søndag den 6. november 2011

Øjenbæ

Der er tilsyneladende startet en "I dare you"-konkurrence her i haveblogland, hvor man udfordres til at fremvise sine værste steder i haven. Her har jeg gået og gjort mig umage for netop at undgå at få dem med på mine billeder, og specialiseret mig i nærbilleder og mærkelige vinkler, så det er jo totalt angstprovokerende. Men man vil jo ikke have ry for at være en tøse-tøs, så her får I så også et af mine forbudte steder - kan I høre gyser-violinerne - ih-ih-ih-ih-ih SKRIG:


Måske overdrev jeg dramaet en smule, men bag skuret stod et kæmpe monstrum af en punkteret glasskydedør, da jeg flyttede ind, og da jeg ikke lige har kunnet overskue, hvordan den kom væk fra matriklen, så står den der desværre endnu her to år senere.

Den er også så tung, at jeg ikke kunne flytte den, da jeg malede huset sidste år, så her er skuret fortsat blåt. Siden har den fået selskab af en masse skvalderkål og en palle jeg har splittet ad - og indtil for nylig lå her også en stor bunke af de sten, som nu er blevet brugt til stien.

På et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig at lave et halvtag her fra skuret op til gårdspladsen, hvor jeg kan have brænde og cykler og hænge vasketøj op, når det regner. Så noget hyggehjørne bliver det nok aldrig - men planen er til den tid at afskærme ud til stien og gårdspladsen med rionet og klatrende klematisser.

Jeg har også andre forbudte stede, jeg kunne vise frem, men nu holder mine nerver vist ikke til mere for denne gang ;-)

Ha' en fornøjelig søndag!

PS: Hvis der i øvrigt er nogen, der har gode råd til, hvordan man slipper af med sådan et monstrum uden det koster en bondegård, så er jeg meget lydhør :-)

Og må vi så se hele udestuen Frøken Solhat ;-)

13 kommentarer:

 1. Ja pu-ha Signe, det er grimt;) Man får det egentlig lidt bedre når man går til bekendelse, synes jeg og så nyder jeg den mulighed der opstår for at grine ad sig selv over de spøgelser man ser.
  Min erfaring er at alle langt de fleste mænd gerne vil hjælpe en kvinde i nød og især hvis de bagefter bliver budt på en øl, så mon ikke du kan finde et par naboer (én af dem skal helst have en trailer) der hellere end gerne vil hjælpe?

  SvarSlet
 2. Det var modigt! Fast det ser faktiskt inte så farligt ut, alla har vi ju fulställen...
  Din sti i förra inlägget blev ju jättebra, snyggt med en kurva!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt. Jeg har mange kroge og vinkler, som ikke er blog-egnede. Som jeg plejer at sige, er min have bedst i nærbilleder ;-)

  SvarSlet
 4. Pænt er det ikke, men et eller andet sted skal ens skrammel jo være (dit ligger i det mindste ikke bare i en stor uoverskuelig rodestak). Da du ikke har bil og trailer lige ved hånden, er det jo noget af en opgave at få ryddet op/fjernet rædslerne.
  Hælder til Lisbeths ide om at finde en behjælpsom mand med trailer, der kan hjælpe dig med opgaven :-)

  Jeg skal også nok få mange, ikke så kønne steder, i vores nye have, når vi går i gang derude. Intet kan blive perfekt på ingen tid, når man selv går og roder med tingene.

  Når jeg tænker på, at du kun har haft dit hus/have et par år, har du jo virkelig nået meget. Det kan du kun være stolt af :-)
  Pludselig en dag finder du en løsning på at få fjernet den rude.

  I øvrigt en god ide med klatreplanter til at skærme for cykler, vasketøj m.m.

  SvarSlet
 5. Jeg var altså lige ved at drøne ud og hægte traileren på, så vi kunne få den fjollede rude væk - det kan da ikke være så svært!!! Heldigvis kom jeg i tanke om at vores trailer er old-gammel og ikke meget større end 60 x 60 cm, så man kan ikke engang se den i bakspejlet når man kører med den, - så jeg opgav altså en tur over broen!

  Derfor må det blive nødplan B der træder i kraft. Hvis du blafrer lidt med øjenvipperne, så MÅ der være et par vakse folk der hjertens gerne vil køre den på genbrugsstationen, og bagefter er det SKØNT at have et ledigt hul til noget frisk rod :o)

  Husker vi måske ikke alle Nette og hendes Syrenmonster som pludselig forsvandt ud af hendes liv fordi hun tilkaldte en flok stærke mænd?

  Det er skønt at kunne klare tingene selv, men det er også en grund til at ordet "kvindelist" er blevet opfundet... ;o)

  Tak for kigget bag om huset, - det var en fornøjelse og udløste så en gang ordflom fra mig.... sorry!!

  SvarSlet
 6. Sikke en herlig føljeton, der er startet her i blogland, først med frk.Solhats udestue, Berits hegn, Lisbeths forhave... og nu dit grimme skur og glasskydedør.

  Dejligt at du tog mod til dig... hihi, og underholdende at læse med på kommentarerne, så det må da dæmpe "angst-anfaldet " lidt.

  Man er jo nødt til at have steder "at gøre af" sit rod, og når ham "trailermanden" er kørt med læsset så er der jo klar til en ny indretning, som du har planer om. Klatreplanterne vil sikkert gerne medvirke.

  SvarSlet
 7. Hvor er du sjov :-) Jeg har ihvertfald set meget værre øjebæ'er, men jeg kan godt forstå dig.
  Jeg ville straks sætte den i Den Blå Avis til gratis afhentning.
  Det er de underligste ting, folk kan bruge, og lur mig om der ikke er en som kan bruge den til en terrasse eller anden udendørs aflukning.
  Man skal vist skrive pris 1 kr. nu, for jeg mener at gratis rubrikken er væk.
  Pøj pøj med det :-)

  SvarSlet
 8. *SMILER* op til begge ører.....det er virkelig angstprovokerende søde Signe.....udestuen er nu på i sin fulde og aldeles ucensurerede udgave - dagens gyser ;0)

  ......tror altså at Fru Friis´ metode med øjenvipperne er den du skal satse på.....og i øvrigt ser det slet ikke så slemt ud......ser dog at den forrige ejer lige som min sværgede til blå ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Hej Signe
  Træls at have sådan noget stående, men hvordan skal en alene kvinde slippe af med sådan noget bras.
  På Samsø har vi noget, der hedder storskrald, det bliver hentet en eller to gange om året af skraldebilerne. Har I ikke sådan noget hos jer? Prøv at ringe til skraldefirmaet og spørg.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres søde kommentarer og gode ideer - det affødte en del smil undervejs :-)

  Den Blå Avis kunne man selvfølgelig godt prøve, men den en af ruderne er punkteret, så jeg tvivler på, at der er nogen, der kan bruge den - men hvem ved.

  Fru Friis's trailer er da også et ualmindeligt godt bud, men to ruder på ca. 2x2 meter er måske lidt vovede at transportere rundt på en lille trailer - faktisk tænker jeg at der skal en ret stor tralier til - men hvis der kommer sådan en forbi, skal jeg nok stille mig ud i vejkanten og blafre med både øl, kvindelist og øjenvipper, og forsøge at undertrykke lidt af min jeg-kan-det-hele-selv-super-single-kvinde-attitude ;-)

  Og jeg skal i hvert fald nok fortælle, hvis jeg får succes :-)

  Ha' en skøn aften!

  SvarSlet
 11. Det er vist altid grimmere i ens egne øjne - og værst. For jeg synes jo heller ikke det er noget slemt. Jeg kan dog godt forstå dig, hvis du er træt af farven. Vi har noget lignende med bagsiden af naboens carport - han maler, vi maler, han maler osv :)

  Jeg ville forsøge som Hanne forslår - og ja ellers må du jo ty til de lange øjenvipper :)

  SvarSlet
 12. Hej Signe....som du altså kan skrive - jeg sidder her og klukker.
  Gyseligt sted du har der - men dejligt at se at man ikke er ene om at "krabbe" rundt og undvige "øjenbæerne".
  Held og lykke emd at slippe af med den krabat (men tror nu nok at nogle ville kunne bruge glasset til mistbænke eller sådan noget).
  Kh Helle

  SvarSlet
 13. Det er da bare rigtig sjov underholdning at se alle de dejlige uperfekte steder alle I andre også viser sig at have rundt omkring i haverne.
  Jeg tror jeg fremover vil være lidt mere tolerant med at der smutter lidt af det uperfekte med på mine billederne, hvis det smutter medind i linsen sammen med noget jeg så gerne vil vise jer.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...