lørdag den 17. december 2011

Matrem og solhat igen igen

Jeg har jo vist dem før, men det fascinerer mig stadig, at der er blomster, der er ved at springe ud her en uge før jul. Så her kommer igen igen et par billeder af den lille martem og purpur solhatten. Når nu jeg selv bliver så glad af at se på dem, så tænkte jeg, at I andre nok også godt kunne klare et gensyn :-) 


Jeg må vist overveje, om ikke jeg skulle have indført nogle vinterblomstrende buske eller lignende, så jeg kan sikre lidt større afveksling i motiverne til næste vinter. Gode ideer modtages gerne :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend!

7 kommentarer:

 1. Sådan et par lækre blomster kan sagtens tåle et gensyn :)
  Jeg har et par vinterjasmin der blomstrer nu, men det er vist også det eneste... til gengæld har jeg en del stedsegrønt, det er næsten lige så godt :)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 2. Vi glæder os hver gang du sætter billeder ind, kære Signe. For de er altid fantastiske når du tager dem. Jeg kan godt forstå du glædes hver gang du ser dem, de er så smukke, og tænk at de kan blive ved.
  Tak for at du deler :o)
  Knus

  SvarSlet
 3. Kære Signe
  Hvis du har et lunt sted, tæt op ad huset fx og i læ, er der andre sommerblomster, som nogle vintre blomstrer. På min terrasse, lige uden for døren, blomstrer i dag de formodentlig sidste gule nasturtier samt mandarinrosen. Den sidste er særlig køn nu i det kølige vejr: helt, helt lyst abrikosfarvede blomster.
  Men når ovennævnte er færdige, er der ikke meget med farver på hos mig, så jeg følger spændt de forslag, som måtte komme her på din blog, som jeg endnu engang takker for. Den er suveræn
  Happy Winter Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  P.S. I køkkenhaven står for resten bladbeden 'Ruby' med mørkerøde blade, glinsende i regnvejret. Den
  blomstrer ganske vist ikke, men dens blade er underdejlige. Til næste år skal jeg have den i potter på terrassen.

  SvarSlet
 4. Du må gerne blive ved at vise billeder af disse to seje blomster hele vinteren, hvis du har lyst :-) For de er jo både utrolige og smukke.
  Du skal da have dig en kejserbusk. Den er lyserød, og blomstrer nu. Du skal bare ikke plante den i skygge, som jeg har gjort, for så blomstrer den ikke endnu :-)
  Hvis en af dine naboer har en, så prøv at høre om du må få en gren og så stik den i jorden nu. Det skal til gengæld nok være lidt i skygge. Så har den måske slået rod til foråret :-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder Signe og du har fuldstændig ret i, at det er fascinerende, at de fortsat blomstrer. Her er både solhat og matrem færdige og visnet helt ned. Det må være et helt specielt dejligt område, du har valgt at holde have i :-)

  Af vinterblomstrende buske kan jeg anbefale kejserbusken, som står med hvide/lyserøde blomster nu. Også vinterjasminen kan anbefales, men den er gul, men mon ikke den kunne skubbe lidt til din lyst til flere gule blomster i haven ;-)

  SvarSlet
 6. Åh ja, endelig flere billeder af noget med blomst - og når billederne er så gode som dine, kommer man jo til at sidde og savle.... ;-) Imponerende at du stadig har så meget i blomst.

  SvarSlet
 7. Altså Signe - jeg tror aldrig vi havebloggere bliver trætte af at se dine fantastiske billeder - so keep it coming.

  Alle de gode råd/idéer er allerede givet (Vinterjasmin og Kejserbusk) men jeg kan da lige bidrage med Julerosen som forslag, den kan man jo få i forskellige farver og med både enkelte og fyldte hoveder mv.

  Kh Helle

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...