et varmt gyldent skær over sig i bunden - meget skønnere i virkeligheden end på billedet, der var på planteskiltet.

Desvære var denne knold blandt dem, der ikke havde overlevet min vinteropbevaring, da jeg fandt knoldene frem i foråret. Jeg besluttede derfor omgående at tage en tur i Bilka og få mig en ny, også selvom den ikke var på tilbud, for den havde jeg ikke lyst til at undvære.

Knolden kom i den største af krukkerne for rigtig at blive forkælet, og nu er den så endelig sprunget ud - i ORANGE!!! Ikke lige det, jeg havde gået og drømt om :-(


De knolde, der overlevede vinteren, er heldigvis også fine - men jeg savner min 'Lucky Number'. Måske prøver jeg lykken igen til næste forår.


7 kommentarer:

 1. Nej hvor ærgerligt. Det er ikke altid man får det der er afbildet på posen. De andre er nu også fine. Håber du finder den igen næste år.

  Gitte

  SvarSlet
 2. din stakkel, sikken en skuffelse for dig... men den orange er da også pæn..

  SvarSlet
 3. Det har jeg også prøvet... meget irriterende. Jeg fik også en stor orange Dahlia, lige midt i mit lyserøde bed for to år siden. Jeg nænnede selvfølgelig ikke at hive den op, og nød den alligevel, og nu står den i mit orange bed.
  Det sker vist tit med Dahlia knolde, har jeg læst.
  Du må vove igen til næste år.
  Både den orange og de pink er skønne :-)

  SvarSlet
 4. Ja køn er den da, den orange, men lidt surt at få den ind i et lyserødt bed. Jeg foretrækker også de kølige farver til dahliaer.

  SvarSlet
 5. Takk for hyggelige kommentarer hos meg!Trodde jeg var følger hos deg, men det var jeg ikke.. men nå er jeg det :-)

  SvarSlet
 6. Syntes ellers den orange er super flot, men du må på den igen ;0)

  SvarSlet
 7. Varedeklarationen er måske en smule på afveje, men flot er den altså... det rigtige sted :o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...