lørdag den 12. april 2014

En påske-pinselilje :-)


Den er lige en højtid for tidligt på den, men ikke desto mindre meget, meget velkommen :-)

13 kommentarer:

 1. ihh.... Signe - hvor er den smuk og hvor er den tidligt på færde. Den kan slet ikke vente til pinse med at pryde din smukke have. Så skønt :)
  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. Lige gyldigt om den kender sin besøgstid eller ej, så er den jo helt vidunderlig:0) Og smukt fotograferet...måske var det det den vidste den skulle, da den skød næsen frem lidt før tid;0)
  Knus fra Katinka

  SvarSlet
 3. Pinseliljer er bare så smukke - og duften er fantastisk. Jeg har også en lille buket ude i haven. God weekend!

  SvarSlet
 4. Den er yndig! Og, du har ret, man skal kun være glad når blomsterne kommer tidligere end ventet :-)

  Jeg har set på bloglovin' at du er begyndt at følge min blog, Drømmehaven. Den er slet ikke aktiv længere, jeg har bare ikke nænnet at slette den. Min nye blog, som også til dels handler om have, hedder Drømmegaven og ligger på www.droemmegaven.blogspot.dk. Den er du selvfølgelig meget velkommen til at følge :-)

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Ja, jeg var lige inde for, at prøve at finde ud af, hvad det der Bloglovin nu var for noget, og om det var noget, jeg synes jeg kunne bruge, (har jo set reklamer på andres blogs) og så tilføjede jeg lige, hvad jeg kunne finde af haveblogs. Men om det er noget, jeg kommer til at bruge, ved jeg ikke endnu (synes der er så mange forskellige muligheder med facebook, pinterest, flickr, google+ osv., at det er lidt svært at overskue, hvad der passer bedst til mig. Men det må vel komme an på en prøve, og jeg skal nok ændre det til din nye blog, når jeg får forvildet mig derind igen :-)
   Knus Signe

   Slet
 5. Helt bestemt Signe.......meget meget velkommen ;o)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Pinselilje minder mig om farmor og mormor, som begge havde en landbohave, de gik meget op i. Det hele er ret tidligt på den i år - det kan vi godt vænne os til ikk'

  God weekend fra Birgitte

  SvarSlet
 7. Ja det hör inte till vanligheterna att de blommat såhär tidigt, men i år tror jag att man kanske kan få lite påskliljor redan till påsk :-) Pingstliljorna hos mig väntar nog ännu ett tag.

  SvarSlet
 8. Pinseliljene er utrolig vakre, men desverre så elsker brunsneglene de også. Jeg nyter din, her blir de spist før de rekker å blomstre.

  SvarSlet
 9. Hej Signe.Den er bare så fin..............selvom jeg ikke ved om der er påske eller pinse.
  Mine er også lige på spring.
  God weekend knus Jette...............PS. savner dato på din blog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja du har da helt ret i, at datoen er blevet væk - tak for at du lige fik gjort mig opmærksom på det. Jeg har nu sørget for, at der er kommet dato på igen - den står nederst under hvert indlæg.
   Knus Signe

   Slet
 10. Tak for alle jeres søde kommentarer :-)
  Knus Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...