torsdag den 3. november 2011

Jeg har gemt lidt solskin :-)


Det er ikke meget sol, det er blevet til de sidste par dage, men den var lige på en kort visit tirsdag, hvor jeg fik fanget disse lyserøde solskins-billeder af rosen 'Scepter'd Isle', en røllike og en selvsået stolt kavaler.
Jeg plejer jo altid at lægge mine billeder på bloggen samme dag, men jeg kom fra det igen. Til gengæld har jeg så lidt solskin, jeg kan dele ud af nu  - og det er da heller ikke så tosset at kunne sådan en sen mørk aften-/nattetime efter en lang og dunkel dag :-) 

Nu vil jeg liste ind i seng. Godnat og drøm sødt - håber vi får en dejlig dag i morgen :-)

14 kommentarer:

 1. Tak for solskinsbilleder, her en regnvåd torsdag morgen :)

  Perfekt farvematch... Jeg glæder mig til at se om min Scepter'e Isle vil være ligeså standhaftig næste år.

  Hvor gammel er din egentlig?

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Dejligt at have lidt solskin i godteposen - skønt ser der ud, ved det lille sorte træhus :o)
  Jeg har ledt efter frø til de lyserøde Rølliker, da jeg har forelsket mig i dem her hos dig.
  Jeg har dog "kun" haft held til finde en pose med blandende farver, så nu håber jeg inderligt at der er et par lyserøde imellem.
  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Sådan en grå blæsende dag er det dejligt at få lidt solskinsbilleder. Tak for det.
  Husk lige at gå ind og se mit indlæg fra igår. Jeg har været heldig at tage et par billeder af Queen og Sweden, som minder lidt om dine gode billeder, synes jeg :o)

  SvarSlet
 4. Tak fordi du gemte lidt solskin. Det er da for alvor blevet november, november, november og den der solstribe i tirsdags må jeg have misset :-)

  Ha´en god gråvejrs- tågedag
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Flotte bilder av vakkert solskinn!
  Den rosen din var spesielt vakker!

  SvarSlet
 6. Go'morgen - hvor hyggeligt med søde kommentarer her fra morgenstunden :-)

  @Ulla:
  Scepter'd Isle flyttede ind sidste forår, så den har været i min have 1½ år. Den er altså ikke så gammel endnu - og bliver sikkert flottere med årene. Jeg er sikker på, du nok også skal blive glad for din. Det er en fantastisk rose: skøn, rask, nem og med blomster det meste af tiden. Hvad mere kan man ønske sig af en rose :-)

  @Helle:
  Mine rølliker er også fra frøblandinger - fordelen ved at få så mange forskellige farver er, at man kan udvælge lige de nuancer, man bedst kan lider - ulempen er, at man ikke rigtig nænner at skille sig af med de andre. Så rølliker er der nok af i min have - i alle mulige farver :-)


  @Birgitte:
  Det var også en meget kort sol-visit, så der er ikke noget at sige til, at du missede den. Jeg håber vi snart får lidt mere :-)

  Marit:
  Tak for de søde ord :-)

  SvarSlet
 7. @Lisbeth:
  Hov, jeg glemte jo helt at svare dig - men jeg har tilgengæld lagt en lille kommentar på dit indlæg med den skønne, skønne Queen of Sweden - rosen, der står aller, aller øverst på min ønskeliste.
  Og tak for komplimentet - jeg blive jo helt rød i kinderne, når du skriver, at der er lidt 'Signe' over dit billede :-)

  Ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 8. Ett sånt underbart inlägg att vila ögonen på en grå och mulen dag som idag. Så finstämda färger och så det milda ljuset på det! Tack!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 9. Å, så somrigt och fint fortfarande!

  SvarSlet
 10. Hej Signe. Tak for nogle skønne solskinsbilleder og jeg håber også at vi får en dejlig dag i dag!

  SvarSlet
 11. Tak for solskin på en gråvejrsdag ;-) Tågen vil bare ikke forlade os - øv. Så varmer det at se billeder som dine ;-)

  SvarSlet
 12. Dejlig med billeder af smukke blomster på en gråvejrsdag.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 13. Ah, hvor det varmede :-) Jeg har ligget ude i kulden med hovedet nede i dammen (sådan billedligt talt :-D), og det var godt nok koldt, diset og blæsende. Så dine billeder fik lige varmen til at brede sig igen.
  Nu har jeg jo besluttet, at jeg vil se hvordan mine nye roser arter sig, før jeg køber flere. Men hvis du bliver ved at vise så smukke billeder af din Scepter, så bliver det altså svært. Især med din beskrivelse som nem, rask og blomsterrig, den slags roser elsker jeg :-)
  Kan du huske hvor du købte din frøblanding til røllikerne. For jeg synes det lyder fristende at få et hav af farver, som man kan vælge imellem :-)
  God aften til dig derude i dit lille hus :-)

  SvarSlet
 14. ......og tak for det søde Signe ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...