lørdag den 26. november 2011

Roser og kornblomster

Skyerne har ind imellem været så tynde i dag, at solen har kunnet skinne lidt igennem dem - ikke bragende sol, men nok til at sprede glæde og skabe bløde skygger på bl.a. de roser og kornblomster, der fortsat holder stand :-)Ukendt rose og 'New Dawn'

   


Og endnu engang 1000 tak for alle jeres søde kommentarer de sidste par dage - det har spredt rigtig meget glæde og solskin i min lille verden :-)

12 kommentarer:

 1. Ja det er litt forundelig at noen blomster holder stand ennå.
  Her har det vært noen frostnetter så det er ikke mye igjen.

  God helg, klem Marit.

  SvarSlet
 2. Hej Signe. Sikke flotte billeder. Tænk at det kan lade sig gøre nu her snart i december. Jeg blev rigtig glad af at se dine billeder!

  SvarSlet
 3. Dejligt der også stadig er blomster i din have til at sprede solskin, og dejligt at vi har spredt lidt solskin hos dig. Håber det holder længe, ellers må du sige til, så sender vi en ny portion til dig :o)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder og tænk sig imorgen er det første søndag i advent og der er stadig blomster i haven.

  SvarSlet
 5. Birgitte Andersen, siger hej sikken fine blomster, jeg får helt lyst til at sende dig et billede af en sød brud med en buket af lyserøde roser og kornblomsetr :-) Tak for kigget et.

  SvarSlet
 6. Ah ja, her var det også meget lysere idag, og solen brød igennem et par gange.
  Hvor ser dine blomster stadig godt ud. Tænk sidste år var vi dækkede af sne på denne tid. Jeg foretrækker helt klart i år :-)
  Jeg var lige ved at dække min Queen of England rose til idag, for at stormen og regnen ikke skulle ødelægge de fine knopper den står med, men så kom jeg fra det igen.
  Rigtig god lørdag aften til dig :-)

  SvarSlet
 7. .....ja de tynde skyer og sporadiske solstrejf gik rent ind......LYSSSSS - :0) Det samme gør dine smukke november billeder ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Det er da helt utroligt...Både roser og kornblomster. Jeg har INGEN blomster. Jo - de sølle rester af Salvia Horminum, og Sankt hans urt. Jeg håber vi får tid til at lave julekæder i haven imorgen. Det er da med til at gøre vinteren lidt mere tålelig. Vi lader gerne kæderne sidde til ind i april. De fleste er på solceller, men i år tror jeg vil skal have en el-lyskæde i piletræet.

  Vi så en superflot alle af lystræer her til aften ude ved Tryg i Ballerup. Det var nærmest som om Tivoli var flyttet ud af byen. ;)

  Hav det godt Signe

  Kram og gode tanker til dig fra
  Eva

  SvarSlet
 9. Kornblomster i november... hvor exceptionelt skønt. Lyset var fantastisk i dag - dejligt at se dine skønne billeder.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 10. Skønne roser, og helt utroligt med kornblomsten!
  Det gør ikke noget, at verden er lidt af lave ;-)

  SvarSlet
 11. Som altid smukke billeder.
  Helt utroligt at du her i nov. kan vise så smukke blomster.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 12. Jamen jeg er helt rystet over at læse din beretning om hjemmerøveri. Det må absolut være det værst at opleve, i ens eget hjem. Og hvor er det dejligt at bloggen og haven kan bruges som terapi;)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...