tirsdag den 29. november 2011

Blodrød storkenæbs blade

For en månedes tid siden skrev jeg om blodrød storkenæb i dette indlæg. Vi var efterfølgende nogle der filosoferede over, hvor navnet 'blodrød' mon stammede fra, da mine blomster er lyserøde. Marlene fra Staudefeen kunne heldigvis opklare mysteriet, for som hun skrev: "Den hedder blodrød storkenæb, for arten er blodrød (nah... magenta!) ". Det er så bare en lyserød variant, jeg har :-)

Men i min filosoferen fik jeg fortalt, at bladene kan få de flotteste blodrøde farver, og nu er de sørme begyndt at indfinde sig.


Det bliver så hurtigt mørkt, så billedkvaliteten er ikke i top - det kan være, der kommer et bedre billede en af dagene, så er bladene formentlig også blevet mere røde - men jeg synes lige jeg ville vise, det var begyndt, nu jeg havde snakket om det.

I dag er i øvrigt en ganske særlig dag, for det er nu 19 år siden, min fantastiske datter kom til verden. Tænk at hun er gået hen og blevet så gammel (så meget ældre synes jeg jo ikke, at jeg er blevet ;-)). Hun kunne desværre ikke være hjemme i dag - sådan kan det jo gå, når børn går hen og blive voksne og begynder at lægge planer på egen hånd. Måske er det derfor, jeg sidder her, og bliver lidt rørstrømsk, for hvor er jeg taknemmelig over at dette fortryllende lille væsen landede i min verden. At få lov til at være hendes mor, er den største gave, jeg har fået i mit liv. Den største plads i mit hjerte vil for altid tilhøre hende.

17 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din datter. Ja det er en stor gave. Jeg er blevet begavet med 2 stk som også er voksne og væk hjemmefra :):) Jeg har lidt forskellige storkenæb i min have og er rigtig glade for dem. De bare gror og gror og er så taknemmelige. Og så er de en skøn følgeblomst til roser. Og jeg syntes nu din billeder er fantastisk gode. Fortsat god aften:) Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 2. Tillykke med din datter :-) Tiden flyver og pludselig er de voksne, og vi bliver ældre, om vi vil det eller ej (derfor behøver vi heldigvis ikke føle os ældre) ;-)

  Det er så skønt med planter, der får et flot løv, det er da en gave, nu hvor blomstringen er ovre :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med din datter.
  At få lov til at være mor er det største i verden, og tænk al den kærlighed man rummer til de kære væsener - så meget at det næsten gør ondt! :)

  SvarSlet
 4. Mange tillykke'r med din datter. Der findes ikke noget større end at blive og være mor - I love it :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din datter.
  En gave at få lov til at blive mor.
  Smuk farve dine planter har fået.

  SvarSlet
 6. Hej Signe
  Tillykke med din datter, jeg kan godt forstå, du bliver rørstrømsk, det bliver jeg også altid, når mine fylder år. Jeg er nemlig aldrig sammen med dem på deres fødselsdage. De to har i januar, det kender du jo, så har man lige været sammen til jul, og når man så bor på Samsø, ja så er det længe siden, jeg har fået lov til at fejre dem.
  Nu her til januar har jeg inviteret dem på wellness tur, så for en gang skyld :o)
  Fortsat god dag med minderne.

  SvarSlet
 7. Blodnävan är en fantastisk perenn och jag tycker att den får rödare bladverk om den står soligt och lite torrare.

  Ja, liten blir stor... nu är hon flygfärdig dottern din.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 8. Tillykke med hende den store som nu holder fødselsdag med kæresten. Ikke flere børnefødselsdage :-)

  Jeg fortabte mig lige i dine undersider. Temmelig tjekket! Men har naturligvis også nydt dine blodrøde storkenæbsblade :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Kære Signe
  Tillykke med hende. Føler virkeligt med dig når hun er ude og "feste" på sin fødselsdag. Det misser man nødigt, men det er jo bare den vej det går. Lad os håbe hun fejrer den med de dejligste venner. ;)
  Min søn sov på skolen igår, og jeg kom sent hjem fra pigefødselsdag. Det var så underligt at han bare ikke lå inde på værelset, så jeg kunne IKKE få mit godnatkys og liiiige kigge inden jeg selv gik til ro.

  Vi må håbe de begge hygger sig når de er ude. ;)

  kh
  Eva

  SvarSlet
 10. Så smukt når blade langsomt skifter farve.
  Tillykke med din datter :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 11. Hej Signe,
  Det er da sørme en særlig dag når ens barn har fødselsdag. Tillykke med hende.Bliver helt varm om hjertet, da jeg læste dine smukke ord om at være mor og have en stor datter. Storkenæb er fantastiske. Fine er dine sider blevet om blomsterne.

  SvarSlet
 12. Hjertlig tillykke med din datter Signe......ja når man kigger i bakspejlet så forsvinder tiden alt for hurtigt........SUK. Håber både hun og du får en god aften trods adskillelsen :0)

  Smukke røde blade....de er ved at gøre klar til julemåneden ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med din store pige :-) Min den yngste blev 19 i april, så jeg kan rigtigt godt sætte mig ind i dine tanker.
  Og rørstrømsk er dejligt, fordi det jo er fordi man er så taknemmelig :-)
  Jeg elsker også den måde blodstorkenæbens blade 'rødmer' på. Men to af mine blomstrer faktisk endnu :-)

  SvarSlet
 14. Tillykke med din datter. 19 år er en fantastisk alder og hun nyder sikkert sit liv i fulde drag og med sin mors uforbeholdne og store kærlighed, omend på afstand det meste af tiden. Sådan er det jo, de er altid vores børn, selvom de bliver voksne.

  knus Ulla

  SvarSlet
 15. Tak for alle jeres søde kommentarer og fødselsdagshilsner til den stolte mor :-)

  SvarSlet
 16. Såklart att du är stolt över din dotter!
  Jag har mångaplantor av blodväva under mina rosor den är en favorit bland nävor.
  KRAM från mig!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...