lørdag den 14. juni 2014

Kaprifolieduft


Der findes næsten ikke noget, der dufter så berusende dejligt som kaprifolie, og lige nu er det det, der rammer ens næsebor, når man træder ind på min gårdsplads. Duften er så fortættet og fortryllende, at man, uanset hvor travlt man har, er nødt til lige at stoppe op bare et lille øjeblik og lade sig forføre. Det er duften af sommer :-) Ha' en rigtig dejlig dag!

8 kommentarer:

 1. Vi nyder også vores kaprifolie for tiden! Især om aftenen dufter den vidunderligt :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe .
  Ja de dufter dejligt men jeg har ingen men så har jeg flere roser
  som gror op at esplier. der er er klatrehortensier som blimster lige nu og de dufter også dejligt.
  Ha`en god søndag.

  hilsen Bente.

  SvarSlet
 3. Ja, vi har også en skøn kaprifolie - og duften er simpelthen så skøn om aftenen :-)

  SvarSlet
 4. Om sommeren er jeg ofte på Bornholm - og der vokser der vilde kaprifolier i skoven omkring sommerhuset. Dem er jeg altid et smut omkring i løbet af ferien!

  SvarSlet
 5. Hej Signe.Har desværre ikke nogen kaprifolie her hos mig..............men viser faktisk min veninde i Frb. Have med en af slagsen i mit nye indlæg..........dejligt billede
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja, du har så evig ret. Jeg har hele 3 kaprifolier i min lille have, for de står mit hjerte nær. De står alle i skygge, så de blomstrer ikke endnu, men har fine knopper. Man skal være opmærksom på, at det ikke er alle kaprifolier, som dufter lige meget, hvis man skal ud og anskaffe sig en. Man kan selvfølgelig altid nappe en stikling af en man er vild med. Hvis man har lyst. Og har tålmodighed. Dejlige fotos Signe.

  SvarSlet
 7. Lær mig lige det med stiklinger. Her er huset nærmest pakket ind i to-tre vilde Kaprifolier der er mindst tyve år gamle. De er næsten nået op til mig oppe i luften og det er en daglig glæde at gå ud og dufte til dem.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...