søndag den 11. december 2011

December-sol

Jeg havde store planer om at få arrangeret mine potter og andre flyvske genstande i dag, men jeg nåede ikke andet end en tur rundt i haven, før jeg blev kaldt på arbejde - jeg nåede dog at få taget lidt billeder på min runde i det smukke december-solskinsvejr.


De små jomfruer i det grønne fortsætter ufortrødent deres blomstring. Jeg håber ikke de bliver alt for skuffede over, at der ikke er en eneste bi, der er vågen og kan lægge vejen forbi. Men jeg sætter i hvert fald pris på dem :-)

 


I går viste jeg en af de blå klokker, men der er også et par af de hvide, der blomstrer endnu - og så er der selvfølgelig masser af de smukke klokke-frøstande.


Frøstandene fra purpur solhattene er faktisk også ret flotte, når man går tæt på:  
Der er i øvrigt også et par af solhattene, der er ved at springe ud - det er da lidt utroligt, ik'?
Lupinerne stod også med masser af pelsklædte bælge. Nu er de blevet høstet, så jeg kommer ikke til at mangle hvide lupiner i haven :-)


Når jeg går rundt og tager billeder, følger kattene ofte med, specielt Luna, som man kan se på billedet her. hun er så kælen at det af og til kan være svært at tage et billede, fordi hun hele tiden stryger hovedet op af den arm, jeg forsøger at holde kameraet stille med. Det kan være lidt af en udfordring, men det er jo svært rigtig at blive sur over :-)


Min Heritage rose står med knopper - spændene at se, om de når at blive til noget. Hvem ved? Jeg havde jo heller ikke haft nogen som helst forventninger om, at jeg kunne tage billeder som disse i midten af december :-)


Håber I andre har nydt det fine solskinsvejr!

14 kommentarer:

 1. Hej Signe
  Tak for de skønne skønne billeder. Sikken fryd at kunne nyde jomfruer i december. :)

  Det øverste billede af purpursolhatten er da simpelthen også bare skønt, jeg blev helt forbavset da jeg så det, - SUPER godt fanget.

  kram
  Eva

  SvarSlet
 2. Du tar så fina bilder!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 3. Ja, den jomfru i det grønne bliver jeg da vist nødt til at eje. Den er virkelig utrolig! Jeg er overrasket over knoppen i rosen!

  SvarSlet
 4. Den var rigtig smuk den jomfru, i hvert fald når du sigter på den med kameraet.
  Jeg har også stået og kigget på mine solhatte og overvejet at fotografere dem, men jeg har da aldrig set det i dem, som du viser her. Fantastisk.
  Også fantastisk at du har nogle, som er ved at blomstre nu, hold da op. Men rosen tror jeg ikke springer ud, lad os nu se, hos Signe kan den måske finde på det :o)

  SvarSlet
 5. Så vackra bilder - jungfrun i det gröna är ju ett riktigt konstverk när man studerar henne på nära håll.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 6. Jättefina bilder i skönt decemberväder!
  /Katarina

  SvarSlet
 7. Det er ret imponerende med den solhat der er ved at springe ud :-)

  Har lige snakket med en veninde, nogle af hendes små blå-lilla martsvioler står med blomster. Planterne kan slet ikke finde ud af det her forholdsvis milde vejr ;-)

  SvarSlet
 8. Mageløse billeder - jeg er vildt imponeret :) Jeg tror jeg vil ønske mig et camera som dit...

  Jeg har for længe siden købt Jomfru-frø - det var vist da du begyndte at vise billederne, det er da helt utroligt at de bliver ved med at blosmtre. Lidt surrealistisk næsten med sommerblomster i december. Solhatten ligeså... Tja, det ene år har vi tidlig vinter og det næste år en lang blomstersæson.

  SvarSlet
 9. Skønne billeder.
  Sød kat.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 10. Du er vist heldig at have lune og læ i en gammel haveforening, siden dine blomster ter sig som på en forårsdag. Skønne billeder.

  Her i østjylland fik vi kun enkelte glimt af solen, og der er absolut ingen blomster tilbage i haven.

  SvarSlet
 11. Skønne billeder som altid, og solhatte der er ved at springe ud, Vildt...., din have må ligge rigtig godt og beskyttet.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 12. Desværre Signe - ingen sol her hverken i går eller idag .....SUK - men desto mere nyder jeg endnu engang dine lækre billeder ;09

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Kære Signe. Skønne billeder. Jeg prøvede og så Jomfruerne i krukker, det var ikke godt. De stod for tæt og væltede i regnen. Prøver igen til næste år:)

  Jeg mangler din adresse for at kunne sende dig dine frø af Dalby valmuerne, hvis du stadig har lyst til nogle.

  Mange hilsner fra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 14. Jo tak, du kan tro jeg har nydt det fine vejr. Men desværre ikke i haven :-) For den står på rengøring her, men det er også nemmere når solen skinner :-)
  Jeg har også knopper i min hvide solhat og et par i en rose.
  Normalt ville jeg ikke tro at de kunne springe ud, men i år skal man ikke sige aldrig, for der er ikke noget som er normalt mere i år :-)
  Og nu vender lyset jo snart langsomt tilbage, så hvem ved hvad vi har i vente resten af vinteren. Det er lidt spændende, ikke? :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...