torsdag den 3. april 2014

Lyserøde perlehyacinter og meget mere


Vejret idag har været helt fantastisk, og det har lokket den første af de små lyserøde perlehyacinter til at springe ud. Jeg købte en enkelt pose sidste efterår, og har ventet spændt på at se, om de levede om til den yndige indpakning, og konklussionen må vist være: at det gør de :-)

Den lille lærkespore blomstrer på livet lyst. 

Og så har både gemseroden og den lille blå anemone (endelig!) valgt at springe ud i dagens solskin :-) 

Denne lille bunddækkeplante med hvide blomster har blomstret den sidste uges tid. Jeg fik den af søde Marianne fra "Den helbredende have", men jeg har ikke noget navn på den. Hvis der er nogen, der kan genkende den, må I endelig sige til. Den dækker godt og hurtigt, og er let at luge væk, hvis den bevæger sig hen, hvor den ikke skal være, så jeg er blevet ret glad for den :-)

Og så kunne jeg altså ikke lade være med at tage endnu et par billeder af den skønne blomstrende blodblomme - hvis I ikke kan klare flere, må I hellere lukke øjnene nu ;-)

Den er altså helt, helt fantastisk :)

Ha' en rigtig dejlig aften!

10 kommentarer:

 1. Blodblommen ER fantastisk, jeg ville ønske at jeg havde sådan et smukt træ i haven, men du kan tro at jeg nyder dine billeder.

  Lyserøde perlehyacinter er da vist kommet for at blive i din have, de er yndige. Dejligt med en plantegave fra en haveveninde, sådanne planter skatter man særligt højt.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og hvor er den sød, den lyserøde perlehyacint :)
  Blodblomme er et meget smukt træ. Mine svigerforældre havde et stort eksemplar og jeg smagte de små frugter/blommer. De var gode :)
  Planten som du har fået af Marianne kender jeg ikke men den er da så fin. Dejligt at få plantegaver. Syntes de planter får en helt særlig betydning

  SvarSlet
 3. Hej. Den lyserøde perlehyacint er bare rigtig sød. Den bunddækkeplante er da godt nok interessant. Fyr bare løs med kameraet på blodblommen, for den er virkelig flot!

  SvarSlet
 4. Blodblommeblomster kan man da ikke få for mange af :-) Og den lyserøde perlehyacint er bestemt sød. Jeg har ikke set dem før i år. Men de ER yndige!

  SvarSlet
 5. Smukke billeder af både perlehyacinter og blodblommen, de er så skønne.
  Knus

  SvarSlet
 6. Blodblommen er slet ikke til at få nok af og den lille lyserøde perlehyacint er da bare for sød!
  Kunne den lille hvide blomst være en kalkkarse?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Jeg måtte jo straks google kalkkarse (har aldrig hørt om den før), og jeg tror, at du har helt ret. Tror endda at det er en Caucasica, og har kunnet læse mig frem til at den er rigtig god for bierne :-)
   Tak for hjælpen!
   Knus Signe

   Slet
 7. Den lyserøde perlehyacint ligner et flot stykke porcelæn - den er smuk:-)

  SvarSlet
 8. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer :-)
  Ja, de lyserøde perlehyacinter er er vist kommet for at blive, og nu kan jeg jo godt se, at en enkelt lille pose løg var alt, alt for lidt :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 9. Fine nærbilleder. Jeg kender godt det der, at man er regulært forelsket i en smuk plante.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...