torsdag den 7. juli 2011

Besøg hos røllikerne


Jeg har vist nogle af mine rølliker frem før, men nu hvor de efterhånden blomstrer allesammen, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at gå rundt med kameraet og se, om jeg kunne få alle nuancerne med, for jeg synes de er så fine :-)
  
Og jeg var, som man kan se, ikke den eneste, der havde fået den idé at lægge vejen forbi røllikerne. De var ret populære :-)Ha' en rigtig dejlig dag!

17 kommentarer:

 1. Sikke dog nogle fantastiske billeder :-)

  SvarSlet
 2. Du må have et rigtigt godt kamera med de fantastiske billeder du tager. Det er mange fine rølliker du har. Er de høje eller lave??

  SvarSlet
 3. Tak Vivik :-)

  Hej Gitte. Det er min fars gamle lommekamera - et Canon ixus 700. Det er rigtig fint, af et lommekamera at være, men jeg går nu og drømmer om at få råd til en af de store lækre spejlreflekskameraer - og gerne et Canon igen, hvis jeg får råd :-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Gitte
  Glemte lige at svare på det med røllikerne. De variere noget i størelse, men jeg vil gætte på, de fleste er et sted mellem 50-70 cm høje

  SvarSlet
 5. Nøøøjjjjj.... hvor fint!! Den lysegule - nej den sartrosa - nej den pinke... øhhhh... jeg har lidt problemer med at finde min yngling, de er bare skønne :o)

  SvarSlet
 6. Sikke skønne rølliker, som jeg slet ikke vil undvære i haven - de findes i så mange skønne nuancer, som du jo også viser her ;-)

  Jeg tænkte med det samme på - inden jeg læste kommentarerne - at det er utroligt, du kan tage makrobilleder med et lommekamera - det er da alligevel ikke almindeligt - uanset hvor god du er til at tage billeder ;-) Er det ikke lidt mere end et lommekamera?

  Knaldgode billeder :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 7. Superfine billeder! Altid hyggeligt med besøg ;-)

  SvarSlet
 8. super skønne farver:) Anne Gine

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)

  @Fru Friis:
  Hvis man ikke kan vælge, så er den nemme løsning jo at gøre som mig, og vælge dem allesammen :-)

  @Marlene:
  Nu må du ikke hænge mig op på, hvad den præcise definition er på et lommekamera, men det kamera, jeg har, er ca. på størelse med en pakke cigaretter og kan snildt være i en lomme - derfor tænkte jeg, at det nok var et lommekamera :-)
  Men det har ganske rigtig en makro-funktion. Når man tænder for kameraet kommer der en lille linse frem, som er et par cm lang og med en omkreds, der er lidt større end en to-krone.
  Jeg googlede det lige - du kan se billeder af det her:
  http://didierbeck.com/2005/09/pictures-canon-ixus-700/
  Det tager rigtig fine billeder, specielt når der er masser af lys. Men i dæmpet morgen- og aftenlys går det desværre sjældent så godt, og makroen har en meget lille dybdeskarphed, så det jeg tager billeder af skal helst være fladt og stå vilkelret på kameraet - da mange blomster er tredimensionelle kan det godt give lidt udfordringer :-)
  Hvis du kan lide mine billeder nu, så bare vent til jeg måske engang får et af de rigtig store og lækre ;-)

  SvarSlet
 10. Gode billeder, og så mange smukke farver.

  SvarSlet
 11. Hej Signe. Du er både en meget dygtig fotograf - med lommecamera - og en dygtig havenørd, det er en fornøjelse at kigge med hos dig. De er bare så fine, de rølliker - tænk, dem har jeg aldrig haft i tankerne, men hvor er de dog smukke.

  SvarSlet
 12. Tak for endnu flere søde kommentarer - jeg labber det i mig :-)

  @Frk. Anemone:
  De er nemlig bare så fine. Det kunne da være, du skulle overveje dem. De er utrolig nemme at have med at gøre. Jeg har ikke lyst til at undvære dem i haven :-)

  SvarSlet
 13. Nej hvor har du mange skønne rølliker. De røde har jeg i tankerne til mit gyldne bed

  SvarSlet
 14. Ja dine rølliker er fine og det er flotte billeder. Jeg har også fotograferet mine rølliker i dag, men de kommer på ved en senere lejlighed. Idag stod den på liljer og dagliljer hos mig :-)

  SvarSlet
 15. Det er virkelig skønne billeder du tager, Signe, lomme-kamera eller ej :-)
  Og jeg glæder mig da helt vildt til at se hvad du kan tage, den dag du får et prof. kamera.
  Det er nogle skønne rølliker, og sikke mange forskellige farver.
  De trives desværre ikke så godt hos mig i min lerjord. Men jeg er vild med dem, så jeg må prøve med lidt grus rundt om dem.

  SvarSlet
 16. Takker for kommentarerne :-)

  @Ina:
  Jeg var slet ikke klar over, du havde et gyldent bed. Lyder flot med røde rølliker. Man kan i øvrigt også få dem i forskellige brændte og gyldne farver - men det er du sikkert klar over :-)

  @Hanne:
  Åhh, jeg håber også jeg får sådan et kamera en dag :-)
  Held og lykke med dine rølliker - mine klarer sig selvom jeg også har den del ler i min jord.

  SvarSlet
 17. Du og du så gøy å se all rylliken din! Så vakkert :D

  God helg!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...