torsdag den 1. december 2011

1. december

Så rundede vi den 1. december, og selvom jeg langt fra synes, jeg mentalt er klar til at overgive mig til vinter og julerier, så er det jo ikke rigtig til at komme helt udenom længere. Og selvom jeg aldrig rigtig har været bidt af nogen gal julenisse (jo, jo, det var da hyggeligt med pakkekalendre og kalenderlys, da min datter var mindre), så bliver jeg alligevel lidt juleblød om hjertet, når de gammelkendte julesange pludselig finder vej ud gennem radioen, og jeg tager mig selv i at gå og nynne med :-)


Der er ikke kommet skyggen af julepynt op her på matriklen endnu, så julemotiverne må vente lidt endnu. Det tætteste jeg lige kunne komme på, var disse røde bær på den lille busk, der har slået sig ned i sprækken i blommetræet - det kan jeg jo godt se, er lidt sløjt ;-)

(Er der i øvrigt nogen, der kan gendkende den lille busk? Jeg er nemlig ikke klar over, hvad det er for en)


Nu må vi se, om jeg bliver grebet af stemningen og kommer efter det i løbet af de næste par uger - jeg kan jo se, at julestemningen har indfundet sig mange andre steder her i blogland, og helt imun er jeg nok heller ikke overfor al den hygge og inspiration, det bringer med sig. Men uanset hvad, vil jeg i hvert fald ønske jer alle sammen en rigtig glædelig og hyggelig 1. december :-)

10 kommentarer:

 1. Hej Signe
  Nej det er ikke nemt med den julestemning. Jeg kan også godt nynne med, når der kommer en af de gode gamle julesange, men ellers har jeg kun julelys oppe for lysets skyld. Det er hyggeligt med julebelysning. Vi lader den gerne sidde indtil slut januar. Det er rart her i den mørke tid.
  Din busk er måske en cotoneaster, men jeg er ikke sikker, kun et bud.
  Også god 1. dec. til dig.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Du er ikke ene om ikke at have julepynt oppe her den 1. dec. Det har jeg heller ikke i privaten. Kun i forretningen.
  Jeg vil dog se om jeg ikke lige kan få pyntet lidt om mit kalenderlys. Ekstra lys jeg købte sidste år.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg skal være helt ærlig - og hvorfor skulle jeg ikke det ;o)
  Så ville jeg heller ikke have røde nisser fremme hvis ikke det var fordi børnene elsker at pynte op med dem.
  Når børnene ikke længere bor hjemme, tror jeg bare jeg vil nøjes med et par lysdekorationer, for den holder jeg af i den mørke tid.

  SvarSlet
 4. Køn busk. Både løv og bær er da skønne lige nu. Det er sådan noget jeg godt kunne tænke mig fik en plads i min have en dag.

  Vi juler ikke inde endnu - foruden sønnikes julepakkekalender og strømpe, som farmoren selv har kreeret.

  Vi når det nok. Hvis jeg allerede har hele kavaleriet af julepynt oppe - bliver jeg træt af det inden jul.
  Nej - vi pynter den 23. - og piller ned dagen før nytår.

  SvarSlet
 5. Jeg juler, men nisser har jeg aldrig haft så meget af. Det er mest engle, kugler og grønt og så masser af levende lys. Nisserne har altid mest været hos børnene, og de er så store, at det også er begrænset.

  SvarSlet
 6. En fin lille busk, som jeg slet ikke kender navnet på, men der er andre nok så havekyndige der kan byde ind...

  Juleriet hos os er mest masser af levende lys og så min kalenderlys-dekoration. Jeg har ikke engang en adventskrans i år.

  Nisserne kommer sikkert frem omkring den 17. december:)

  SvarSlet
 7. Jeg synes at din lille busk er meget julet :-) Mit bud ville være en mirabelle eller prydæble.
  Vi er så småt begyndt med pynten indenfor. Jeg elsker min julepynt og jeg er bidt af en gal nisse :-) Så der er meget og det tager flere dage at sætte op. Men jeg gør det kun fordi jeg elsker det :-) I år er vi startet lidt tidligt, fordi vi jo lige skal holde den fødselsdag den 21. pyha.
  Der er heldigvis længe endnu til den 24. :-)
  Glædelig første december til dig også :-)

  SvarSlet
 8. .....julestemningen skal nok tage til med dagene der går. Her ser det dog også lidt sløjt ud.....en adventskrans og lys i haven er hvad jeg har kunnet slynge mig op til. Har haft influenza og høj feber siden tirsdag så det er så om så med lysten til at jule.....men ungerne gør deres til at vi kommer lidt i gang på trods.

  Jeg ville også sætte mine penge på en cottoneaster af en slags.....og der er mange. Bærrene er skønne julede ;0)

  Glædelig december
  Dorthe

  SvarSlet
 9. Hej Signe. Her hos os er der godt gang i nisserne. Jeg elsker julepynt og julelys. Vi har altid mange stearinlys i december. Det bliver jeg i godt humør af. Også god december til dig.

  SvarSlet
 10. Kære Signe,

  du har vundet gammelt julepynt på min blog - jeg kan tilsyneladende ikke sende dig en mail - mystisk. Vil du maile til mig på m.muxoll@mail.dk

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...