mandag den 21. april 2014

Solskinsbilleder

Sikke en fantastisk påske med masser af sol og varme. Jeg har været væk et par dage, og det er helt vildt at se, hvor meget der er sket i haven på så kort tid.Tidligere i dag viste jeg den skønne hvide løjtnantshjerte - her kommer lige et par billeder til i sol :-)

Forglemmigej'erne er også sprunget ude flere steder i haven.Det samme gælder kirsebærblomsterne :-)Og flere tulipaner :-)


Her er det den lille bispehueBlandt tulipanerne står denne søde småhjerte. Og så er Blue Diamond også for længst sprunget helt ud. Hvor er det godt for humøret at kommet hjem til sådan en lun og blomstrende have :-)

Jeg håber også I andre har nydt påsken!

4 kommentarer:

 1. Det går virkelig bare stærkt nu med det hele, hvor har du meget der blomstrer.
  Jeg var lige forbi dit gamle fotokursus på HAVEFOLKET og genopfriske lidt om "solskinsbilleder", men inden jeg fandt kameraet var solen væk igen, men som sædvanlig ikke hos dig kan jeg se af de sædvanlige fantastiske billeder - med sol!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Herlige tid... så mye fint som blomstrer hos deg! De hvite Løyntnantene er sååååååååå vakre, jeg gleder meg til de springer ut også i vår hage. Nå er det meldt solskinn og middels varmt, så da skjer det mye hver dag! Ha en fin uke!

  SvarSlet
 3. Ja det går hurtigt nu, jeg havde familiebesøg en enkelt dag, straks var der sket en masse.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. uhm, ja - svært at følge med - men skønt er det :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...