søndag den 18. december 2011

Nu sner det, nu sner det...

... jeg sidder her og ser det :-)


Jeg bliver altid lidt barnligt småeuforisk, når jeg ser de første snefnug komme dalende ned fra himlen. Jeg tror ikke, at min reaktion har ændret sig meget siden jeg var 5 år, med dansende "ihh" og "nøjhh" udbrud og spontane klapsalver, så på det punkt bliver jeg vist aldrig rigtig voksen :-)


Det startede med lidt hagl, så kom snefnuggene og nu er det vist efterhånden bare gået over i lidt slud - ikke noget, der bliver liggende mange sekunder, før det igen er smeltet i græsset. Men det er ganske vist - den første sne er faldet her i Signes Vals :-)


Glædelig 18. december!

14 kommentarer:

 1. Herligt med hvide fnug fra himlen. Det er nu fint for mig de smelter igen. Vi har haft hvid dyne på haven først på året i mange uger. Min matrem har kun få blade. Jeg er ret imponeret af din. Står den i læ og sol?
  God søndag til dig

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Jeg har nu heller ikke noget imod, at det smelter igen. Faktisk er jeg ikke meget for vinter, men der er nu et aller andet over den første sne :-)
  Den lille matrem står op ad en sort sydvendt husmur, så det er nok en stor del af forklaringen på, at den stadig holder stand :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig! Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig - Fuldstændig vild med snevejr :-)

  Jeg krydser fingre for at det også begynder her nordpå..

  SvarSlet
 4. Selvom jeg ikke bryder mig om de besværligheder sne kan afstedkomme - ja så må jeg også indrømme at dalende sne (især den første dalende snae) rør noget i mig.
  En nøgen have eller skov dækket med nyfalden sne på hver en kvist og gren er da også et helt eventyrligt syn.

  SvarSlet
 5. @Skt. Helena:
  Håber du også får en lille snevejrssky på besøg :-)

  @Helle:
  Uhh ja, sådan et tykt lag jomfrueligt postkort-sne kan fortrylle selv den mest vintertriste have :-)

  SvarSlet
 6. Også her :-) Og jeg jublede altså også lidt, rødme rødme.
  For dybest set, så synes jeg sne er smuk, jeg har bare fået alt for meget de sidste år. Så jeg vil gerne tilbage til hvor vi får nogle få dage ad gangen med sne, så vi kan glæde os over det :-)
  Og mine søde 'små' piger (19 og 22) jublede, for de kan ikke komme i julestemning uden sne siger de. Skøre unger :-D

  SvarSlet
 7. @Hanne:
  Inge grund til rødmen - det er da skønt at kunne begejstres :-)
  Jeg kom også helt i julestemning :-)

  SvarSlet
 8. Vi har ingen sne set her, og jeg savner det sådan set heller ikke. Men jeg må indrømme, at jeg har det på samme måde med de første snefnug. Der er alligevel noget fascinerende og de første snefnug og den første sne.

  SvarSlet
 9. Jeg jublede selv da det sneede.
  Tak fordi du har føjet mig på din blogliste. Jeg kan se at din og andres blogliste ikke opdatere mine indlæg. Kender du eller nogle af jer andre, til problemet???
  God søndag. Kh Karina

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare hyggeligt :)

  SvarSlet
 11. @Lisbeth:
  Det er heller ikke noget, jeg har gået og længtes efter - tvært imod - men det ændre tilsyneladene ikke på, at den første sne alligevel afføder spontane jubel hvert år :-)

  @Karina:
  Velbekomme! :-)
  Der helt normalt, at der er lidt forsinkelser på bloglisterne. Normalt tager det mellem fem minutter og en time, men af og til kokser det af en eller anden grund, og så kan der gå flere dage. Det plejer dog at gå over igen af sig selv. Jeg ved ikke, om man kan gøre noget ved det. Lige nu kan jeg se en opdatering fra dig om julekugler, som du vist har slettet igen - det ser ud som om den kun er 3 timer gammel.

  @Klara
  Det er det nemlig :-)

  SvarSlet
 12. Jeg har det på samme måde når den første sne falder og det gjorde den også her i formiddags, men desværre er den væk igen.
  Jeg er vildt imponeret over at dine purpursolhatte blomstrer, jeg har glæden over Kejserbusken står med lyserøde blomster overalt og de grene jeg tog ind for en uge siden blomstrer stadig omend de efterhånden er næsten hvide:)

  SvarSlet
 13. Den første sne er magisk... og allerbedst hvis det er store hvide flager der blir liggende... og selvfølgelig kun så længe vi gider det :)
  Her har vi haft sne et par gange, men ikke noget seriøst. Idag var plænen hvid af frost og vejene glatte... det kan vi godt undvære... :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 14. Härligt om det kunde bli lite vitt till jul. Här låg snön i 15 min typ.
  Gillar verkligen kjesarbuske måste köpta en till trädgdården till våren.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...