mandag den 28. november 2011

Sol efter stormen

Efter stormen i går virker det næsten naturstridigt, at haven i dag ligger badet i det smukkeste næsten vindstille solskin :-)

Det krævede selvfølgelig en runde med kameraet for lige at nå at fange nogle af de sidste og mest standhaftige af mine blomster - for det kan da vel ikke blive ved, nu hvor vi hastigt nærmer os den 1. december.

Dusksalvie og kornblomst

Ukendt rose

Skabiosa og rølliker

   

Matrem

 
 Jomfru i det grønne Den hvide digitalis ser desværre ikke så frisk ud mere 


Man kan da også godt fornemme, at stormen har været forbi, for der er stort set ikke et eneste blad tilbage på træerne, og der ligger plastikpotter og andre flyvske genstande spredt rundt omkring i haven - men skidt med det, når man bliver velsignet med sådan et fantastisk vej :-) 

Ha' en rigtig dejlig dag!

13 kommentarer:

 1. Fantastisk at vi stadig har så smukke blomster i haven - jeg kan blive ved med at undres.

  Ja lette løse genstande har været på flyvetur i stormvejret, men hvis det er det eneste, så skal vi vist være glade. Kan se i nyhederne at det er gået hårdt ud over andre.

  Ha' en dejlig solskins-dagen-derpå-dag :-)

  SvarSlet
 2. Här i Malmö var det också riktig storm i går men idag - solsken och fint!

  Vackra blomster som du fortfarande har hos dig. Du kommer nog att kunna plocka in en bukett på självaste julafton i år om vädret fortsätter att vara så hrä milt.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 3. Dit heldige asen - både solskin og sommerblomster! Eneste lyspunkt i min have lige nu er, at Påskeklokken står i knop. Det så jeg i dag fordi et flyvsk havebord havde lagt sig oven i den...sug du bare soltimerne til dig mens tid er!

  SvarSlet
 4. Ja, det er virkelig underligt med sådan et pragtfuldt vejr ovenpå igår. Jeg har også lige gået en lang tur med Frostie inden det blev mørkt, for det vejr måtte bare udnyttes :-)
  Vi mistede 3 ruder i driverhuset igår. Men pyt, de kan nemt skiftes, så det kunne være meget værre.
  Det er utroligt så friske dine blomster ser ud stadig efter alt den blæst og vand igår. Seje små størrelser du har :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en masse der stadig står i blomst - forrygende.
  Jeg mangler stadig at rive en plænen tættest på skoven fri for blade - havde sådan håbet at stormen ville klare det lille nummer for mig - men nej de ligger åbenbart så vådt og godt der i græsset, at end ikke den stride storm kunne puste dem afsted.....øv.
  Kh Helle

  SvarSlet
 6. Stadig dejlige blomster hos dig og billederne er stadig forrygende. Jeg forestiller mig, at du næsten ligger på maven for at få sådan nogle fantastiske billeder. Min søn var hjemme i foråret og tog mange billeder, det foregik oftest på maven, derfor tænker jeg sådan :o)

  SvarSlet
 7. Skulle tro det var sommer hos deg sånn som det blomstrer!

  SvarSlet
 8. Du er nok nødt til at hviske jomfruen og de andre sommerblomster i øret at det er ved at være vinter... Selvom vi har haft et rigtigt dejligt vejr i dag.

  Godt at stormen ikke forårsagede nogen skade hos dig.

  SvarSlet
 9. Helt utroligt at du endnu engang kan fremvise smukke billeder af så mange skønne blomster.

  SvarSlet
 10. Vildt du kan blive ved og ved med at vise blomster, også endda flere forskellige :-)

  SvarSlet
 11. Jeg kan også blive ved med at undres. Her hos os er der også blæst mange blade af planter og træer. Men jeg var lige ude at kigge til roserne og knopperne, som er kommet her i november, de var der endnu. Jeg er spændt på om de når at springe ud!
  Rigtig flotte billeder du har taget. Jeg har lagt mærke til, at du ofte tager billeder af Jomfru i det grønne. Den er også rigtig sød!

  SvarSlet
 12. Ja sikke et stormvejr det var!
  Hvor er du heldig at du stadig har blomster i din have ;-)Du må bo et lunt sted for her har jeg ikke en tilbage :/ øv
  Knus her fra
  Gro

  SvarSlet
 13. ......mmmmmm, ja vi må nyde de solskinstimer der bliver lukket igennem. At se himlen og ikke mindst stjernerne i går morges efter stormen var ubeskriveligt smukt.....de har været gemt længe :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...