mandag den 9. januar 2012

Jeg fik det - jubiiii!

Så passerede jeg de 40 - og det gjorde næsten ikke ondt (jo, måske lidt i hovedet her til morgen, men ellers ret smertefrit). Huset var stuvende fuldt af dejlige mennesker hele eftermiddagen og aftnen i går - der var rigtig mange, der havde fundet på at lægge vejen forbi og ønske tillykke :-)
Gavebordet bugnede, og der blandt alle de skønne gaver, der stod det - det jeg havde ønsket mig aller, aller mest:

Et rigtig, rigtig lækkert kamera (1000 tak far). Hvor blev jeg bare glad. Nøj, hvor skal der leges :-)


Og den her gamle ven, får sig nu en yderst velfortjent pause efter et meget arbejdsomt år :-)

Jeg har overhovedet ikke styr på noget som helst på det nye kamera endnu, men måtte jo alligevel straks prøve at skyde et par billeder. Det blev mit paradis-træ i stuen, der måtte stå model til det. Det har i øvrigt sat blomster, noget jeg aldrig har oplevet før.


Det startede som stikling for 6-7 år siden i min vindueskarm, og er nu omkring en meter højt og fylder godt op på gulvet i stuen. Jeg har faktisk aldrig tænkt den tanke, at det kunne finde på at blomstre, men selvfølgelig kan det da det. De er ikke helt sprunget ud endnu. Men jeg skal nok vise billeder af dem, når det sker :-)

På gavebordet lå der i øvrigt også et par gavekort til den lokale planteskole (tror måske, at der bliver råd til en magnolia :-)) og et gavekort til Staudefeen (så nu skal der shoppes solhatte, storkenæb og andre lækkerier Marlene :-))

Og 1000 tak for alle de mange søde fødselsdagshilsner, I har lagt her på bloggen. Man bliver bare så glad :-)

36 kommentarer:

 1. Juhuuuuuuu
  Tillykke med det! Jeg glæder mig til at se alle de dejlige billeder du får ud af det:-)

  SvarSlet
 2. Gratulerer,både med de 40 og med det nye kameraet!Jeg har også et Canon speilrefleks,men litt eldre...

  SvarSlet
 3. Tillykke,Signe:)...jeg har selv et canon 550D som jeg fikk i bursdag...kjempeførnøyd:)...men mye å lære ennå:)
  Når paradistreet blomstrer blir eieren rik...har jeg hørt:)..venter fortsatt på mitt:))

  SvarSlet
 4. Stort tillykke !!

  Det var en flot gave fra farmand. Men læg nu ikke det gamle for langt væk. Det er perfekt til altid at have liggende i lommen, hvor det nye er lidt mere omstændigt at have med.

  Jeg håber, du tager et par billeder, når blomsterne springer ud, for det har jeg heller aldrig set før. De er jo allerede nu ganske smukke.

  SvarSlet
 5. FEEEEDT Signe, det er det jeg siger du skal nok få det du ønsker dig :-)
  Jeg har da heller aldrig set blomster på paradistræet, men der er jo nok en god grund når jeg læser det Inger Marie skriver.
  Nyd din dag.
  Knus Lone

  SvarSlet
 6. STORT tillykke med den runde dag og nu med nyt kamera, som vi allerede har fået glæde af. Fine billeder af dit paradistræ. Som jeg selv har haft i mange år og som aldrig har blomstret hos mig. Det må være en særlig god sort eller du passer den godt!

  SvarSlet
 7. Tillykke med dig og med kameraet kære Signe. Nu bliver det da slet ikke til at stoppe med at kigge på din blog. Se nu det skønne billede af Paradistræet med blomster, det er der nok ikke mange som oplever. Det var gaven til dig fra den, at den blomstrer netop nu :o)
  Dejligt du fik dit kamera, selvom det gamle har gjort det virkelig godt.
  Og gavekort har du også fået, det bliver det rene svir og få dem brugt.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med din runde dag.

  Nøj hvor var du heldig. Det er godt nok flot, så skal vi se endnu flere smukke billeder fra dig.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Whauuuu....til både kamera og paradistræ - det har jeg altså heller ikke oplevet før, at den blomstrer.

  Håber og tror du bliver rigtig rigtig glad for det nye kamera - selv om jeg har umådeligt svært ved at forstille mig at den kan tage bedre billeder end dit lommekamera.....for whauuuuu hvor har det gjort det godt.

  I dit tilfælde tror jeg ikke det gør den store forskel hvilket kamera du bruger for mon ikke det er din udsøgte sans for motiv og lysindfald der gør hele forskellen - prima fotograf det er hvad du er og billeder som dine skal vi lede længe efter ;0)


  Knus og god dag - dagen derpå ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 10. Fedt! Tillykke med det - og velkommen i klubben af os-med-nyt-udstyr-amatørfotografer ;-)

  SvarSlet
 11. Sikke en lækker gave, det stiller jo altså nogle forventninger det ved du god ik'? :-) Mange flere endnu smukkere billeder fra din skønne have.

  Endnu en gang tillykke med dagen i går. Godt at vide at det ikke gjorde ondt. Min tur kommer næste år.

  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 12. Hjerteligt tillykke, Signe. Så skønt at du fik gaveregn med det du allermest havde ønsket dig - hele haveblogland sender en tak til din far, for vi får utvivlsomt også stor fornøjelse af dit legetøj :o)

  Blomster i Paradistræ har jeg aldrig set eller hørt om - men hvor er det dog kønt og det må være en dejlig oplevelse også - som Lisbeth fra Samsø skriver, dens fødselsdagsgave til dig.

  Kh Helle

  SvarSlet
 13. Fedt kamera - det skal der nok komme nogle fantastiske billeder ud af :o)
  Jeg har heller aldrig hørt om blomster på paradistræet... du må ha nogle særligt grønne fingre :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med din runde dag :-)
  Sikke dog nogle dejlige gaver både kamara og gavekort :-)

  Det er også først for få år siden, at jeg blev klar over, at den stueplante du viser kan blomstre. Jeg har den ikke selv, men en kollega fortalte at deres fik blomster hvert år.

  SvarSlet
 15. Jeg kan lige se dig sidde og smile over hele hovedet og lege med dit ny kamera. God fornøjelse - vi andre glæder os til resultaterne.

  SvarSlet
 16. Hej igen
  Bent siger, det er et supergodt kamera, og at han er lidt misundelig :o)
  Knus

  SvarSlet
 17. Super dejligt camera, Signe :) Det skal du nok få en masse kanongode billeder ud af, og dem glæder vi os bestemt til at se.

  Godt at du havde en dejlig dag, for den kan jo ikke gøres om. Hvor fik du da nogle skønne gaver - både camera og gavekort - så må der ødsles.... Sæt i gang :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
 18. Gratulerer!!!! Det kamera er knallbra, vår svigersønn har et maken og han er såååååååå fornøyd.
  Jeg har mitt Canon 450D, fungerer bra det også. Lykke til med fotograferingen!

  SvarSlet
 19. Hej Signe. Neej hvor er du heldig. Jeg kan godt forstå du er glad for at få det lækre kamera. Jeg synes, det er utroligt, at du allerede har indstillet det til at tage de gode billeder af dit paradistræ og selvfølgelig blomstrer det lige nu! Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle dine billeder i den kommende sæson. Det var også godt, at det gik smertefrit at fylde 40. Jeg synes, det var bedre at fylde 40 end 30. 30 var skrækkeligt!!

  Rigtig god fornøjelse med alle dine gaver. Hvor må du være tilfreds!

  SvarSlet
 20. Tillykke med dit nye kamera - hvor er du heldig at få sådan en fin gave af din far. Jeg glæder mig til at få flere fine billeder fra dig. Det er næsten synd at det gamle nu skal have en pause, for det tog altså også gode billeder. Måske får det alligevel lov til at ligge i lommen? Det er jo noget nemmere at tage med overalt.

  SvarSlet
 21. Kom bare an blomster :-). Sikken dejlig(e) gave(r). Både det og dem får du helt sikkert noget ekstra godt ud af.

  Jeg pinte i mange år mit paradistræ for at få det til at blomstre, men det lykkedes ikke ;-). Måske er det godt med en kølig stue om natten og det meste af dagen i hverdagen. Man ved aldrig.....

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 22. Stort, stort tillykke med kameraet. Hvor er det fedt for dig og jeg er ganske sikker på, at du bliver glad for det og bidt af at finde de rigtige indstillinger.

  Jeg havde virkelig krydset fingre for, at du fik kameraet. så jeg er også rigtig glad for, at du fik det - for nu skal vi jo lege sammen, juhuuu jeg glæder mig allerede :-)

  SvarSlet
 23. kæmpe tillykke med de 40år og kameraet. Har det samme og det er bare et super kamera ;)

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med kameraet og med dagen, hvor er du bare heldig. Det har aldrig lykkes for mig at få blomst i paradistræet, selv om det har stået køligt og ikke fået vand i vintermånederne. Glæder mig til at se blomsterne udsprungne.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 25. Hej Signe :-)
  TILLYKKE med fødselsdagen!
  Jeg kan slet ikke forstå, at du har kunnet tage så gode billeder med det gamle kamera! Tør næsten ikke tænke på, hvad det kan udvikle sig til med det nye :-D
  Ha' en dejlig aften,
  hej fra Line

  SvarSlet
 26. Tillykke med dit nye legetøj.

  Er det virkelig den lille gamle fætter, der har taget dine fantastiske blog billeder ;-)

  Glæder mig, til at se endnu mere fantastiske Signe billeder.

  Jeg har heller aldrig, set et paradistræ med blomster.

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 27. Stort TILLYkke med det nye kamera, Signe. Det har du ærligt fortjent. Og det syntes din far åbenbart også :-) Jeg kan forestille mig at du har taget en masse billeder af sjove ting allerede, bare for at øve.
  Jeg har heller aldrig nogensinde haft blomster i mine paradistræer, og de boede endda i huset da vi flyttede ind. Godt gået, og selvfølgelig er det lyserøde blomster på din 40 års :-)

  SvarSlet
 28. Hold da helt op for en masse søde kommentarer - nej, hvor er det hyggeligt :-)

  Jeg kan forstå, at forventningspresset på det nye kamera er maksimalt - håber ikke det lider af præstationsangst. Men I må love mig lige at bære lidt over med det, til vi har lært hinanden bedre at kende. Og bare rolig, jeg er igang med at læse manual og pille ved knapper, så forhåbentlig går der ikke så lang tid, før fortroligheden så småt begynder at indfinde sig. Hvor bliver det bare feeedt!!! :-)

  Det er åbenbart ikke så almindeligt med blomstrende paradistræer. Men det lover da godt - specielt, hvis Inger Marie har ret ;-)

  @Susanne:
  Nu må vi snart få lavet den foto-date :-)

  Ha' en skøn aften allesammen!
  Knus Signe

  SvarSlet
 29. Tillykke med dagen og med det lækre camera.

  SvarSlet
 30. Wauw ... hvor lækkert for dig med sådan et kamera - men dine billeder har nu altid været super gode ;0)
  Stort tillykke med dagen

  SvarSlet
 31. Stort tillykke med det runde tal, - din årsunge..! ;o)
  Skal da lige love for at du blev begavet, og så tilmed den gave du ønskede dig allermest. Paradistræet er da fantastisk.

  SvarSlet
 32. Stort tillykke med den store dag.
  Godt du har haft en dejlig dag.
  Tillykke med den fine gave.
  Glæder mig til at se mange fine billeder.

  SvarSlet
 33. Hej Signe,

  Et stort tillykke med den runde dag. Det er da bare et lækkert kamera. Ønsker mig også et til min 50 års fødselsdag. ( næste år )
  Håber det tager lige så gode billeder som det gamle. Nu er vi jo godt vant:-)

  Knus Gitte

  SvarSlet
 34. Tillykke med fødselsdagen, Signe! Du ser meget yngre ud på billeder, engang troede jeg ikke du var 25 år, men så så jeg senere at jeg havde dummet mig lidt, efter du skrev om din voksen søn:)
  Knus fra det jydske.

  SvarSlet
 35. Ih tillykke :-) Det er netop dette kamera, jeg køber til mig selv her i foråret - har læst og læst om kameraer den sidste måneds tid :-) Køber måske 650d, som vist kommer om en måneds tid. Canon er altså bare det bedste (synes jeg) :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 36. Hov - glemte jo; TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...