mandag den 7. november 2011

Indholdet af godteposen

Det er næsten umuligt at tage ordentlige billeder med mit lille lommekamera i dette eftermiddagsmørke, men jeg trodser billedkvaliteten, for jeg havde lige lyst til at vise hvilke godter, der var i posen jeg fik af naboen igår.


Ud over en masser storkenæb (der her ligger på stien) - nok til at dække adskillige kvadratmeter (fedt!), så gemte der sig også et par overraskelser (sådan er det jo med rigtige godteposer).


Der var nemlig også en del 'lodden løvefod', som jeg længe har gået og ønsket mig (det er dem man også kan se i græsset på det øverste billede) - hvor blev jeg glad :-)


Og så var der sørme et par overraskelser til. Løgformede. Men dem finder jeg vist først ud af hvad er til foråret :-)

Og tænk, hvis jeg ikke havde taget sækken med mig - så var det hele bare røget ud. Det ville da have været synd. Nu skal jeg bare nå, at få dem allesammen puttet trygt og godt i jorden, ønsket dem en god vintersøvn og på gensyn til foråret :-)

Ha' en dejlig aften!

15 kommentarer:

 1. Masse godteri. Du er heldig altså:) Idag får du oppmuntre mine facebooklesere med din reportasje fra hagen din. Det er jo sååå inspirerende. Siden finner du via min blogg:)

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig.
  Held og lykke med alt det nye.

  SvarSlet
 3. Dejlig godtepose. Det bliver spændende at se hvilke slags løg det er til foråret. Lodden løvefod er dejlig, og den bliver snart til mange...

  SvarSlet
 4. Det var da en god sæk planter du lige fik med dig - så er der måske lidt ekstra til dit nye bed, så det hurtigt vokser sig frodigt.
  God fornøjelse med planteriet.

  SvarSlet
 5. Altid dejligt med overraskelser. Gjorde som du sagde, kiggede på dit blogindlæg fra maj måned om rådhus haven. Den er virkelig smuk i sit forårspragt. Glæder mig til at se den til foråret;)

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget som godteposer - med ekstra bonus overraskelser :-)

  Skønt, at du nu kan gå tørskoet op til indgangsdøren. Du er da lidt sej ;-), men fortæl det ikke til de store mandfolk der kommer og fjerner din punkterede terrassedør. Godt, at jeg først nu opdager udfordringen med at åbne op for det ikke helt så perfekte. Puha, haven er jo 100 km herfra, så jeg kan ikke lige smutte ud og være med ;-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 7. .....lødden løvefod er simpelthen også bare så smuk - så jeg kan godt forstå din glæde ved at de lå og puttede sig bland storke næb :0)

  ......og løgene - det bliver spændende om det er flotte påskeæg - pinseoverraskelser eller midsommer fristelser ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Skønt med sådan en godtepose og din havegang er blevet så flot, det er rigtig godt gået.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 9. Sikke en dejlig godtepose. Jeg er også spændt på løgvæksterne til foråret! Jeg håber, du får dækket jorden med storkenæbbene.

  SvarSlet
 10. Sikke nogle lækre godter :-)
  Jeg vidste slet ikke at du ønskede dig lodne løvefødder, for så havde du fået et læs med hjem fra mig :-D Godt du har fået nogle nu. De er så gode og kan bruges næste alle steder, synes jeg.
  Jeg tror dine løg er påskeliljer af en slags. Men det er jo også dejligt med en overraskelse til foråret :-)

  SvarSlet
 11. Mums altså. Og tænk de heldige planter, der får lov til at bo hos dig :) Vi har også stor succes med storkenæb til at holde skvalerkålen nede, så held og lykke.

  Vi 'arvede' nogle sække med blade fra naboen i går. Guf for vores bede, men ikke hans græsplæne. Herligt :)

  SvarSlet
 12. Sikke dog en skøn pose du fik, og spændende hvad det er for nogle løg. Heldigvis har de lovet godt vejr igen i den kommende weekend - så du når det!

  SvarSlet
 13. Dejlig godtepose, hvis du skal bruge mere, har jeg rigeligt af begge slags.

  SvarSlet
 14. Herlig lykke-pose at få fingre i! Storkenæb er bare så nemme, og de blomstrer fra juni til nu!
  Jeg synes løgene ligner kejserliljer. Hvis de lugter grimt, så er det dem! Ellers vil mit bud også være påskelilje.
  Spændende at se til foråret!

  SvarSlet
 15. Skønt ... go' fornøjelse :0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...