lørdag den 14. januar 2012

Nyt kommentarfelt - virker det for alle?

Der har tidligere været problemer med, at nogen ikke kunne få lov til at lægge kommentarer, men det blev løst, da jeg ændrede mine indstillinger, så der kom et pop-op-vindue.


Nu er der i midlertid kommet denne nye smarte funktion på blogger, hvor man kan tilføje svar til hver enkelt kommentar. Det har jeg derfor tænkt mig at prøve af, men jeg er jo lidt nervøs for, om det så igen vil betyde, at der er nogen, der ikke længere kan kommenterer.

Derfor vil jeg spørge jer, der af og til har problemer, om ikke I vil være søde at prøve at lægge en kommentar - og hvis det ikke virker, så sende mig en mail på signesvals(snabel-a)gmail.com? Så skal jeg nok offentliggøre resultatet af denne lille undersøgelse - og selvfølgelig straks gå tilbage til pop-op-vinduet, hvis det er det, der skal til :-)

Knus Signe

34 kommentarer:

  1. Tester.......tester ;o)
    Jo det virker for mig.
    God lørdag

    SvarSlet
  2. Testing the new feature. Hej signe. Det ser godt ud.
    Vil nok prøve det selv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg synes også, det så lidt smart ud. Nu krydser vi bare fingre for, at det virker for alle XXX

      Slet
  3. Hej Signe
    Det virker på min blog - og ser også ud til at virke her :-)
    Hej fra Line

    SvarSlet
  4. Ja det funker for meg,,,,
    Klem Marit.

    SvarSlet
  5. Selvfølgelig - test du bare løs ... inden vi andre putter det på ;0)
    Go' weekend

    SvarSlet
  6. Det har jeg ikke prøvet før. Spændende ;)

    SvarSlet
  7. Det ser ut til å virke fint for meg også.

    SvarSlet
  8. Bare hej fra mig.

    Jeg er jo lidt ´grøn´ udi blog.

    Har selv også problemer med at min blog vises i blogroll (f.eks. danske haveblogs) hurtigt. Skrev et indlæg for et par timer siden, det er ikke på endnu. Hvad er din erfaring?

    God søndag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Min erfaring er, at det sjældent tager under et kvarter, før indlæg vises rundt omkring i bloglisterne, og ofte kan der gå noget længere. Et par timer er ikke helt unormalt. En sjælden gang i mellem sker det dog, at der pludselig kan gå flere dage før de kommer på. Men det er som sagt sjældent. Jeg har ikke fundet ud af, om man kan gøre noget ved det, men det plejer at gå over af sig selv. Så mit eneste råd er: Vær tålmodig :-)

      Slet
    2. Hej Hanne

      Jeg har ind imellem også problemer med at mine indlæg ikke vises i Blogspot blogrolls. Jeg troede egentlig, at det var fordi, at min blog kører på Wordpress. Men jeg kan efterhånden se, at det ikke har noget med det at gøre.
      Jeg har til gengæld sjældent problemer med at kommentere på andres blogge. Heller ikke her hos Signe ;-)

      Slet
    3. Tak. Har ændret indstillinger. Prøver at være tålmodig (ikke min stærke side). God søndag.

      Slet
  9. Visst är det trevligt att man kan svara i en egen tråd vid varje kommentar. Jag fixade också detta på min blogg i mitten av veckan men bytte tillbaka till pop-up eftersom, precis som du befarar, vissa inte kunde kommentera. Blogger har varit lite besvärligt de sista dagarna... jag hade velat byta till detta nya igen eftrsom det är smart.

    Kram Anna vattenkanna

    SvarSlet
  10. Hu hej her virker det også selv sidst på aftenen

    SvarSlet
  11. Hej Signe
    Denne funktion vil jeg også prøve, kan du fortælle mig hvor funktionen skal aktiveres henne?
    Det er jo død smart!
    Knus Gro

    SvarSlet
  12. Jamen det fungerer jo bare perfekt... Og ups. FORSINKET tillykke med dagen. Er helt vild med din drøm for terrassen. Hvilket tegneprogram bruger du ?? Har selv et haveprojekt der skal laves, men er desværre ikke udstyret med evnerne til at "se" ting for mig. Men med din tegning og beskrivelser gik det fint !! Så måske tegneprogrammet var en løsning for mig...
    VH
    Lena fra Håstrup

    SvarSlet
  13. Tittebøh........der er hul igennem ;0)

    Knus

    SvarSlet
  14. Det virker vist fint :-)
    Tror også jeg må prøve denne slags kommentarfelt - er ved at være træt af det andet..

    SvarSlet
  15. Det fungerer vist også her, det virker lidt nemmere på denne måde, når man skal svare, så måske gør jeg det samme!

    SvarSlet
  16. hullubulu.... det er dælme da smart med de der svarbokse, jeg må også ind og være moderne ;o)

    SvarSlet
  17. Det virker fint her. Godt nok smart, kan bare ikke finde den dersens svarboks, må lede videre.

    Kh Lise Lotte

    SvarSlet
  18. Jeg har ikke haft problemer med at kommentere hos dig :o)
    Jeg har også fået de nye kommentarfelter, dog uden at gøre noget selv :o)
    Nu vil jeg prøve det, det ser da ud til at være smart :o)

    Ha en go dag...

    SvarSlet
  19. Hej Signe.
    Jeg opdagede det nye på min mobil, men det var ikke på pc'en. Så lagde jeg det på. Da jeg så klikkede på kommentarer låste billedet. Mærkeligt. Jeg er tilbage ved pop-up. Må prøve igen om et par dage....
    God søndag.
    Skipper

    SvarSlet
  20. Altså på min egen blog.....
    Her hos dig er det jo fint!

    SvarSlet
  21. Det tegner jo meget godt :-)
    Foreløbg har jeg ikke fået nogen negative tilbagemeldinger, men hvis der nu er nogen, der alligevel oplever problemer, så sig lige til, (og send mig en mail, hvis I ikke kan kommenterer), så jeg evt. kan ændre tilbage til pop-op-vinduet.
    Knus Signe

    SvarSlet
  22. Jeg har heller ikke problemer og har aldrig haft (har ihvertfald ikke fået besked om det) trods det, at jeg ikke har brugt pop-up vinduet. Den nye funktion med at kunne kommentere på hver enkel kommentar er også kommet af sig selv hos mig, men det er smart at kunne bortset fra, at det tager længere tid at svar alle. Skal klikke svar, skrive svar og klikke udgiv, men syns det opvejes af, at svaret bliver mere direkte. God fornøjelse med det :-)

    SvarSlet
  23. Det er en super smart funktion. Men hvordan finder jeg den i min blogspot? Kan du ikke være sød at guide mig lidt ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Funktionen er kommet automatisk på Blogger, men det kræver, at man har valgt, at kommentafeltet skal være *indlejret'. Mange af os har i en periode haft indstillet kommentarfeltet til at komme i 'pop-up-vindue', fordi der ellers var nogen, der havde problemer med at kommenterer. Hvis du ændre det tilbage til 'indlejret', burde funktionen komme - og indtil nu, har jeg ikke fået meldinger om, at der nogen, der ikke kan kommenterer, så det satser jeg på :-)

      Slet
  24. Hej, mit navn er Nira Shalom, og jeg vil gerne dele den gode nyhed om, hvordan jeg fik min tidligere kærlighed tilbage med verden. Jeg var knust, da min kærlighed forlod mig for en anden pige i sidste måned. Men en ven introducerede mig for Baba Wale da Wiseman, den store budbringer. Jeg fortalte om mit problem til Baba Wale og forklarede, hvordan min tidligere kærlighed forlod mig, og hvordan jeg havde brug for et job i en stor virksomhed. Han forsikrede mig om, at jeg var kommet til det rigtige sted, hvor jeg ville få mit hjertes ønske uden bivirkninger. Han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og efter at have fulgt hans instruktioner, ringede min kærlighed til mig inden for de næste 2 dage og undskyldte for at have forladt mig før. En uge senere indkaldte min ønskede virksomhed mig til samtale til stillingen som supervisor. Jeg er begejstret for at dele med verden, hvordan Baba Wale hjalp mig med at opfylde mit hjertes ønske. Baba Wale er specialist i alle slags magi og god magi. Hvis du har brug for nogen form for hjælp, bedes du kontakte Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551
    Tak mig senere!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...