søndag den 6. april 2014

Justeret look

Tak for alle jeres kommentarer på mit nye look. De fik mig til at arbejde videre med et par justeringer, og så har jeg leget med at lave et lille april-billede med et par blodblommeblomster på hvid baggrund - er det ikke blevet fint?

Justeringerne ellers består primært i at jeg har ændret farven på menu-bjælken øverst fra sort til brun, så det ikke virker så hårdt.

Her kan man se, hvordan den så ud før og efter justeringerne. Der er måske lidt stilforvirring mellem det hårde og det bløde, det firkantede og romantiske, det spraglede og det fimsede, men jeg synes det er helt vildt svært lige at finde den rigtige balance, uden at det kommer til at ligne en reklame for skyllemiddel - og måske er det ikke helt lykkedes - jeg nænner bare ikke at fjerne mit fine april-skilt igen  ;-)


Jeg tror under alle omstændigheder, at jeg stopper for nu. Så er det muligt, at jeg kigger på det igen, når vejret en anden gang indbyder til sysler foran brændeovnen :-)

Jeg håber I andre også har nydt weekenden - jeg har i hvert fald hygget mig :-)

---

Tilføjet senere:

Ja, jeg kunne jo ikke holde fingrene væk, og selvom jeg godt kunne lide April-billedet, så kom der lidt for mange skrifttyper i spil - så nu er april slettet, men de to små blomster har fået lov til at blive :-)

10 kommentarer:

 1. Det er et meget fint look.......! Enkelt og pænt er det - og da jeg aldrig ser på reklamer, ved jeg ikke, hvordan vaskemiddelreklamer ser ud! Så jeg har ikke noget at sammenligne med.

  SvarSlet
 2. Du er rigtig i det kreative hjørne... det ser meget flot ud! :o)

  SvarSlet
 3. Det hjalp at du fik ændret den sorte til brun og så elsker jeg jo lyserødt så herfra vil jeg sige at mit behov er opfyldt, jeg er helt vild med de fine blomster.
  Jeg håber du nåede lidt ud i haven også..vejret har jo været mildt og dejligt.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 4. Den er lige i øjet ;)
  Og kirsebærblomstet er jo bare så skønne

  SvarSlet
 5. Så snyggt Signe, du har verkligen öga för det vackra. Önskar dig en fin söndagkväll! Merja

  SvarSlet
 6. Det er blevet et meget fint blogdesign du har lavet og jeg synes hverken det er for pyssenusset eller for stramt eller for ..... det ser indbydende ud :-)
  Og de to kirsebærblomster på hvid baggrund er jeg helt vild med - det gad jeg også godt kunne :-))

  SvarSlet
 7. Jo de er fine også med hvid baggrund.

  SvarSlet
 8. Er helt vild med det nye design på din blog. Det er virkelig indbydende og stilfuldt.
  Syntes selv at blogger endnu er lidt omstændig for mig, og jeg har ikke fundet ud af hvordan jeg ændre de små detaljer, som du har gjort. Men det kommer nok en dag.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg er efterhånden ved at være rigtig godt tilfreds med resultatet. Jeg har dog lige skiftet header-billedet til blodblomme-blomster nu med sol på ;-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 10. Kære Signe.
  Hvor er det blevet skønt! Virkelig et godt lærred for dine smukke fotos! Jeg havde et par kommentarer som jeg skrev på IPad i Paris, men de forsvandt. Mystisk. Kan nu se at du fik rykket det hele lidt mere på plads, så ja...jeg klapper nu bare begejstret i hænderne og bøjer mig for din æstetiske sans!
  Eneste lille men er, at overskrifter ude i siden og over indlæg ikke er de samme. Står i store kapitaler til højre, men ikke over indlæg....kan heller ikke gennemskue om fonten er den samme. Hvis jeg var dig ville jeg prøve at få dem til at matche, men med større skriftstr. over indlæg.
  Men det er bare en minimal detalje, som mit hidsige øje hænger sig lidt ved, men KÆMPE tillykke med arbejdet. Godt gået:0)
  Knus fra Katinka

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...