torsdag den 29. december 2011

Kejserbusk, blogger-besøg og tømmermands-hygge

Hvis du er ved at blive træt af at se billeder af min kejserbusk, så er det nu, du skal kigge væk. I dag var nemlig første gang, jeg var så heldig at fange den med sol på, og så måtte kameraet selvfølgelige liiige frem en gang til. Så her kommer den igen, igen - men nu med sol :-)

  
  

Jeg havde egentlig planer om, at jeg skulle være rigtig flittig i haven i dag, for der er altså et værre rod derude, øjenbæ på æjenbæ, og om 1½ uge vælter det ind med gæster når jeg holder åbent-hus på min 40 års fødselsdag. Og så har jeg i øvrigt heller ikke fået flyttet postkassen ud til vejen endnu - det er jo snart ved at være sidste udkald, hvis jeg også skal have post efter nytår. Vejret har da også været fremragende her, omend lidt køligt, men min krop har strejket. Jeg har ellers forsøgt at tage tilløb flere gange, men nixen nej, ikke om den ville. 

Måske hænger det sammen med, at kom lidt for sent i seng, efter en lidt for hyggelig aften i går, så det eneste jeg har kunnet overskue var en tur med hunden (det kunne jeg faktisk heller ikke overskue, men den skal jo ikke lide bare fordi jeg ikke kan passe min sengetid, så vi kom afsted) og så blev det altså også til et par billeder af kejseren - men kun fordi jeg ikke kunne stå for at den stod der i solen, og hvem ved, hvornår man får chancen igen. Jeg håber, at vejret også bliver fint i morgen, for jeg får vist ikke udrettet så meget mere i dag :-) 

Og så har jeg faktisk også haft det allerførste blogger-besøg i min have i dag (typisk, når det hele roder). Eva Evigglade var en tur forbi med nogle dejlig spirebakker, hun havde til mig - det bliver en fornøjelse, når jeg om snart ikke så længe skal igang med forspiring af alle de frø, jeg har fået tiltusket mig (primært fra alle jer andre bloggere). Eva havde også et par plantebørn med af kulsukker og natviol - 1000 tak søde Eva, de kommer i jorden i morgen, når tømmermændene er helt forduftet :-)


Hvor er det i øvrigt dejlig at møde bloggere i virkeligheden - mennesker man aldrig har set før, men som man er kommet til at holde rigtig meget af og synes man kender. Hvor er haveblogland altså et fantastisk univers :-)


Der er tændt godt op i brændeovnen og masser af levende lys. Nu tror jeg, jeg vil sætte mig med dyne og havebøger mens vintermørket stille sænker sig over matriklen, og så tror jeg, at jeg for en gangs skyld vil ringe efter en pizza, når sulten engang melder sig - det er nu egentlig meget hyggeligt med sådan en off-day.

De to her synes vist også at det med dyner lyder som en ret god idé :-)

Håber I andre også hygger jer derude :-)

14 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag. Trods alt!
  Godt nytår.
  Blog-hilsen Skipper

  SvarSlet
 2. Lyder som en skøn dag, selvom du jo havde helt andre planer :-)
  Håber du hygger der under dynen med ild i både ovn og lys.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  P.S. Nyd din pizza når den tid kommer... :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en helt formidabel tømrermandsdag, og kejseren er bestemt også smuk i solskin :o)
  Fortsat god dyneaften til jer alle 3 fra fru friis

  SvarSlet
 4. Øj det lyder som ren hygge... og det ligner ren hygge :o)

  Ha en hyggelig aften...

  SvarSlet
 5. Tak for idag Signe, det var hyggeligt at møde dig i egen høje person. ;)

  Skøn kejserbusk. og din Løvchen sp? er så nuttet - misserdyret er vist faldet omkuld.

  Er først lige kommet hjem efter julegavebytningsfrenzie. Jeg kommer ikke så tit i Fields, - og hold op hvor var der mange mennesker.

  håber vi ses igen til foråret.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer - det gør det jo bare endnu hyggeligere :-)

  @Eva:
  I lige måde :-)
  Jeg er ikke den helt store Fields-fan - når det er ens nærbutik, så bliver man ret hurtigt ret træt af menneskemylderet ;-)
  Vi ses da helt sikkert igen til foråret - jeg har jo stadig din have til gode. Og du bliver jo også nødt til at se min igen på et tidspunkt, hvor den er lidt mere præsentabel.
  Knus Signe

  SvarSlet
 7. Ja og I kan også mødes på en bloggertur til Samsø :o)hvis I har tid og lyst.
  Godt du fik solskinsbilleder af kejserbusken. Så håber vi du er frisk i morgen, så du kan få postkassen op. I mellemtiden må du hygge dig med dyrene og havebøgerne ved brændeovnen.

  SvarSlet
 8. @Lisbeth:
  Det kan vi nemlig :-)
  Vi snakkede faktisk om det. Jeg er ikke helt sikker på, jeg kan få passet det ind i kalenderen, men hvis det overhovedet kan lade sig gøre, så kommer jeg selvfølgelig til Samsø - det har jeg slet ikke lyst til at gå glip af.
  Knus Signe

  SvarSlet
 9. Hej Signe. Det lyder som en dejlig off-dag. Jeg startede på arbejdet i dag og er nu tilbage i hverdagen, hvilket er skønt. Jeg håber du hygger dig med bøger, brændeovn, dyr og pizza!! Rigtig god fornøjelse og dejligt at du og Eva havde sådan en god dag. Jeg synes også, at det er fantastisk!

  SvarSlet
 10. Det lyder da som en rigtig dejlig dag, men jeg kender godt det med at man havde planlagt at nå en masse :-)
  Det var en skøn bunke spirebakker du der fik. Og gæaster kommer altid når hjem og have ikke er præsentabel. Det er Murphys Lov, tror jeg :-)
  Jeg kan godt forstå at du ikke kunne stå for Kejserbusken i solen. Jeg har været ude og tale et alvorsord med min, men den snorker bare videre.
  Jeg får også helt lyst til at hoppe i dynerne når jeg ser dine to pelsdyr hygge sig der.
  God arbejdslyst imorgen istedet :-)

  SvarSlet
 11. Hej Signe
  Ja men så krydser jeg fingre for at du kan få tid til at komme med. Jo flere jo bedre, og det vil være så hyggeligt at få hilst på dig. Vi håber det bedste.
  Knus :o)

  SvarSlet
 12. Det lyder som en dejlig dag trods træthed. JO det er fantastisk og berigende at møde andre med samme interesse som en selv her i blogland:D

  SvarSlet
 13. Nu bliver jeg snart misundelig på din kejserbusk ;-). Vores vil nemlig heller ikke give nogle blomster fra sig endnu. Den bandit.

  Dage som bare går skal der være plads til. Og, det er jo ikke ringe, når der oven i købet kommer en glad blogger forbi med nogle spirebakker ;-)

  Håber pizzaen var god.
  /Birgitte

  SvarSlet
 14. Velbekomme....søde Signe......pizzamanden er en god ven i nøden ;0) Super dejlige billeder der i vintersolen.....dem kan vi blive helt afhængige af ved du :0)

  Ja, blogland er et fantastisk sted med skønne gavmilde mennesker.......LOVE IT ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...