fredag den 18. november 2011

Frø- og plante-gaver

Jeg er blevet så begavet på det sidste. Jeg har fået en pose med akeleje-frøstjerne-frø fra Anne Gine fra Staudecafeen. En pose skønne lyserøde valmue-frø fra kommende haveblogger Bente (i øvrigt i den fineste hjemmelavede frøpose). Og så har jeg fået lidt forskellige frø og et par småplanter af porcelains-ærenpris og hvide digitalis af Berit fra Irishaven - og 1000 tak til jer alle tre :-)


Småplanterne kom i jorden med det samme, her er det en lille porcelains-ærenpris. Det mødrende ophav kan man se i dette indlæg på Berits blog her - men jeg låner lige et par af billederne ;-)


Er de ikke bare fine? Ihh hvor jeg glæder mig til at se dem blomstre til næste år, ligesom jeg glæder mig til valmuerne og akelejefrøstjernerne :-)

Og i øvrigt også til alle de andre nye planter, for det er da helt utroligt, så mange frø- og plante-gaver jeg har fået i år - langt de fleste fra jer andre skønne og gavmilde havebloggere. Det bliver et travlt forår med alle de frø og små-planter, der skal passes og plejes og prikles og vandes. Godt at man heldigvis også synes, det er hyggeligt :-)

12 kommentarer:

 1. Sikke skønne gaver du har fået, Signe :-)
  Den kønne porcelainsærenpris er helt utroligt sød.
  Jeg har også én. Og jeg tror faktisk ikke at jeg helt havde opdaget hvor sød den var, før jeg begyndte at tage makro-billeder af blomster :-D
  Den du har fået, ser lidt anderledes ud end min, så vi må sammenligner billeder til foråret :-)
  Du får travlt til foråret :-) Men det har have-nørder jo, og vi nyder det jo selvom vi pisker rundt :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Ja du har da været heldig med alle de milde gaver du har fået, det er skønt. Den der porcelænsærenspris ser rigtig sød ud.
  Håber du får held med det hele.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Signe. Stort tillykke med de lækre gaver. Den porcelænsblomst er da helt vidunderlig. Jeg har købt frø i dag og glæder mig også til at så, plante, vande, prikle og dele planterne. Det er noget af det bedste ved haveinteressen.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Planten ser rigtig fin ud :-)

  Det lyder til at du kan se frem til et endnu større blomsterflor i den kommende havesæsom, end du allerede har haft :-) Det er så skønt med alle de fine blomster, og drømmen om dem giver energi til det arbejde, der kræves, for at det kan blive til virkelighed :-))

  SvarSlet
 5. Porcelænsærenpris er gavmild med at sætte frø og let at få til at spire. Frøene behøver ikke kulde, så de kan såes umiddelbart efter de er modnet på planten.
  Det bliver spændende og se til næste sommer om Hanne´s har en lidt anderledes farvetegning end mine.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige gaver du har fået, jeg er en lille smule misundelig på de hvide digitalis;) Gad vide om det er samme Bente som jeg fik valmuefrø fra til plantebyttedagen i Gladsaxe?
  Jeg har virkelig mærket gavmildheden hos alle blog- og havevenner som jeg har mødt i år og det er simpelthen så dejligt:)

  SvarSlet
 7. Det er det, Lisbeth, men hun kommer sårende nok selv og siger pip her på bloggen.

  Det bliver så hyggeligt, Signe at følge med i hi andens blomsterbabyer i løbet af foråretvog sommeren. Det bliver simpelthen lettere at komme gennem vinteren, kan jeg mærke, når man går og glæder sig!

  Aftensmil fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 8. Der skulle ha stået såmend - ikke sårende.

  :)

  SvarSlet
 9. Det er så skønt med planter der har en "mor eller far" - det gør den bare lige det skønnere.
  Utrolig sød er den porcelains-ærenpris.
  Kh Helle

  SvarSlet
 10. Du har da noget at glæde dig til , når det bliver år 2012.
  Heldig med så mange dejlige gaver. Held og lykke med det hele.
  Jeg glæder mig til at se billeder fra din have næste år.

  SvarSlet
 11. Du har ret Marianne, jeg kommer såmænd og lægger et
  lille »frø« her også!
  Ja Lisbeth det er mig!
  Er lige ved at lykkes med den blog - kan blot ikke finde ud af at blive set på Danske Haveblogger!!

  SvarSlet
 12. Ja det er fantastisk med den gavmildhed der florerer her i havebloglandia.......det bliver nogle fantastiske smukke haver næste år ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...