søndag den 24. juli 2011

Solskinssommerdans

Det er ikke meget havemøblerne er blevet brugt her på det sidste, og jeg bliver vist også i dag nødt til at indtage morgenkaffen indendøre, hvis den ikke skal blive alt for tynd og sjasket. Når man tjekker DMI er det også små grå regndryppende skyer, der præger prognosen for den kommende uge.


Den slags skal man jo ikke bare finde sig stiltiende i, så nu tror jeg snart det er tid til at ty til de lidt hårdere metoder og danse en lille solskinsommerdans, for at hjælpe det gode vejr lidt på vej - er der nogen, der vil være med?

Fremgangsmåden er følgende: På med glad sommermusik. Hvis du har mand, kone, barn eller hund i nærheden, så byd dem endelig op. Luk øjnene og forestil dig blå himmel, sol og blomster i glade farver. Og dans alt hvad du kan. Der må også gerne synges til, og gerne højt - om der skulle snige sig et par falske toner ind betyder ingenting, så længe det bare kommer fra hjertet. Hvis det mod forventnig ikke skulle påvirke vejrguderne, så hjælper det i hvert fald på humøret :-)

Dansende og glade sommerhilsner til alle her fra Signes Vals

9 kommentarer:

 1. Hej Jeg vil gerne hjælpe med noget "sommer kom nu frem" dans, syntes vejret godt kunne vise sig fra en bedre side. Ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Den dans vil jeg prøve for at få vejrguderne i bedre humør!

  SvarSlet
 3. Hej Signe,
  Det lysner måske lidt her nord på.
  Fortsæt gerne dansen. Her er vi i fuld gang med at trylle solskin frem i sindet. Søndag er jo en herlig dag til at nyde en fridag før en ny uge starter.

  SvarSlet
 4. Hvor har du ret, noget må der gøres! Den dans vil vi prøve, både min mand og jeg elsker at danse:-)Knus og god søndag

  SvarSlet
 5. Ja vi må i gang med en solskinsdans, tænk hvis det hjælper. Samtidig synger vi: Vi vil have SOLSKIN, SOLSKIN, SOLSKIN :-)

  SvarSlet
 6. Den er jeg helt med på :-D Jeg synes snart humøret er lige så trist som vejret, så det kan da kun hjælpe.
  Jeg må nok lige vente et par timer, for min mand er Tour-fan, så jeg bliver vist ikke populær hvis jeg sætter høj musik på lige nu og hopper rundt foran tv'et. Jeg kan ikke rigtigt gøre det andre steder pga. alle flyttekasserne og ting fra kælderen.
  'Vi vil have SOLSKIN, SOLSKIN, SOLSKIN' :-)

  SvarSlet
 7. dejligt billede, ville også elske at se de hvide møbler

  SvarSlet
 8. Det hjalp vist mere på humøret end på vejrguderne - men det er jo også værd at tage med.

  Og dog - her i dette øjeblik, regner det faktisk ikke :-)

  Måske skulle vi tage en dans til i løbet af dagen :-)

  Knus, Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...