onsdag den 9. november 2011

En krøllet november-valmue


Man tror næsten ikke sine egne øjne, når man kommer ud her i november og finder en fin lille krøllet hvid valmue, der står og lyser op blandt dusksalvien under æbletræet. Er det ikke fantastisk? :-)
  Ha' en dejlig dag!

15 kommentarer:

 1. Hvor ser det´bare fantastisk ud. Man bliver jo glad helt ned i maven.
  Ha´en forsat god dag.
  Hygge fra Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 2. Jo det er utroligt.
  Den ser fin ud trods årstiden.

  SvarSlet
 3. Det er mirakuløst, at der i november kan blomstre valmuer! Flot de passe godt sammen salvien og valmuen. Man blir' helt glad i låget.

  SvarSlet
 4. Litt krøllete men veldig vakker.
  Nydelige bilder , klem Marit.

  SvarSlet
 5. Ja Signe, den er yndig din æteriske, hvide valmue. Og det er da utroligt som Moder Natur har oppet sig i de seneste uger og kompenseret for den elendige sommer. I min have blomstrer de hvide og sart lysegule Løvemund stadigvæk, og mine mange forskellige Nasturtier blomstrer på livet løs. Jeg tror jeg finder det tynde, hvide fleece frem igen, for der er vist noget med, at det bliver en smule nattefrost lige om lidt; men det er nok kun inde på den jyske højderyg eller hvad....?
  Happy Autumn Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Jo Signe, den er da helt fantastisk.
  Tillykke med den :-)
  Knus

  SvarSlet
 7. Ja, nu bliver jeg godt nok overrasket. Jeg kan næsten ikke forstå, at det kan lade sig gøre, valmuer er da vist en forårsblomst?
  Den er virkelig smuk og jeg synes også den passer så fint til salvien. Det var da nogle gode planter at have under dit æbletræ!

  SvarSlet
 8. Du er heldig - og vi er heldige at du vil dele. For hvor er den køn og den har placeret sig helt rigtig op ad duftsalvien, hvor er de gode sammen :o)

  SvarSlet
 9. Hvor er det utroligt, og hvor er den smuk, den hvide skønhed. Især imod de lilla salvier. Jeg synes også at det er forunderligt, her i november.
  Mine glade orange valmuer blomstrer på livet løs alle vegne også, men det virker mere naturligt, når nu de er orange. En hvid så sent, har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 10. Vilken underbar bild av vallmon så skir så skör :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 11. Tak for jeres søde kommentarer!

  Ja, man bliver bare så gald, når man opdager sådan en lille nyudsprungen blomsterskønhed midt i al november-forfaldet :-)

  SvarSlet
 12. så yndefuld og delikat den er. Den lyser godt nok op. Nu bliver jeg da bare endnu mere vild for at se det forår. Du må have sået sent, eller er det en selvsået?
  Flot sammen med salvien ...

  Hvor jeg savner forår.


  knus
  Eva

  SvarSlet
 13. @Eva:
  Jeg fik faktisk sået lidt sent ;-)
  Men det kan jeg jo glæde mig over nu - og jeg overvejer endda, om jeg næste år skulle så i flere omgange hen over foråret og sommeren, så jeg kan få blomstrende valmuer over en lang periode. Det ville da ikke være så tosset :-)

  SvarSlet
 14. Hvor er det et virkelig flot billede.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...